Vorige Pagina: ( L )

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10 11 12

13

Volgen Pagina: ( N )

 

Marine 2, The (2009) 360/K4

Verenigde Staten
Actie

95 minuten

geregisseerd door Roel Reiné
met Ted DiBiase Jr., Cameron Pearson en Masami Kosaka

Een Amerikaanse marinier is met zijn vrouw op vakantie in een zonovergoten vakantieoord in Azië. Wanneer de twee overvallen worden door een groep gangsters en dit hem en zijn vrouw niet ongemoeid laat, neemt de marinier het recht in eigen hand en gaat hij achter de bende aan.

 

 
My One and Only (2009) 336/K4
Verenigde Staten
Komedie / Drama
108 minuten

geregisseerd door Richard Loncraine
met Renee Zellweger, Chris Noth en Kevin Bacon

De betoverende Anne Deveraux is in haar zoektocht naar een nieuwe vader voor haar kinderen, en vooral een -rijke- kostwinner, zo langzamerhand ten einde raad. Ze stapt met haar kinderen in de auto en reist van stad naar stad op zoek naar de juiste persoon. In Hollywood tenslotte, lijkt er licht aan het einde van de donkere tunnel te zijn gekomen.

Mandie and the Secret Tunnel (2009) 307/K4

Verenigde Staten
Avontuur / Drama
100 minuten

geregisseerd door Joy Chapman en Owen Smith
met Dean Jones, Lexi Johnson en William Smith Yelton

Als haar vader onverwacht overlijdt, volgt de jonge Mandie Shaw (Lexi Johnson) haar hart en een Cherokee-gids (Craig Reuben), naar het statige huis van haar oom John. John was een rijke man die ook overleden is, maar wiens testament nog niet is gevonden

 

My Sister's Keeper (2009) 271/K4
Verenigde Staten
Drama
109 minuten

geregisseerd door Nick Cassavetes
met Cameron Diaz, Abigail Breslin en Alec Baldwin

Anna is niet ziek, maar dat zou maar zo kunnen. Als ze dertien jaar is, heeft ze ontelbaar veel operaties, transfusies, en injecties ondergaan om haar zus Kate te helpen om tegen leukemie te vechten. Anna was geboren als donor voor haar zus. Haar ouders zeggen dat ze daardoor juist nog meer van haar houden. Maar nu ze ouder begint te worden, kan ze niet stoppen te verzinnen hoe haar leven als een normaal mens zou zijn, zonder altijd vast te zitten aan haar zus. Dat is waarom ze een beslissing maakt, die op welke leeftijd dan ook een veel te zware last is: ze klaagt haar ouders aan over de rechten van haar eigen lichaam

 

Michele Strogoff - Il Corriere dello Zar (1999) 237/238/K4
Italië / Duitsland
Avontuur
181 minuten

geregisseerd door Fabrizio Costa
met Paola Seganti, Lea Bosco en Hardy Krüger Jr.

De koerier Michael Strogoff wordt door de tsaar naar Siberië gestuurd met een belangrijke mededeling voor de bevolking. Ondanks zijn vermomming als koopman, valt Strogoff tijdens de reis in de handen van de verraderlijke Ogareff, aanhanger van de Tartaren. Naar het gelijknamige boek van Jules Verne.

 

Merlin and the Book of Beasts (2009) 187/K4

Verenigde Staten
Fantasy
92 minuten

 

Camelot, het slot van koning Arthur, is twintig jaar na de val overgenomen door een boze macht.

Een prinses en de ridders in haar dienst doen een beroep op de machtige tovenaar Merlijn om het land te redden.

 

 

Messengers 2: The Scarecrow 146/K4

Verenigde Staten
Horror

94 minuten

geregisseerd door Martin Barnewitz
met Norman Reedus, Claire Holt en Matthew McNulty

John Rollins, de bescheiden North Dakota boer (uit het eerste deel), heeft nog altijd moeite om zijn boerderij werkend te houden. Ondertussen moet hij ook nog zijn gezinsleven onderhouden maar wanneer hij een mysterieuze vogelverschrikker in zijn veld plaatst lijkt het alsof de slechte

tijden voorbij zijn... Helaas gebeurt dit wellicht ten koste van zijn eigen gezondheid.

 

 

Miss March (2009) 140/K4

Verenigde Staten
Komedie

129 minuten

geregisseerd door Zach Cregger en Trevor Moore
met Zach Cregger, Trevor Moore en Raquel Alessi

Het eerste wat Eugene (Zach Cregger) hoort wanneer hij wakker wordt uit een coma, is het feit dat zijn voormalige vriendin nu een model is in naaktbladen. Samen met zijn sex-verslaafde vriend Tucker (Trevor Moore) gaat hij op zoek naar haar. Ze komen erachter dat er een groot feest gegeven wordt, ter ere van het magazine. Eugene ziet zijn kans om haar terug te winnen.

 

 
My Bloody Valentine 3-D (2009) 116/K4
Verenigde Staten
Horror / Thriller
101 minuten

geregisseerd door Patrick Lussier
met Jensen Ackles, Jaime King en Kerr Smith

Tom keert terug naar zijn geboorteplaats op de 10de verjaardag van de valentijnsnacht slachtpartij, die het leven kostte aan 22 mensen. Tom wordt beschuldigd van de moorden en het lijkt dat zijn oude vlam Sarah de enige is die gelooft dat hij onschuldig is.

 

Marley & Me (2008) 104/K4
Verenigde Staten
Drama / Komedie
120 minuten

geregisseerd door David Frankel
met Jennifer Aniston, Owen Wilson en Eric Dane

Marley is een gele labrador die door John Grogan, een columnist voor een krant, en zijn vrouw Jennifer wordt geadopteerd. Het idee was om zo een idee te krijgen wat ouderschap inhoudt, maar de hond blijkt nogal hyperactief te zijn. Hij vernielt de boel, wordt van de gehoorzaamheidsschool geschopt en wordt alleen maar erger wanneer John en Jennifer kinderen krijgen.

 

Madea Goes to Jail (2009) 94/K4
Verenigde Staten
Komedie
103 minuten

geregisseerd door Tyler Perry
met Tyler Perry, Vanessa Ferlito en Keshia Knight Pulliam

Na een lange achtervolging op de snelweg krijgt de politie een oude vrouw, genaamd Madea (Tyler Perry) te pakken. De rechter veroordeeld haar en ze wordt naar een gevangenis gestuurd, waar ze vervolgens veel verschillende mensen ontmoet. Samen met haar familie en een aantal van deze mensen probeert ze haarzelf uit de gevangenis te ''vechten''.

 

Musketeer, The (2001) 89/K4
Verenigde Staten / Duitsland / Luxemburg
Actie / Drama
105 minuten

geregisseerd door Peter Hyams
met Stephen Rea, Mena Suvari en Tim Roth

Frankrijk, de zeventiende eeuw. Het land is in chaos. Kardinaal Richelieu probeert koning Louis XIII van de troon te stoten en zelf de macht te grijpen. Daarvoor heeft hij een privé-leger gecreëerd, dat onder aanvoering staat van de sadistische Febre. Tijdens één van hun plunderingen worden de ouders van de kleine D'Artagnan in koelen bloede door Febre vermoord. Het jongetje groeit op met maar één doel voor ogen: net zoals zijn vader een Musketier worden en wraak nemen op Febre.

 

Major Movie Star (2008) 64/K4
Verenigde Staten
Komedie
98 minuten

geregisseerd door Steve Miner
met Jessica Simpson, Vivica A. Fox en Olesya Rulin

Megan Parker is een sexy filmster die een typisch dom blondje reputatie heeft. Van de één op de andere dag echter raakt ze failliet en verstrikt in een publiek schandaal. In een vlaag van verstandsverbijstering schrijft ze zich in voor het leger, in de hoop dat dit haar leven compleet zal veranderen.

 

My Sassy Girl (2008) 230/K2
Verenigde Staten
Drama / Komedie
92 minuten

geregisseerd door Yann Samuell
met Jesse Bradford, Elisha Cuthbert en Jay Patterson

De eenzame Charlie Bellow (Jesse Bradford) komt uit een klein dorpje in Midden Amerika. Zijn eenzaamheid is voorbij wanneer hij verliefd wordt op Jordan Roark (Elisha Cuthbert). Ze heeft een aantal vreemde karaktertrekjes waardoor ze samen in de problemen komen.

 

Meteor: Path to Destruction (2009) 47/K4
Verenigde Staten
Actie / Drama
240 minuten (miniserie, 2 delen)

geregisseerd door Ernie Barbarash
met Billy Campbell, Marla Sokoloff en Christopher Lloyd

In een afgelegen observatorium ontdekt dr. Lehman een meteoriet die recht op de Aarde afstevent. Zijn jonge assistente Imogene O’Neill identificeert de meteoriet als Kassandra, met de omvang van de Mount Everest in drievoud. Dit is maar het begin van hun problemen, want in de grote steden slaat de paniek toe. De komende ramp brengt het beste en het slechtste in de mens naar boven...

 

Montana Sky (2007) 341/K3
Verenigde Staten
Drama / Romantiek
96 minuten

geregisseerd door Mike Robe
met Ashley Williams, John Corbett en Charlotte Ross

Drie zussen zitten na de dood van hun vader opgezadeld met een vreemde overeenkomst. Zij moeten alledrie op de ranch blijven wonen om de rijkdommen uit te baten die hij in zijn leven voor hen verworven had. De drie van elkaar vervreemde zussen trachten samen te leven, wat heel moeilijk is. En er zijn ook andere mensen die trachten de zussen tegen te werken teneinde de rijkdommen zelf in handen te krijgen.

 

Man Called Horse, A (1970) 254/K1
Verenigde Staten
Drama / Western
114 minuten

geregisseerd door Elliot Silverstein
met Richard Harris, Judith Anderson en Jean Gascon

Deze film speelt zich af in Dakota, USA, rond 1800. Een Engelsman op reis, John Morgan, verliest zijn gezelschap en wordt gevangengenomen door indianen van de Sioux-stam. Lange tijd wordt hij door hen vernederd, maar hij leert ondertussen de tradities en de primitieve gebruiken van deze groep. Langzaamaan accepteert hij zijn bestaan temidden van de indianen en groeit hij uit tot A Man Called Horse, een witte leider.

 

Max Payne (2008) 171/K2
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
99 minuten

geregisseerd door John Moore
met Mark Wahlberg, Mila Kunis en Beau Bridges

De DEA agent Max Payne (Mark Wahlberg) wil, nadat zijn vrouw en kind zijn vermoord, wraak nemen op de schuldigen. Tijdens een zaak wordt Payne echter vals beschuldigd van moord en wordt hij op de hielen gezeten door zowel de politie als door de verantwoordelijke criminele organisatie. Hij wordt hierbij vergezeld door Mona Sax (Mila Kunis), omdat zij wraak wil op de moord van haar zus.

 

Make It Happen (2008) 153/K2
Verenigde Staten
Drama
90 minuten

geregisseerd door Darren Grant
met Mary Elizabeth Winstead, Riley Smith en Tessa Thompson

Lauryn is een jonge vrouw uit een klein stadje, die naar Chicago verhuisd met de grote droom om aangenomen te worden aan de Chicago School of Music and Dance. Maar na afwijzing voor haar deelname in de school en een reeks van ongelukken, besluit ze te gaan werken in een club. De club blijkt een plaats te zijn van conflicten en zelf-ontdekking voor Lauryn, en helpt haar te beseffen dat plannen kunnen veranderen, maar dat dromen dat niet doen.

 

Mirrors (2008) 192/K2
Verenigde Staten
Horror / Thriller
110 minuten

geregisseerd door Alexandre Aja
met Kiefer Sutherland, Amy Smart en Paula Patton

Ben Carson (Kiefer Sutherland) is een bewaker in een winkelcentrum. Op een avond ontdekt Ben iets vreemds aan een spiegel in een winkel en hij komt er al snel achter dat het iets kwaads is. Ben wordt nieuwsgierig en probeert de oorsprong van dit kwaad te ontdekken. Hij komt erachter dat dit kwaad in de spiegels moordzuchtige weerspiegelingen zijn die uit zijn op wraak, maar waarom? En hoe?

 

Vorige Pagina: ( L )

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10 11 12

13

Volgen Pagina: ( N )