Vorige Pagina: ( J ) 1 2 3 4 5 Volgen Pagina: ( L )

 

Kicks (2016) 35 /K9
Verenigde Staten
Misdaad / Drama
80 minuten

geregisseerd door Justin Tipping
met Jahking Guillory, Christopher Jordan Wallace en Christopher Meyer

Brandon is een Amerikaanse tiener van vijftien jaar. Zoals veel van zijn leeftijdgenoten droomt hij van een paar spiksplinternieuwe Air Jordans. Deze hippe basketbalschoenen kosten echter een klein fortuin. Wanneer hij ze eindelijk heeft, baalt hij dan ook als een stekker wanneer ze worden gestolen door een lokale crimineel. Brandon gaat samen met twee vrienden op onderzoek uit.
 

 

Keanu (2016) 14 /K9
Verenigde Staten
Komedie
98 minuten

geregisseerd door Peter Atencio
met Keegan-Michael Key, Jordan Peele en Jason Mitchell

Clarence en Rell zijn twee neven die in de stad wonen maar niet bepaald jongens van de straat zijn. Wanneer Rell zijn geliefde kat Keanu wordt gekidnapt, moet het hopeloze duo zich voordoen als een stel meedogenloze moordenaars, om te infiltreren in een straatbende en de kat terughalen. Het schattige katje wordt echter zo begeerd dat de strijd om zijn 'voogdij' uitloopt op een bendeoorlog, waardoor de twee onwetende helden het heft in eigen handen moeten nemen.

 

Kill'em All (2017) 370 /K8
Verenigde Staten
Actie
96 minuten

geregisseerd door Peter Malota
met Peter Stormare, Jean-Claude Van Damme en Autumn Reeser

Na een enorme schietpartij belandt een mysterieuze vreemdeling (Van Damme), op het randje van de dood, in een plaatselijk ziekenhuis. Vervolgens komt een buitenlandse bende brutaal het ziekenhuis binnengevallen om hem na te jagen. Zijn verpleegster, de enige overgebleven getuige van de tweede schietpartij, moet een FBI-ondervraging ondergaan die een verwikkeling van internationale intriges en wraak ontsluit.

 

Kind of Murder A (2016) 293 /K8
Verenigde Staten
Thriller
95 minuten

geregisseerd door Andy Goddard
met Patrick Wilson, Jessica Biel en Vincent Kartheiser

Architect Walter Stackhouse, die bij nacht een misdaad romanschrijver is, is vrij ongelukkig getrouwd met Clara, een succesvolle onroerend goed verkoopster. Wanneer Walter gefascineerd raakt door Melchior Kimmel, een boekhandelaar in New Jersey die verdacht wordt van de moord op zijn vrouw, begint hij te fantaseren hoe het zou zijn als hij zijn eigen vrouw zou vermoorden. Als Clara dood gevonden wordt lijkt Walter de hoofdverdachte wanneer hij het pad kruist van een achterbakse moordenaar en een vastberaden agent.

 

Killing Salazar (2016)   275/K8
Verenigde Staten
Actie
90 minuten

geregisseerd door Keoni Waxman
met Steven Seagal, Georges St-Pierre en Luke Goss

Een eliteteam van DEA agenten heeft de opdracht een gevaarlijke drugsbaron te beschermen en hun toevlucht te nemen in een luxehotel, terwijl ze wachten om de drugsbaron over te dragen aan de autoriteiten. Al snel bevinden ze zich in het midden van een hinderlaag als voormalige medewerkers van de drugsbaron een explosieve aanval op het hotel lanceren.

 

Krampus: The Christmas Devil (2013) 246/K8
Verenigde Staten
Actie / Horror
82 minuten

geregisseerd door Jason Hull
met A.J. Leslie, Jay Dobyns en Paul Ferm

Special agent Jeremy Duffin leidt een duister leven vol herinneringen aan zijn verleden. Hij werd als kind ontvoerd en in een wak van een bevroren meer gegooid. Daar werd hij voor dood achtergelaten. Jeremy herkent een patroon in de verdwijning en dood van kinderen die op dezelfde manier eindigen als hij had kunnen eindigen. Hij begint een persoonlijke zoektocht naar de man die de rust in het normaal zo rustige stadje Pennsylvania verstoort. Wat Jeremy niet weet, is dat de man waar hij naar op zoek is, eigenlijk een schepsel is: de Duivel van Kerstmis, Krampus. Hij is begonnen aan zijn laatste taak voor Kerst: het vinden van zijn laatste slachtoffer, Jeremy’s dochter Rebecca. Met de hulp van het hoofd van zijn afdeling lukt het Jeremy om de ontvoerder te lokaliseren, maar dit resulteert in de dood van twee collega-agenten. Kan Jeremy zijn familie beschermen tegen de Duivel van Kerstmis, Krampus?

 

Krampus: The Reckoning (2015) 216/K8
Verenigde Staten
Horror
90 minuten

geregisseerd door Robert Conway
met Monica Engesser, Amelia Haberman en James Ray

Nadat haar pleegouders vermoord worden, gaat Zoe in therapie. Haar psychologe en de politie komen er al snel achter dat het hier niet om een standaardgeval gaat. Zoe gebruikt namelijk de kerstdemon Krampus om mensen te vermoorden.

 

Kill Command (2016) 187/K8
Verenigd Koninkrijk
Actie / Horror
98 minuten

geregisseerd door Steven Gomez
met Vanessa Kirby, Thure Lindhardt en David Ajala

In de nabije toekomst heeft een van technologie afhankelijke maatschappij te kampen met moordmachines. Een elite-eenheid heeft zich met helicopters gevestigd op een afgelegen eiland waar er trainingen plaatsvinden. Wat begint als een eenvoudige oefening voor kapitein Bukes en zijn hechte eenheid, ontaardt al snel in een angstaanjagende strijd tegen de dood, wanneer de mariniers ontdekken dat het eiland wordt overspoeld door een vijand die het menselijk begrip van het kwaad overstijgt.

 

Kidnapping Mr. Heineken (2015) 128/K8
België / Verenigd Koninkrijk / Nederland / Verenigde Staten
Misdaad / Drama
95 minuten

geregisseerd door Daniel Alfredson
met Sam Worthington, Anthony Hopkins en Jim Sturgess

In 1983 besluiten vier vrienden, wat later blijkt, de grootste misdaad van de eeuw te plegen. Cor van Hout (Jim Sturgess), de raadselachtige leider en strateeg van de bende van vier, leidt een gedurfd plan om Freddy Heineken (Anthony Hopkins), erfgenaam en de drijvende kracht achter het Heineken imperium, te ontvoeren. Dit resulteert in het grootste bedrag dat ooit aan losgeld is betaald voor de ontvoering van een enkel persoon. Het grootste gedeelte van het geld is tot op de dag van vandaag nooit terug gevonden.

 

Kickboxer (2016) 116/K8
Verenigde Staten
Actie
90 minutes

geregisseerd door John Stockwell
met Alain Moussi, David Bautista en Jean-Claude Van Damme

Het verhaal volgt Eric en Kurt Sloan, de afstammelingen van een Californische dynastie van kampioenen. Nadat Eric het wereldkampioenschap Karate wint, wordt hij door een promotor naar Thailand gelokt - ondanks protesten van zijn broer. Wanneer dit uiteindelijk leidt tot de dood van Eric, wendt Kurt zich tot Eric z'n voormalige trainer Master Durand om wraak te nemen op de wrede Tong Po.

 

Knight of Cups (2015) 26/K8
Verenigde Staten
Drama / Romantiek
118 minuten

geregisseerd door Terrence Malick
met Christian Bale, Natalie Portman en Cate Blanchett

Eens was er een jonge prins die door zijn vader, de koning van het Oosten, naar Egypte werd gezonden om een parel te vinden. Als de prins arriveert, krijgt hij van de mensen een drankje ingeschonken. Na het te hebben gedronken, vergeet hij dat hij de zoon is van een koning, vergeet hij de zoektocht naar de parel en valt in een diepe slaap. De vader van Rick (Christian Bale) las dit verhaal aan hem voor toen hij nog een kleine jongen was. Rick is tegenwoordig een scenarioschrijver, werkzaam in Los Angeles en op zoek naar liefde en de betekenis van het leven. De weg naar het Oosten rekt zich voor hem uit. Zal hij zijn weg vinden?

 

Kill Kane (2016) 25/K8
Verenigd Koninkrijk
Misdaad / Thriller
74 minuten

geregisseerd door Adam Stephen Kelly
met Vinnie Jones, Nicole Faraday en Sebastian Street

Ray Brookes is een leraar en familieman. Zijn wereld staat volledig op zijn kop wanneer zijn vrouw en kinderen vermoord worden door een bende. Zonder geloof in het rechtssysteem besluit Ray Brookes om het heft in eigen handen te nemen om wraak te nemen op de moordenaars.

 

Kindergarten Cop 2 (2016) 416/K7
Verenigde Staten
Komedie / Actie
100 minuten

geregisseerd door Don Michael Paul
met Dolph Lundgren, Sarah Strange en Aleks Paunovic

De harde FBI-agent Reed (Dolph Lundgren) gaat undercover op een kleuterschool om een gestolen flashdrive met daarop gevoelige informatie over het getuigenbeschermingsprogramma terug te halen. Reed moet niet alleen omgaan met de kinderen, maar ook met de politiek correcte instelling van de school, terwijl de Albanese criminelen steeds dichterbij komen.

 
Kindergarten Cop (1990) 415/K7
Verenigde Staten
Komedie / Misdaad
111 minuten

geregisseerd door Ivan Reitman
met Arnold Schwarzenegger, Penelope Ann Miller en Pamela Reed

John Kimble is een harde politieagent,die al jaren achter drugshandelaar Cullen Crisps aanzit. Hij weet hem uiteindelijk te vinden, maar dan blijkt dat de enige persoon die kan getuigen tegen Crips zijn ex-vrouw is. Zijn ex-vrouw blijkt spoorloos te zijn en de enige aanwijzing is haar zoontje op een kleuterschool. Kimble besluit undercover te gaan op de kleuterschool, om het jongetje te beschermen tegen een moordenaar.

 

Killing Kennedy (2013) 02/K8
Verenigde Staten
Drama
92 minuten

geregisseerd door Nelson McCormick
met Rob Lowe, Ginnifer Goodwin en Michelle Trachtenberg

Killing Kennedy vertelt het verhaal van de jonge John F. Kennedy die zich samen met zijn vrouw Jackie voorbereid op de kandidatuur voor het Presidentschap van de Verenigde Staten. Tevens volgen we het verhaal van de man die hem uiteindelijk zou doodschieten, Lee Harvey Oswald, en diens Russische vrouw Marina. Hoe kruisten de paden van deze mannen op die bewuste dag in Dallas,1963?

 

Kurnaz - Fünf Jahre Leben (2013) 328K7
Duitsland / Frankrijk
Drama
95 minuten

geregisseerd door Stefan Schaller
met Sascha Alexander Gersak, Ben Miles en Marc Hodapp

Het levensverhaal van Murat Kurnaz, een jongeman van Turkse afkomst uit het Duitse Bremen. Hij is 19 jaar oud als hij wordt gearresteerd en gemarteld in een cel van zes vierkante meter in het Amerikaanse detentiecentrum van Guantanamo Bay. Geen uitleg waarom. Geen bewijs. Geen onderzoek. Hoe hij in die situatie belandde, blijft een mysterie. Murat is de hoofdpersoon binnen een verhaal dat laat zien hoe het systeem binnen Guantanamo Bay werkt. Een systeem dat overkomt als de overtreffende trap van absurdisme.
 

 

Knock Knock (2015) 294/K7
Chili / Verenigde Staten
Thriller / Mystery
95 minuten

geregisseerd door Eli Roth
met Keanu Reeves, Lorenza Izzo en Ana De Armas

Evan Webber, een gelukkig getrouwde architect, lijkt alles te hebben waar een mens van droomt: een liefdevolle en succesvolle vrouw, twee prachtige kinderen en een duur huis. Tijdens een weekend alleen thuis wordt zijn vreedzame bestaan onderbroken door de komst van twee op het oog onschuldige en verloren meisjes. Nadat hij ze heeft binnen gelaten om op een taxi te wachten, verandert de nacht in een ware nachtmerrie.

 

Keep Watching (2016) 284/K7

Verenigde Staten
Horror / Thriller

85 minuten

geregisseerd door Sean Carter
met Chandler Riggs, Bella Thorne en Natalie Martinez

Een gezin dat op gespannen voet met elkaar leeft wordt op een dag opgesloten in hun eigen woning. Als de nacht zich ontvouwt blijkt dat hun leven in de handen ligt van een stel indringers. Al snel blijkt dat ze gevangen zitten in een dodelijk kat-en-muisspel met mysterieuze regels.
 

 

Kings of the Sun (1963) 166/K7
Verenigde Staten
Avontuur / Drama
108 minuten

geregisseerd door J. Lee Thompson
met Yul Brynner, George Chakiris en Shirley Anne Field

Indianenleider Black Eagle (Brynner) valt in de handen van de Maya's en zal als mensenoffer moeten dienen. Zal hij kunnen ontsnappen en volgt er een oorlog tussen de twee stammen?

 

Kill Me Three Times (2014) 142/K7
Verenigde Staten / Australië
Thriller / Actie
90 minuten

geregisseerd door Kriv Stenders
met Simon Pegg, Teresa Palmer en Alice Braga

Tijdens het verkennen van de prachtige Australische stranden komt Alice terecht in het afgelegen kustplaatsje Eagle's Nest. Hier wordt ze verliefd en trouwt ze met Jack, de eigenaar van een lokale bar. Het huwelijk raakt echter al snel in verval en Alice begint een affaire met een jonge surfer. Alice wordt gedwongen om haar slimme schoonzus Lucy te verschalken en Charlie, een privé detective die Jack heeft ingehuurd als huurmoordenaar, te ontlopen. Een onverwacht gevaar komt echter uit de handen van Nathan, een bescheiden tandarts die maar een manier ziet om zijn gokschulden af te betalen.

 

Vorige Pagina: ( J ) 1 2 3 4 5 Volgen Pagina: ( L )