Vorige Pagina: ( K )

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Volgen Pagina: ( M )

 
Legend of Tarzan The (2016) 227/K8
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
109 minuten

geregisseerd door David Yates
met Alexander Skarsgård, Samuel L. Jackson en Margot Robbie

Het is al jaren geleden dat de man ooit bekend als Tarzan (Skarsgård) de jungle van Afrika achter zich liet voor een nieuw leven als John Clayton, Lord Greystoke, met zijn geliefde vrouw, Jane (Robbie) aan zijn zijde. Nu is hij uitgenodigd om terug te komen naar de Congo als een handelsafgezant van het parlement. Hij is zich er echter niet van bewust dat hij als pion fungeert binnen een gevaarlijk spel vol hebzucht en wraak onder leiding van de Belgische kapitein Leon Rom (Waltz). Maar diegenen achter dit moorddadige plot hebben geen idee wat ze te wachten staat.

 

Love & Friendship (2016) 196/K8
Ierland / Frankrijk / Nederland / Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
92 minuten

geregisseerd door Whit Stillman
met Kate Beckinsale, Chloë Sevigny en Xavier Samuel

Het verhaal speelt zich af rond 1790, wanneer de mooie weduwe Lady Susan Vernon naar het landgoed van haar schoonfamilie afreist. Daar wil ze komaf maken met de kleurrijke geruchten over haar amoureuze escapades die de ronde doen in de betere kringen. Eenmaal daar, besluit ze op zoek te gaan naar een echtgenoot voor zichzelf en haar nogal terughoudende dochter Frederica.

 
Lullaby (2014) 168/K8
Verenigde Staten
Drama
117 minuten

geregisseerd door Andrew Levitas
met Garrett Hedlund, Amy Adams en Jessica Brown Findlay

Jonathan, een jongeman uit Los Angeles, heeft al jaren geen contact meer met zijn rijke familie uit New York. Op een dag krijgt hij te horen dat zijn doodzieke vader binnen 48 uur van de beademingsmachine wordt afgehaald. Wanneer hij besluit zijn vader op te zoeken leidt dit tot een conflict binnen de familie die de situatie alleen maar bemoeilijkt.

 

Level Up (2016) 140/K8
Verenigd Koninkrijk
Thriller
84 minuten

geregisseerd door Adam Randall
met Josh Bowman, Neil Maskell en Leila Mimmack

Matt en Anna vormen een jong koppel dat in Londen leeft. Anna is zelfverzekerd en staat aan het begin van haar carrière, terwijl Matt zoekende is naar een doel in het leven. Aan de buitenkant lijken ze gelukkig, maar in werkelijkheid kent hun relatie nogal wat spanningen. Op een kwade ochtend breken criminelen in en ontvoeren Anna. Matt wordt in een mysterieus vest gehesen en achtergelaten met een mobiele telefoon.

 

Last Heist The (2016) 122/K8
Verenigde Staten
Actie
85 minuten

geregisseerd door Mike Mendez
met Henry Rollins, Torrance Coombs en Victoria Pratt

Bernard heeft een kluisje in een bankgebouw. Wanneer hij binnen is blijkt er een overval plaats te vinden en worden de aanwezigen gegijzeld. Bernard is echter een sociopaat en schakelt een voor een de overvallers van het goed georganiseerde team uit.

 

Legend of the Red Reaper (2012) 99/K8
Verenigde Staten
Actie / Fantasy
110 minuten

geregisseerd door Tara Cardinal
met Tara Cardinal, David Mackey en Ray Eddy

Al duizend jaar hebben de Reapers de mensheid beschermd tegen de demonen uit de duisternis. Nu, aan het begin van een nieuwe eeuw, zijn de Reapers verraden en afgeslacht. Red is de enige Reaper die het overleefd heeft, en ze is uit op wraak.

 

Life on the Line (2015) 89/K8
Verenigde Staten
Actie
92 minuten

geregisseerd door David Hackl
met John Travolta, Kate Bosworth en Devon Sawa

De film volgt het leven van een stel excentrieke en moedige Texaanse hoogspanningsmonteurs die met gevaar voor eigen leven het elektriciteitsnetwerk onderhouden. Beau (John Travolta) is een goedaardige man die zich schuldig voelt voor de dood van zijn broer en alleen zijn wees geworden nichtje Bailey (Kate Bosworth) opvoedt. Wanneer op een avond tijdens een zware storm Bailey haar knappe minnaar zich bij Beau zijn crew voegt, beginnen de problemen

 

London Has Fallen (2016) 88/K8
Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten / Bulgarije
Actie / Misdaad
99 minuten

geregisseerd door Babak Najafi
met Gerard Butler, Aaron Eckhart en Morgan Freeman

In Londen is de Britse premier onder mysterieuze omstandigheden overleden. Zijn begrafenis is een niet te missen evenement voor de leiders van de westerse wereld. Maar wat begint als het meest beveiligde evenement op aarde, verandert in een dodelijk complot om 's werelds meest machtige leiders te doden en elke bekende bezienswaardigheid in de Britse hoofdstad te vernietigen. Slechts drie mensen hebben enige hoop het te stoppen: de Amerikaanse president, zijn hoofd van de geheime dienst en een Engelse MI-6 agent.

 

Lost in the Sun (2015) 64/K8
Verenigde Staten
Actie / Drama
95 minuten

geregisseerd door Trey Nelson
met Josh Duhamel, Josh Wiggins en Lynn Collins

John is een kleine crimineel die Louis, een verweesde tiener, ontvoert en waarin hij een onwaarschijnlijke partner vindt. Hij laat Louis voor hem zelfs losgeld vragen aan zijn schoonouders. Naarmate hun 'avontuur' verder gaat, sleept John de jongeling mee in een reeks overvallen, waarbij zij na enkele tijd een onverwachte en sterke band smeden.

 

Lost Legion The (2014) 53/K8
Tsjechië / Canada
Actie / Avontuur
107 minuten

geregisseerd door David Kocar en Petr Kubik
met Tom McKay, Michelle Lukes en Brian Caspe

Na de val van het Romeinse Rijk is de stad ontdaan van haar vroegere glorie en wanhopig om haar verleden te heroveren. Urbina Prima is een achterbakse, wraakzuchtige en adellijke Romeinse vrouw die een plot maakt om haar zoon Cassius de nieuwe keizer te laten worden. Haar man en vroegere Romeinse bevelhebber Maximus staat haar echter in de weg. Hij heeft een verbond gesloten met de plaatselijke stammen om te vechten tegen de gevaarlijke ‘Northern Hordes’, zodat hij zijn territorium kan vergroten. Niets staat hem in de weg om zijn macht te vergroten…

 

Life or Something like It (2002) 389/K7
Verenigde Staten
Romantiek / Komedie
103 minuten

geregisseerd door Stephen Herek
met Angelina Jolie, Edward Burns en Tony Shalhoub

De journaliste Lanie Kerrigan interviewt een geestelijke gestoorde dakloze man voor een onbelangrijk stukje. Hij vertelt haar echter dat ze over een week overlijdt. Dit zorgt er voor dat Lanie tot actie overgaat, en ze probeert het patroon van haar leven te veranderen.

 
Last Witch Hunter The (2015) 309/K7
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
106 minuten

geregisseerd door Breck Eisner
met Vin Diesel, Rose Leslie en Elijah Wood

De huidige, moderne wereld bezit vele geheimen. Het meest verbazingwekkende geheim is dat heksen nog steeds onder de mensen leven en van plan zijn een dodelijke plaag op de mensheid los te laten. Al eeuwenlang vechten heksenjagers tegen deze onnatuurlijke vijand over de gehele wereld. Een van die heksenjagers is Kaulder, een dappere strijder die de Koningin wist te doden, maar hierbij vervloekt raakte met onsterfelijkheid. Inmiddels is Kaulder de enige overgebleven heksenjager die nog altijd de strijd aangaat met opstandige heksen en zijn verloren dierbaren moet missen. Wat Kaulder echter niet weet is dat de Koningin is herrezen en zint op wraak. Wat volgt is een epische strijd die het voorbestaan van het menselijke ras zal bepalen.

 

Love Finds You in Charm (2015) 300/K7

Verenigde Staten
Drama

93 minuten

geregisseerd door Curtis Grey
met Danielle Chuchran, Trevor Donovan en Tiffany Dupont

Emma Miller lijkt het meest gezegende meisje in Indiana te zijn. Ze is onderwijzeres, ze geniet van de aandacht van een geweldige man en heeft een liefdevolle familie. Maar dit Amish meisje wil meer, zij verlangt naar avontuur en wil de wereld te zien. Emma grijpt haar kans, wanneer haar zus haar uitnodigt om de zomervakantie door te brengen bij familieleden in Charm, Ohio. In Charm ontmoet ze man van buiten de Amish gemeenschap. Ondanks hun verschillen, worden de twee al snel vrienden. Maar Emma voelt zich niet lekker tussen de twee werelden, waar ze in heen en weer getrokken wordt. Ze moet een beslissing nemen welke kant ze op wil met alle gevolgen van dien…

 

Legend (2015) 292/K7
Verenigd Koninkrijk / Frankrijk
Thriller / Misdaad
132 minuten

geregisseerd door Brian Helgeland
met Tom Hardy, Emily Browning en David Thewlis

De tweelingbroers Ron en Reggie Kray (Tom Hardy) zijn twee beruchte gangsters die in de jaren 50 en 60 de duistere onderwereld in Londen overheersten. Dit is het verhaal van hun opkomst en hun ondergang.

 

Land of the Pharaohs (1955) 291/K7
Verenigde Staten
Drama
106 minuten
geregisseerd door Howard Hawks
met Jack Hawkins, Joan Collins en Dewey Martin

In het oude Egypte verwerft farao Khu-fu na elke gewonnen veldslag steeds meer rijkdom en slaven. Hij raakt geobsedeerd door zijn goud en wil het na zijn dood met zich meenemen in zijn tweede leven. Helaas worden de piramides telkens weer geplunderd door grafdieven. Om hier een einde aan te maken, roept de farao de hulp in van een van zijn slaven, architect Vashtar. Die gaat akkoord een oplossing te zoeken op voorwaarde dat zijn landgenoten vrijgelaten worden als de piramide voltooid is. Intussen trouwt de farao met de knappe prinses Nellifer. Ook zij blijkt een grote interesse te hebben voor goud en ze beraamt een plan om de farao's rijkdom te stelen...

 

Little Women (1994) 282/K7
Verenigde Staten
Drama / Romantiek
115 minuten

geregisseerd door Gillian Armstrong
met Winona Ryder, Susan Sarandon en Samantha Mathis

Terwijl hun vader aan het front vecht van de Amerikaanse burgeroorlog, groeien de zussen Jo, Amy, Meg en Beth op onder de hoede van hun sterke moeder. Het zijn moeilijke tijden voor de vier jonge vrouwen die hun weg in deze maatschappij moeten vinden.

 

Lost Time (2014) 246/K7
Verenigde Staten
Sciencefiction / Thriller
93 minuten

geregisseerd door Christian Sesma
met Rochelle Vallese, Luke Goss en Robert Davi

Valerie Dreyfuss en haar zus Melissa komen na een bezoek aan een arts, waar ze erg slecht nieuws hebben gekregen, tot stilstand op een eenzame weg. Hun auto wordt verzwolgen door een verblindend licht. Twaalf uur later wordt Valerie wakker en blijkt haar zus verdwenen te zijn.

 

Lucky One The (2012) 208/K7
Verenigde Staten
Drama
101 minuten

geregisseerd door Scott Hicks
met Zac Efron, Taylor Schilling en Blythe Danner

De marinier Logan Thibault overleefde drie 'tours of duty' in Irak. Hij schrijft zijn geluk toe aan een foto van een vrouw die hij nog nooit eerder had ontmoet. Nu, wanneer hij eindelijk terug naar huis in North Carolina mag keren, besluit hij zijn geluksbrenger op te zoeken...

 

Little Chaos A (2014) 137/K7
Verenigd Koninkrijk
Drama
116 minuten

geregisseerd door Alan Rickman
met Kate Winslet, Matthias Schoenaerts en Alan Rickman

Sabine De Barra is tuinarchitecte aan het paleis van Versailles. Ze heeft weinig oog voor de klassieke ontwerpen van de man die haar heeft aangenomen, de beroemde architect Le Notre. Maar terwijl ze aan haar creaties werkt voelt ze zichzelf aangetrokken tot de enigmatische Le Notre. Bovendien moet ze leren omgaan met de gevaarlijke wedijver en ingewikkelde etiquette aan het hof van Louis XIV. Maar dankzij haar eerlijkheid en haar medeleven zal ze alle obstakels overwinnen en in de gunst vallen van de Zonnekoning en Le Notre.

 

Legend of Longwood The (2014) 120/K7
Nederland / Ierland / Duitsland
Avontuur / Familie
94 minuten

geregisseerd door Lisa Mulcahy
met Lucy Morton, Thekla Reuten en Fiona Glascott

Een 12-jarig meisje is voorbestemd een 300-jaar oude betovering die rust op een klein Iers dorpje en zijn bewoners te verbreken. Zij moet daartoe en mysterieuze Zwarte Ridder helpen soelaas te vinden en een kudde paarden redden van een meedogenloze vrouw met gemene plannen.

 

Vorige Pagina: ( K )

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Volgen Pagina: ( M )