Vorige Pagina: (M ) 1 2 3 4 5 Volgen Pagina: ( O )

 

Nowhere to Run (1993) K2/237
Verenigde Staten
Actie
102 minuten

geregisseerd door Robert Harmon
met Jean-Claude Van Damme, Rosanna Arquette en Kieran Culkin

Sam Gillen is een ontsnapte gevangene die intrekt op de boerderij van weduwe Clydie en haar twee kinderen. Clydie wordt bedreigd door een lokale rijke zakenman. Sam Gillen voelt het als zijn taak om Clydie en haar kinderen te beschermen tegen al het kwaad.

 

Nim's Island (2008) K2/252
Verenigde Staten
Avontuur / Familie
96 minuten

geregisseerd door Jennifer Flackett en Mark Levin
met Jodie Foster, Abigail Breslin en Gerard Butler

Alles kan gebeuren op Nim's Island, een magische plek die beheerst wordt door de gedachten van een meisje, Nim. Een wereld die gespiegeld is aan haar favoriete boekpersonage, Alex Rover, 's werelds grootste avonturier. Maar de schrijfster van de boeken, Alexandra, leeft gewoon een eenzaam bestaan in de grote stad. Wanneer Nim's vader vermist wordt, brengt een serie gebeurtenissen Nim bij Alexandra en moeten ze moed ontlenen aan Alex Rover om Nim's eiland te doorkruisen.

 

Nomad (2005) K2/258
Kazachstan / Frankrijk
Drama / Oorlog
112 minuten

geregisseerd door Sergei Bodrov en Ivan Passer
met Jay Hernandez, Jason Scott Lee en Mark Dacascos

Dit epische verhaal speelt zich af in de 18e eeuw in Kazakhstan. Een jongeman, Erali, is voorbestemd om drie vechtende stammen in Kazakhstan vredig tot elkaar te brengen. Deze roeping ontaard echter in bloederige taferelen wanneer blijkt dat de stammen hier heel anders over denken.

 

Nothing to Lose (1997) K2/263
Verenigde Staten
Komedie
98 minuten

geregisseerd door Steve Oedekerk
met Tim Robbins, Martin Lawrence en John C. McGinley

Nadat Nick Beam (Tim Robbins) zijn vrouw met zijn baas heeft betrapt, gaat hij er met de blik op oneindig vandoor. Onderweg wordt hij overvallen door T. Paul (Martin Lawrence). Dit gaat echter niet van een leien dakje aangezien Nick toch niets meer te verliezen heeft. De overval verandert in een ontvoering van de overvaller.

 

National Treasure: Book of Secrets (2007) K2/240
Verenigde Staten
Avontuur / Actie
124 minuten

geregisseerd door Jon Turteltaub
met Nicolas Cage, Harvey Keitel en Diane Kruger

Schatzoeker Benjamin Franklin Gates gaat op onderzoek naar de moord op voormalig president Abraham Lincoln door John Wilkes Booth. Hij heeft namelijk diens dagboek gevonden waarin 18 pagina's ontbreken. De moord blijkt samen te hangen met een complot dat ver over de grenzen van Amerika reikt.

 
No Country for Old Men (2007) K2/254
Verenigde Staten
Misdaad / Drama
122 minuten

geregisseerd door Ethan Coen en Joel Coen
met Tommy Lee Jones, Javier Bardem en Josh Brolin

Nadat een jager vlakbij de Rio Grande enkele lijken, heroďne en meer dan $2 miljoen aan contant geld ontdekt volgt een spoor van geweld en ravage. Hij komt terecht in een benarde situatie waarin de overlevenden van de verkeerd gelopen drugsdeal jacht op hem maken.

 

Nancy Drew (2007)

K2/233
Verenigde Staten
Familie / Mystery
99 minuten

geregisseerd door Andrew Fleming
met Emma Roberts, Rachael Leigh Cook en Joanne Baron

De jonge tiener Nancy Drew heeft als grote hobby detective spelen. Als ze met haar vader mee op zakenreis gaat naar Los Angeles, raakt ze verwikkelt in een moordzaak met een acteur. Nancy Drew zet alles op alles om dit raadsel op te lossen.

 

Never Die Alone (2004) K2/243
Verenigde Staten
Thriller / Misdaad
88 minuten

geregisseerd door Ernest R. Dickerson
met DMX, David Arquette en Jennifer Sky

Verfilming van het gelijknamige boek van Donald Goines. King David, een keiharde, stijlvolle crimineel keert terug naar zijn geboorteplaats op zoek naar vergiffenis. Maar alles wat hij vind is een geweldadige dood. Hij sterft echter niet alleen... King David's laatste momenten worden doorgebracht met Paul, een ambitieuze journalist, wiens leven, door de paar minuten dat hij David kent, voor altijd zal veranderen.

 

NeverEnding Story II: The Next Chapter, The (1990) K2/244
Verenigde Staten / Duitsland
Familie / Avontuur
90 minuten

geregisseerd door George Miller (I)
met Jonathan Brandis, Kenny Morrison en Clarissa Burt

Bastian beland weer in de droomwereld van Fantasia waar hij een dubbele strijd moet leveren: hij moet Fantasia redden voor de macht van een boosaardige tovenares en hij moet de ontbrekende schakels van zijn eigen leven zien te vinden. Natuurlijk staan oude vrienden hem bij: de jonge krijger Atreyu, Falkor de Geluksdraak en Rock Biter.

 

NeverEnding Story III, The (1994) K2/245
Duitsland / Verenigde Staten
Avontuur / Fantasy
95 minuten

geregisseerd door Peter MacDonald
met Jason James Richter, Melody Kay en Jack Black

Bastian heeft er altijd van gedroomd een broertje of zusje te hebben, en als zijn vader eindelijk hetrouwt, gaat zijn wens in vervulling. De nieuwe vrouw van zijn vader heeft namelijk een dochtertje, en Bastian en Nicole kunnen het samen uitstekend vinden. Op een dag wordt Nicole echter vreselijk gepest door een groepje kwajongens, en als het tweetal de boekenwinkel van Karl Konrad Koreander invluchten, ontdekken ze het boek met het Ondeindige Verhaal en vluchten ze naar Fantasia. Helaas komt het boek per toeval in de handen van bendeleider Slip terecht, die eveneens naar Fantasia reist en daar met opzet de hele boel op stelten zet.

 

Nanny Diaries, The (2007) K2/234
Verenigde Staten
Komedie / Drama
106 minuten

geregisseerd door Shari Springer Berman en Robert Pulcini
met Scarlett Johansson, Laura Linney en Paul Giamatti

Annie is net afgestuurd en krijgt de kans om bij een groot bedrijf te werken en succesvol te worden, maar voor ze er aan begint krijgt ze twijfels of ze dit wel wil. Tijdens een worsteling met zichzelf over wie ze wil worden krijgt ze, door een misverstand, het aanbod om als nanny te gaan werken bij een rijk gezin. Al snel ontdekt ze dat het zoontje geen aandacht krijgt van zijn ouders en daarom zijn woede op de buitenwereld afreageert. Demoeder is te druk met haar rijke leventje om de problemen in haar leven onder ogen te zien en de vader is nooit thuis en zondert zich af van zijn gezin. Wanneer Annie, die door het misverstand alleen Nanny genoemd wordt, een band begint te krijgen met het jongetje, moet ze haar privéleven opzij zetten om dat van hem op de rails te krijgen

 

Natasha (2006) K2/236
Groot Brittannië
Thriller
87 minuten

geregisseerd door Jag Mundhra
met Algina Lipskis, Ivan Marevich en Serena Gordon

De Russische studente Natasha arriveert in het slaperige stadje Little Haven. Met haar verleidelijke charme, opgewekte glimlach en prachtige lichaam brengt ze iedereen in Little Haven het hoofd op hol. Echter Natasha is uit Rusland gevlucht nadat ze getuige was van een moord door de Russische maffia. Als ze achter haar schuilplaats komen, loopt iedereen in Little Haven gevaar. Natasha staat voor een dilemma: vluchten of terugvechten?

 

No Reservations (2007) K2/256
Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
103 minuten

geregisseerd door Scott Hicks
met Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart en Patricia Clarkson

Chefkok Kate Armstrong leeft haar leven zoals ze haar keuken runt in een trendy restaurant in Manhattan; zonder flauwekul. Haar werkwijze is zowel charmant als intimiderend voor de mensen om haar heen. Kate coördineert tijdens hectische diensten - zonder moeite - honderden maaltijden en haar gerechten zijn tot in de puntjes perfect bereid. Kate's perfectionistische aard wordt danig op de proef gesteld wanneer ze plotseling moet zorgen voor haar negenjarige nichtje Zoe en daarbij moet wedijveren met de nieuwe sous-chef Nick Palmer, die haar absolute tegenpool is. Kate moet leren communiceren buiten de keuken als ze een goede band met Zoe wil opbouwen en het echte geluk wil vinden.

 

Never Been Kissed (1999) K2/242
Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
107 minuten

geregisseerd door Raja Gosnell
met Drew Barrymore, David Arquette en Molly Shannon

Josie Geller, 25 jaar, is journaliste bij de Chicago Sun-Times. De eigenaar van de krant wil dat zij een undercover-verhaal gaat schrijven over de high-school jeugd van tegenwoordig. Josie accepteert de opdracht en valt al snel terug in haar eigen gewoonten tijdens haar schooltijd: ze had geen vrienden en werd constant vernederd. Als Josie verliefd wordt op een leraar komt ze voor een groot dilemma te staan

 

Notebook, The (2004) K2/262
Verenigde Staten
Drama / Romantiek
123 minuten

geregisseerd door Nick Cassavetes
met Ryan Gosling, Rachel McAdams en Gena Rowlands

Allie Hamilton komt begin jaren '40 naar het plaatsje Seabrook in North Carolina om vakantie te vieren met haar familie. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun die vanaf 't eerste moment verliefd op haar is. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Maar als Allie verhuist en Noah zich aanmeldt bij het leger lijkt de liefde voorgoed voorbij.

 

Next (2007) K2/249
Verenigde Staten
Science-Fiction / Thriller
91 minuten

geregisseerd door Lee Tamahori
met Nicolas Cage, Julianne Moore en Jessica Biel

Cris Johnson is een showroom-illusionist in Las Vegas die met een voor hem kwellend geheim leeft: hij kan enkele minuten verder in de toekomst kijken. Als kind onderging hij tal van onderzoeken opgezet door de overheid en de medische wereld, die hem uiteraard een interessante aanwinst vonden. Omdat hij deze interesse kotsbeu is, duikt hij onder een valse naam onder in Vegas waar hij leeft van goochel-optredens en kleine gokwinsten. Maar wanneer een terroristiche groep ermee dreigt om een nucleaire opslageenheid in Los Angeles te laten ontploffen, tracht overheidsagente Callie Ferris hem op te sporen. Het kost haar enorm veel moeite om Cris te vinden en hem te overtuigen om haar te helpen om deze grote ramp stop te zetten.

 

Norbit (2007) K2/259
Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
102 minuten

geregisseerd door Brian Robbins
met Eddie Murphy, Thandie Newton en Eddie Griffin

Norbit heeft het nooit makkelijk gehad. Als kind werd hij achtergelaten op de stoep van een Chinees restaurant en werd opgevoed door Mr. Wong. Het wordt op latere leeftijd alleen maar erger als hij ook nog een gedwongen huwelijk moet aangaan. Op het moment dat Norbit het allemaal niet meer ziet zitten keert echter zijn jeugdliefde Kate terug in de stad.

 

Not Another Teen Movie (2001) K2/261

Verenigde Staten
Komedie
89 minuten

geregisseerd door Joel Gallen
met Chyler Leigh, Chris Evans en Jaime Pressly

In deze parodie op tienerfilms volgen we een groep vrienden tijdens hun highschool-periode. Janey Briggs is een jonge kunstenares die er niet bij hoort vanwege h

 aar bril, haar haar en haar overall. De populaire Jake Wyler neemt een weddenschap aan om haar in een prom-queen te veranderen. 

 

 

Chiklo Gouyeung (1992) K3/422
Hongkong
Actie
92 minuten

geregisseerd door Clarence Fok Yiu-leung
met Chingmy Yau, Simon Yam en Wai Yiu

Nadat ze de moord op haar vader heeft gewroken, wordt Kitty door de huurmoordenares Cindy onder de vleugels genomen. Samen vormen ze een dodelijk en supersexy team van betaalde killers. Maar wanneer Kitty verliefd wordt op politieagent Tinam, en Cindy het aan de stok krijgt met een rivaliserend duo van lesbische assassins, verandert haar leven in een draaikolk van geweld die uitmondt in een extreem bloederige eindstrijd. 

 

Nanny McPhee (2005) K2/235
Verenigde Staten / Groot Brittannië / Frankrijk
Komedie / Familie
97 minuten

geregisseerd door Kirk Jones
met Emma Thompson, Colin Firth en Angela Lansbury

Nanny McPhee (Emma Thompson) wordt ingehuurd om toezicht te houden op de zeven kinderen van meneer Brown. De kinderen hebben het niet zo op gouvernantes en hebben een reputatie hen snel weer de deur uit te werken. Nanny McPhee gebruikt echter magie om de kinderen het nodige bij te brengen.. 

 

Vorige Pagina: (M ) 1 2 3 4 5 Volgen Pagina: ( O )