Vorige Pagina: ( K )

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Volgen Pagina: ( M )

 

Last Resort, The (2009) 257/K4
Verenigde Staten
Horror / Thriller
84 minuten

geregisseerd door Brandon Nutt
met America Olivo, Paulie Rojas en Marissa Tait

Kathleen, die op het punt staat om te trouwen, en haar vier bruidsmeisjes, Sophia, Jessica, Beth en Amber, reizen af naar Mexico om hier nog even te feesten, voordat de bruiloft plaatsvindt. Na een nacht flink gefeest te hebben, verlaat Sophia de groep, om mee te gaan met Rob, een knappe Amerikaanse toerist. De overige vrouwen besluiten een trip te maken naar het plattelandsgebied, maar worden hier beroofd en achtergelaten op een afgelegen terrein. Als de nacht dichterbij komt, besluiten de uitgeputte vriendinnen de nacht door te brengen in een verlaten gebied. Meteen als ze binnenkomen beginnen er al rare dingen te gebeuren; het lijkt alsof er een kwaad iets aanwezig is. Sophia, die inmiddels terug is, doet er alles aan om haar vriendinnen op te sporen. Sophia en Rob gaan op zoek naar hen en komen ook in het gebied terecht. Maar het kwaad neemt bezit van iedereen die het gebied binnentreedt.

 

Labor Pains (2009) 193/K4

Verenigde Staten
Komedie

89 minuten

geregisseerd door Lara Shapiro
met Lindsay Lohan, Luke Kirby en Cheryl Hines

Thea is niet bepaald goed in haar baan. Ze vreest dan ook dat ze binnenkort ontslagen zal worden. Om dit te vermijden, doet ze alsof ze zwanger is. Als ze merkt dat ze speciaal behandeld wordt, houdt ze de schijn negen maanden lang op.

 

 

Lost City Raiders (2008) 192/K4
Duitsland
Science-Fiction / Avontuur
90 minuten

geregisseerd door Jean de Segonzac
met James Brolin, Ian Somerhalder en Bettina Zimmermann

Vanwege het smelten van de poolkappen, is de zeespiegel in het jaar 2048 zo hoog gestegen dat er op de hele wereld nog maar tien procent land over is. Een nieuwe generatie schatzoekers neemt het onder water tegen elkaar op, om de verloren kostbaarheden uit de oude kuststeden terug te vinden. De broers Jack en Thomas Kubiak worden op een geheime missie gestuurd naar de diepste krochten van onze planeet. Wat ze niet weten, is dat ze op de hielen worden gezeten door een meedogenloze zakenman die er alles aan doet om de eerste te zijn

 

Lies & Illusions (2009) 176/K4
Verenigde Staten
Actie / Thriller
93 minuten

geregisseerd door Tibor Takács
met Christian Slater, Cuba Gooding Jr. en Sarah Ann Schultz

Een schrijver wordt door een spion opgejaagd. Die spion verdenkt de auteur dat hij diamanten ter waarde van meerdere miljoenen dollars heeft verstopt.

 

Last Chapter II: ,The (2003) 167/168/K4

Canada
Actie
270 minuten

The Last Chapter: The War Continues, dat zich afspeelt in Montreal en Toronto, bekijkt de wereld van motorbendes van binnenuit. Het biedt inzicht in een cultuur waarin geweld soms berekend en gepland is, maar ook zomaar uit het niets komt. Een cultuur waarin de mannen bewust kiezen voor een leven in de misdaad en op allerlei manier hogerop proberen te komen. The Last Chapter: The War Continies gaat over de moeizame relaties tussen bendeleiders en hun familie, verraad en verbroken vriendschappen. Het gaat niet alleen over goed en kwaad, maar gunt ons een kijkje in een complexe subcultuur met intrigerende, complexe mensen vol tegenstrijdigheden.

 
Land That Time Forgot, The (2009) 166/K4
Verenigde Staten
Actie / Fantasy
90 minuten

geregisseerd door C. Thomas Howell
met Darren Dalton, Anya Benton en Stephen Blackehart

Een groep mensen op een schip krijgt te maken met een nachtmerrie; hun schip strandt. Hierdoor komen ze terecht op een eiland. Op dit eiland stikt het tot hun schrik echter wel van de dinosaurussen...

 

Lodger, The (2009) 163/K4
Verenigde Staten
Drama / Thriller
95 minuten

geregisseerd door David Ondaatje
met Shane West, Hope Davis en Alfred Molina

Het verhaal van een detective die op het spoor zit van een meedogenloze moordenaar, die schuldig zou moeten zijn aan een serie gruwelijke moorden. Het schijnt dat deze persoon dezelfde methoden gebruikt als Jack the Ripper, de moordenaar die nooit gepakt werd. Alles wordt nog erger wanneer de detective erachter komt dat een serie gepleegde moorden misschien wel helemaal niet gepleegd zijn door diegene die daarvoor veroordeeld was.

 

Last House on the Left, The (2009) 139/K4
Verenigde Staten
Horror / Thriller
100 minuten

geregisseerd door Dennis Iliadis
met Sara Paxton, Monica Potter en Garret Dillahunt

John en Emma Collingwood en hun dochter Mari verblijven in een vakantiehuis in de bossen. Als Mari dan samen met een vriendin in de handen van een groepje criminelen terechtkomt, wordt het tweetal ontvoerd en gemarteld. De criminelen, onder leiding van de psychopatische Krug, zoeken vervolgens onderdak bij de ouders van Mari. Als John en Emma ontdekken wat ze hebben gedaan met hun dochter, besluiten ze wraak te nemen.

 

Last Templar, The (2009) 111/112/113/K4
Canada
Avontuur / Drama
170 minuten

geregisseerd door Paolo Barzman
met Mira Sorvino, Victor Garber en Scott Foley

Tijdens een tentoonstelling van Vaticaanse schatten in New York overvallen drie verklede mannen het gebouw en stelen een mysterieus stuk. De aanwezige archeologe Tess Chaykin ontdekt later dat de dieven dood zijn en samen met FBI-inspecteur Sean Daley gaat ze op onderzoek uit. Ze ontdekt dat zowel de overvallers als het verdwenen stuk een connectie hebben met de legendarische Tempelridders en er volgt een lange reis over diverse continenten.

 

Lost Treasure of the Grand Canyon, The (2008) 98/K4
Canada
Avontuur / Fantasy
88 minuten

geregisseerd door Farhad Mann
met Shannen Doherty, JR Bourne en Michael Shanks

Een academisch team van onderzoekers heeft in de Grand Canyon een oude Azteekse stad ontdekt. Een van de teamleden is de vader van Susan Jordan. Wanneer ze hoort dat haar vader en het team vastzitten in de stad, schiet Susan hen te hulp.

 

Librarian: The Curse of the Judas Chalice, The (2008) 23/K4
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
90 minuten

geregisseerd door Jonathan Frakes
met Noah Wyle, Bob Newhart en Stana Katic

De wereld loopt gevaar door vampiers. Flynn Carsen is de enige die redding kan brengen. Hij wordt naar New Orleans gestuurd, waar hij met behulp van de mooie Simone, een gekidnapte professor moet zien te redden en de vampieren te lijf moet gaan.

 

Longshots, The (2008) 129/K2
Verenigde Staten
Drama
94 minuten

geregisseerd door Fred Durst
met Ice Cube, Keke Palmer en Tasha Smith

Een arm stadje in Illinois komt bij elkaar om het locale footballteam, The Harvey Colts, aan te moedigen en vooral hun nieuwe quarterback; Jasmine Plummer. Zij is de eerste vrouw in de geschiedenis van de Pop Warner league. Onder de leiding van haar oom Curtis, een voormalig high school footballster, leidt Jasmine haar team naar de Pop Warner superbowl en inspireert ze het dorpje om zijn oude glorie terug te winnen.

 

Linewatch (2008) 119/K2
Verenigde Staten
Drama
89 minuten

geregisseerd door Kevin Bray
met Cuba Gooding Jr., Omari Hardwick en Sharon Leal

Michael Dixon is een ervaren agent die werkt bij de Amerikaans/Mexicaanse grenscontrole. Wel gerespecteerd door zijn gelijken bij de US Border Patrol en zeer geliefd door zijn familie, zijn vrouw Angela en zijn vijf jaar oude dochter Emily, wordt plots de wereld van Michael bedreigd door geheimen uit zijn verleden. Michael was immers niet altijd de respectabele familieman die hij nu is, want hij was een gemeen bendelid uit Los Angeles die zijn 'gang' en zijn gewelddadig leven voorgoed de rug toekeerde. Maar niemand kan uit de bende opstappen en een ongelukkig toeval leidt de troep ongure individuen naar Michael in New Mexico. Michael wordt daardoor gedwongen om een weg te zoeken om zijn familie te beschermen, ook al moet hij daarvoor de psychotische bendeleider Drake helpen met het smokkelen van een vrachtwagen met drugs over de grens.

 

Life before Her Eyes, The (2007) 40/3
Verenigde Staten
Drama / Thriller
90 minuten

geregisseerd door Vadim Perelman
met Uma Thurman, Evan Rachel Wood en Sherman Alpert

Diana (Uma Thurman & Evan Rachel Wood) en Maureen (Eva Amurri) zijn twee hartsvriendinnen met zeer verschillende karakters. Diana is de losgeslagen slet, Maureen het brave meisje uit de kerk. Dan raken de tieners betrokken bij een Columbine-achtig schietincident op hun school en worden ze voor een onmogelijke keuze gesteld. Slechts een van hen mag blijven leven. 15 Jaar later is Diana getrouwd en heeft ze een dochtertje. Een herdenking van het incident op haar school brengt oude herinneringen boven en ze gaat gebukt onder schuldgevoelens. Naarmate de herdenking dichter bij komt beginnen heden en verleden steeds meer door elkaar te lopen. Niets is meer wat het eerst leek...

 

Last Temptation of Christ, The (1988) 93/K2
Verenigde Staten
Drama
164 minuten

geregisseerd door Martin Scorsese
met Willem Dafoe, Harvey Keitel en Paul Greco

De door schuldgevoel gekwelde timmerman Jezus van Nazareth probeert uit te vinden wat God van hem wil. Maar als zijn missie bijna compleet is staat hij voor de grootste verleiding van allemaal: het normale leven van een goed mens. Gebaseerd op Nikos Kazantzakis' gelijknamige roman.

 

Lady Sings the Blues (1972) 74/K2
Verenigde Staten
Drama
144 minuten

geregisseerd door Sidney J. Furie
met Diana Ross, Billy Dee Williams en Richard Pryor

Film over het leven, het succes en de teenondergang van de legendarische blueszangeres Billie   Holiday.

 

Last Hit Man, The (2008) 83/K2
Verenigde Staten
Misdaad
90 minuten

geregisseerd door Christopher Warre Smets
met Joe Mantegna, Elizabeth Whitmere en Romano Orzari

Harry Tremane, een oude huurmoordenaar, wordt alweer een dagje ouder en heeft geen idee dat hij een tumor in zijn hersenen heeft. Wanneer hij een gemakkelijk doelwit mist breekt er iets in hem. Hij begint na te denken over stoppen maar is dat wel een slim plan? Want tenslotte is niet iedereen er gelukkig mee dat Harry nog altijd leeft...

 

Loaded (2008) 126/K2
Verenigde Staten
Actie / Drama
98 minuten

geregisseerd door Alan Pao
met Jesse Metcalfe, Corey Large en Monica Keena

Loaded vertelt het verhaal van Tristan Price (Jesse Metcalfe), een jongeman die zichzelf op de kaart wil zetten. Hij is de zoon van een keurige familie met een goede reputatie en hij is van plan om een rechtenstudie te gaan volgen. Echter zijn de verwachtingen van de familie over Tristan veel te hoog en hij kan deze niet waarmaken. Om deze reden komt Tristan aan de drugs en waagt hij zijn leven in de gevaarlijke wereld van wapens en drugs.

 

Lorna Doone (2000) 141/142/K4

Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Drama / Romantiek
180 minuten

geregisseerd door Mike Barker
met Amelia Warner, Martin Clunes en Aidan Gillen

Lorna is voorbestemd te trouwen met haar neef, de gewelddadige Carver Doone.

Maar ze wordt verliefd op John Ridd, een aardige boer.

Zijn de heren aan elkaar gewaagd? 

 

Lake Dead (2007) 77/K2
Verenigde Staten
Horror
90 minuten

geregisseerd door George Bessudo
met Alex A. Quinn, Tara Gerard en Vanessa Viola

Wegens het overlijden van haar vader, gaat Sam samen met haar vrienden naar de begravenis op het achtergelaten landgoed van haar vader. Dit wordt echter een nachtmerrie omdat ze achtervolgd wordt door een gestoorde moordenaar, waardoor Sam behalve haar vader, nog meer dierbaren verliest.

 

Vorige Pagina: ( K )

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Volgen Pagina: ( M )