Vorige Pagina: ( J ) 1 2 3 4 5 Volgen Pagina: ( L )

 

Kickboxer: Retaliation (2018) 183/K10
Verenigde Staten
Actie
110 minuten

geregisseerd door Dimitri Logothetis
met Jean-Claude Van Damme, Sara Malakul Lane en Hafţór Júlíus Björnsson

Een jaar na de gebeurtenissen van 'Kickboxer: Vengeance' heeft Kurt Sloan gezworen nooit meer terug te keren naar Thailand. Echter, wanneer hij zich voorbereidt voor een MMA titelgevecht, wordt hij verdoofd en belandt hij weer in Thailand, dit maal in de gevangenis. De verantwoordelijken willen dat hij het opneemt tegen boomlange kerel genaamd Mongkut. In ruil voor het gevecht krijgt Kurt 2 miljoen dollar en zijn vrijheid terug.

 

Kill Switch (2017) 180/K10
Nederland / Duitsland / Verenigde Staten
Sciencefiction
91 minuten

geregisseerd door Tim Smit
met Dan Stevens, Bérénice Marlohe en Tygo Gernandt

In een futuristische wereld voert men experimenten uit voor onbeperkte energie. Ze maken hierbij gebruik van parallelle universums. De experimenten mislukken echter. Om de wereld en hun families te redden moeten een piloot en de natuurkundige Will Porter de Redivider box naar een toren brengen. Ondertussen worden ze achtervolgd door drones en soldaten.

 

Kingsman: The Golden Circle (2017) 156/K10
Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Actie / Avontuur
141 minuten

geregisseerd door Matthew Vaughn
met Taron Egerton, Mark Strong en Halle Berry

Vervolg op 'Kingsman: The Secret Service'. Eggsy en Merlin vertrekken naar de Verenigde Staten, wanneer bij een aanslag het hoofdkwartier van de 'Kingsman' wordt verwoest. Daar aangekomen ontdekken ze een Amerikaanse variant van hun organisatie, onder de naam 'Statesman'. Een organisatie die wordt geleid door een brute, succesvolle cowboy die Champagne heet.

 

Khali the Killer (2017) 130/K10
Verenigde Staten
Misdaad / Drama
89 minuten

geregisseerd door Jon Matthews
met Richard Cabral, Corina Calderon en Ryan Dorsey

Nadat een huurmoordenaar uit het oosten van Los Angeles heeft besloten om te stoppen, besluit hij om nog een laatste klus aan te nemen om zijn noodlijdende oma te kunnen ondersteunen met zorg aan het einde van haar leven. Maar alles valt uit elkaar wanneer hij gevoelens ontwikkelt voor een van zijn doelwitten. Uiteindelijk wordt hij gedwongen om de moeilijkste beslissing uit zijn leven te maken.

 

K-Shop (2016) 409/K9
Verenigd Koninkrijk
Horror / Misdaad
120 minuten

geregisseerd door Dan Pringle
met Ziad Abaza, Scot Williams en Darren Morfitt

In een Zuid-Engelse badplaats wordt de Kebabzaak van Salah's vader regelmatig bezocht door gewelddadige jongeren die zich in de badplaats te buiten gaan aan vreet- en zuippartijen. Nadat zijn vader is gedood bij een uit de hand gelopen woordenwisseling met dronken woestelingen, neemt salah de zaak over. Salah's walging en verachting voor het dronken tuig dat zijn zaak bezoekt, neemt steeds meer toe. Zijn lot wordt bezegeld als hij in gevecht raakt met een agressieve dronken klant die daarbij de dood vindt. Salah heeft opeens een probleem. Hoe komt hij in hemelsnaam van het lijk af...

 

Killing of a Sacred Deer The (2017) 98/K10
Verenigd Koninkrijk / Ierland
Drama / Mystery
121 minuten

geregisseerd door Yorgos Lanthimos
met Colin Farrell, Nicole Kidman en Barry Keoghan

Steven (Colin Farrell) is een charismatische en briljante chirurg die een jonge tiener onder zijn vleugels neemt. In het begin mengt deze jongeling zich in het leven van de familie van Steven en ontregelt hij langzaam de dagelijkse gang van zaken. Het wordt echter steeds zorgwekkender en dreigender. Er is maar één afloop mogelijk: een ondenkbare opoffering.

 

Killer Elite The (1975) 74/K10
Verenigde Staten
Thriller / Actie
122 minuten

geregisseerd door Sam Peckinpah
met James Caan, Robert Duvall en Bo Hopkins

Mike Locken maakt deel uit van een groep freelance spionnen. Bij een geheime missie wordt hij door een collega verraden en neergeschoten. Zijn missie mislukt en Mike loopt voor langere tijd mank. Na zijn herstel is hij uit op wraak en zal niet rusten voordat hij de dader te pakken heeft.

 

Killer Elite (2011) 61/K10
Verenigd Koninkrijk / Australië
Actie / Misdaad
116 minuten

geregisseerd door Gary McKendry
met Jason Statham, Robert De Niro en Clive Owen

Danny (Statham) is een ex-huurling die serieus in de problemen komt als Hunter (De Niro), zijn beste vriend en mentor wordt ontvoerd in opdracht van een Arabische sjeik. Die laatste dwingt Danny een moord te plegen. Doet hij dat niet, dan sterft Hunter een ongetwijfeld pijnlijke en tragische dood.

 

Killer Joe (2011) 205 /K9
Verenigde Staten
Drama / Thriller
102 minuten

geregisseerd door William Friedkin
met Emile Hirsch, Matthew McConaughey en Juno Temple

Wanneer de moeder van de 22-jarige drugsdealer Chris (Emile Hirsch) hem zijn voorraad drugs ontneemt moet hij snel met $6000 voor de dag komen of het met de dood bekopen. Wanhopig als hij is gaat hij naar het woonwagenkamp waar zijn vader Ansel (Thomas Haden Church) woont om een plan voor te leggen. De moeder van Chris, die door iedereen gehaat wordt, heeft een levensverzekering die zijn schuldenlast kan oplossen en ze allemaal rijk kan maken. Het enige probleem is dat zijn moeder nog steeds springlevend is. De slechtgemanierde huurmoordenaar "Killer" Joe Cooper (Matthew McConaughey) moet de klus zien te klaren.

 

Kingsman: The Secret Service (2014) 200K9
Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Actie / Komedie
129 minuten

geregisseerd door Matthew Vaughn
met Colin Firth, Taron Egerton en Samuel L. Jackson

Gary, een jongeman wiens leven dreigt te ontsporen, vult zijn dagen door in de kroeg te hangen met vrienden. Harry Hart, een doorgewinterde agent van een geheime organisatie, neemt hem onder zijn vleugels om een oude schuld te vereffenen. Hij draagt Gary voor om deel te nemen aan een trainingsprogramma voor geheim agent, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.

 

Kelly's Heroes (1970) 193 /K9
Verenigde Staten / Joegoslavië
Oorlog / Actie
144 minuten

geregisseerd door Brian G. Hutton
met Clint Eastwood, Telly Savalas en Don Rickles

Tijdens de Tweede Wereldoorlog ontdekt luitenant Kelly dat een Duitse bank geplaatst is achter de vijandelijke linie, waar 16 miljoen in goud ligt. Met behulp van een valsspelende dobbelspeler, de hippie Oddball, drie Sherman tanks en een beetje geluk, leidt Kelly de missie die hun diep in Frankrijk brengt, in vijandig gebied.

 

King Arthur: Legend of the Sword (2017) 146/K9
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
126 minuten

geregisseerd door Guy Ritchie
met Charlie Hunnam, Jude Law en Aidan Gillen

Arthur is een leider in de steegjes van Londonium, maar zich niet bewust van het leven waarvoor hij geboren is. Wanneer hij het zwaard Excalibur in handen krijgt en direct uitgedaagd wordt, moet Arthur keuzes maken. Met het verzet en een mysterieuze jonge vrouw, Guinevere genaamd, moet hij het zwaard leren gebruiken, zijn demonen confronteren en de mensen verenigen om de wrede tiran Vortigern te verslaan die zijn kroon gestolen heeft en zijn ouders vermoord.

 

Kong: Skull Island (2017) 105/K9
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
118 minuten

geregisseerd door Jordan Vogt-Roberts
met Tom Hiddleston, Brie Larson en Samuel L. Jackson

De jaren 70. Een gevarieerde groep ontdekkingsreizigers is bij elkaar gekomen om samen naar een nooit eerder ontdekt eiland, gelegen aan de Grote Oceaan en even mooi als verraderlijk, te reizen. Wat ze niet weten is dat ze zich in het domein van de mythische Kong bevinden.

 

Kidnap (2017) 72 /K9
Verenigde Staten
Thriller
94 minuten

geregisseerd door Luis Prieto
met Halle Berry, Sage Correa en Lew Temple

'Kidnap' volgt een moeder, Karla McCoy genaamd, die met haar zoon Frankie naar een pretpark gaat. Wanneer Frankie vervolgens wordt ontvoerd, moet Karla naar hem op zoek. Wat volgt is een wilde achtervolging waarbij Karla voor niets stopt om haar zoon veilig thuis te brengen.

 

Vorige Pagina: ( J ) 1 2 3 4 5 Volgen Pagina: ( L )