Vorige Pagina: (M ) 1 2 3 4 5 Volgen Pagina: ( O )

 

A Nanny For Christmas (2010) 171/K5
Verenigde Staten
Komedie
90 minuten

geregisseerd door Michael Feifer
met Emmanuelle Vaugier, Dean Cain en Richard Ruccolo

Ally is een jonge slimme vrouw met een goede carrière die op zoek is naar een nieuwe baan. Samantha is een drukke zakenvrouw en tevens moeder uit Beverly Hills met veel te welopgevoede kinderen die plezier nodig hebben. Danny Donner is de stoere eigenaar van een chocoladefabriek die zo snel mogelijk een nieuwe campagne nodig heeft. Kerstmis zal het leven van ieder van hen veranderen.

 

Neighbor (2009) 145/K5
Verenigde Staten
Horror / Thriller
90 minuten

geregisseerd door Robert A. Masciantonio
met America Olivo, Christian Campbell en Mink Stole

Een mysterieus nieuw meisje (America Olivo) arriveert in een chique wijk in een voorstad. Al snel terroriseert ze de gehele wijk. Als ze begint in te breken bij woningen en de bewoners te martelen beginnen ze zich te realiseren dat ze niet zomaar een nieuwe buur is.

 

Nightmare on Elm Street, A (2010) 101/K5
Verenigde Staten
Horror / Thriller
102 minuten

geregisseerd door Samuel Bayer
met Jackie Earle Haley, Rooney Mara en Kyle Gallner

Nadat de conciërge van een school, Freddy Krueger (Jackie Earle Haley), door een groep boze ouders levend verbrand wordt, omdat hij kinderen seksueel misbruikt zou hebben, keert hij terug als een moordenaar met een verbrand gezicht. Freddy wil wraak nemen op de kinderen, die nu rond de 18 zijn. Hij hangt rond in het onderbewustzijn van de tieners, waarna hij hen met zijn vlijmscherpe messen vermoordt. Maar was Freddy wel echt schuldig, of werd hij vals beschuldigd?

 

Nanny McPhee and the Big Bang (2010) K5/48
Verenigd Koninkrijk / Frankrijk
Komedie / Familie
109 minuten

geregisseerd door Susanna White
met Emma Thompson, Ralph Fiennes en Maggie Gyllenhaal

Nanny McPhee (Thompson) arriveert om een jonge moeder te helpen (Gyllenhaal) die probeert haar familieboerderij te runnen, terwijl haar echtgenoot van huis is. De magische kinderjuf gebruikt haar krachten om de kinderen van de moeder en hun twee verwende neven vijf nieuwe lessen te leren

 

Nine (2009)

484/K4

Verenigde Staten / Italië
Muziek / Romantiek
118 minuten

geregisseerd door Rob Marshall
met Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard en Penélope Cruz

Guido Contini (Daniel Day-Lewis) is een befaamde filmregisseur die streeft naar harmonie in zowel zijn carrière als privéleven. Zijn relatie met zijn echtgenote verloopt dramatisch, hij bevindt zich in een midlifecrisis en heeft geen inspiratie meer voor een nieuw script. Ondertussen probeert hij zijn aandacht te verdelen tussen zijn vrouw, zijn maîtresse, een journaliste, zijn muze en zijn moeder

 

Nine Dead (2010)

453/K4

Verenigde Staten
Mystery / Thriller
98 minuten

geregisseerd door Chris Shadley
met Melissa Joan Hart, William Lee Scott en John Terry

Negen mensen worden met uiterste precisie gekidnapped door een gemaskerde man. Ze worden allen geboeid aan een paal in een bunker. De man dreigt iedere 10 minuten iemand te doden als ze hem hem niet binnen 10 minuten kunnen vertellen waarom ze daar zijn. In grote angst om vermoord te worden biechten ze elkaar hun grootste zondes op.

 

Necrosis (2009)

437/K4

Verenigde Staten
Horror / Thriller
90 minuten

geregisseerd door Jason Robert Stephens
met James Kyson Lee, George Stults en Penny Drake

Zes vrienden vertrekken naar een afgelegen blokhut om daar in de sneeuw vakantie te vieren. Maar dan worden de zes vrienden geconfronteerd met een grote sneeuwstorm, die ervoor zorgt dat het zestal niet meer uit het huisje kan komen. Ze zitten opgesloten en het duurt niet lang voordat ze worden lastig gevallen door een paar angstaanjangende geesten.

 

Natalee Holloway (2009)

431/K4

Verenigde Staten
Drama
96 minuten

geregisseerd door Mikael Salomon
met Tracy Pollan, Grant Show en Catherine Dent

De Amerikaanse tiener Natalee Holloway verdween in 2005 spoorloos tijdens een schoolreisje naar Aruba. Voor haar moeder Beth startte een jarenlange zoektocht naar wat er met haar dochter gebeurd was. Haar zoektocht leidde naar de Nederlander Joran van der Sloot die meer lijkt te weten van de zaak.

 

New Moon (2009)

425/K4

Verenigde Staten
Mystery / Thriller
130 minuten

geregisseerd door Chris Weitz
met Kristen Stewart, Robert Pattinson en Taylor Lautner

Nadat Bella herstelt van een vampieraanval, die haar bijna van het leven beroofde, viert ze haar verjaardag bij Edward en zijn familie. Een ongelukje zorgt er echter voor dat Bella begint te bloeden, iets wat voor de familie van Edward onverdraaglijk is, aangezien hun dorst naar het bloed van Bella iets is wat er altijd zal blijven. Edward en zijn familie besluiten Bella hierdoor alleen te laten in deze periode, iets wat beter voor iedereen lijkt te zijn. De eerst diepbedroefde Bella vindt troost bij Jacob Black, waar ze een vriendschap mee opbouwt. Het lijkt allemaal weer beter te gaan, maar Bella weet niet dat er hierdoor alleen maar nieuwe gevaren op de loer komen te liggen...

 

Ninja Assassin (2009)

409/K4

Verenigde Staten
Actie
99 minuten

geregisseerd door James McTeigue
met Rain, Naomie Harris en Rick Yune

Als kind is Raizo van straat gehaald en getraind tot één van de meest dodelijke moordenaars van de wereld door de Ozunu-clan, een geheime maatschappij diens bestaan als een mythe wordt beschouwd. Door de genadeloze moord op zijn vriendin, door de Ozunu-clan, verdwijnt Raizo, wachtend en voorbereidend op wraak. Ondertussen onderzoekt Europol-agente Mika Coretti een aantal politieke moorden in Berlijn. Ze komt op het spoor van een ondergronds netwerk van Aziatische huurmoordenaars. Ondanks een verbod van haar baas bekijkt ze geheime bestanden om meer over deze Ozunu-clan te weten te komen. Hierdoor wordt ze echter zelf een doelwit. De clan stuurt de gevaarlijke Takeshi met een groep moordenaars op haar af, maar Raizo weet haar te redden. Nu staan ze beiden op de dodenlijst...

 

Nights in Rodanthe (2008)

390/K4

Verenigde Staten / Australië
Drama / Romantiek
97 minuten

geregisseerd door George C. Wolfe
met Richard Gere, Diane Lane en James Franco

Adrienne Willis (Diane Lane) staat op het punt om een aantal belangrijke beslissingen te gaan nemen, maar het lukt haar niet om de knoop door te hakken. Als ze enige tijd later in contact komt met Dr. Paul Flanner (Richard Gere), verandert haar situatie volledig.

 

Ninja (2009)

345/K4

Verenigde Staten
Actie

120 minuten

geregisseerd door Isaac Florentine
met Scott Adkins, Tsuyoshi Ihara en Mika Hijii

Een westerling genaamd Casey, die Ninjutsu in Japan studeert, wordt gevraagd terug te keren naar New York om de legendarische Yoroi Bitsu, een gepantserde kist waarin de wapens van de laatste Koga ninja zitten, te beschermen.

 

 

Nothing Like the Holidays (2008)

337/K4

Verenigde Staten
Komedie / Drama
98 minuten

geregisseerd door Alfredo De Villa
met John Leguizamo, Freddy Rodríguez en Alfred Molina

De film verteld het verhaal over een zeer hechte familie uit Puerto Rico tijdens kerstmis. Ze wonen in Humboldt Park, Chicago en zullen door een mix van gebeurtenissen elkaar na dit kerstfeest misschien wel nooit meer kunnen zien.

 

Next Day Air (2009)

164/K4

Verenigde Staten
Actie / Misdaad
90 minuten

geregisseerd door Benny Boom
met Lauren London, Donald Faison en Mos Def

Waneer een UPS-medewerker een pakketje met zakjes cocaïne op het verkeerde adres aflevert krijgt het leven van de ontvangers een andere wending. Voordat ze het weten raken ze verwikkeld in een plot, waar de dealer zijn cocaïne terug wil en de werkelijke ontvangers graag hun gekochte spul wil ontvangen. Ondertussen proberen de mensen die het pakketje hebben gekregen geld te verdienen, door de coke te verkopen.

 

Not Forgotten (2009)

162/K4

Verenigde Staten
Thriller
100 minuten

geregisseerd door Dror Soref
met Paz Vega, Simon Baker en Michael DeLorenzo

Bankmanager Jack Bishop en zijn Latijns-Amerikaanse vrouw Amaya wonen in een plaatsje in het Texaans-Amerikaanse grensgebied. Hun leven wordt overschaduwd door de ontvoering en dood van hun dochtertje. Amaya roept de hulp in van een expert in Latijns-Amerikaanse mystica om te achterhalen wat er precies gebeurd is met hun dochtertje. Maar de constante visioenen van deze vrouw dreigen een geheim verleden van de Bishops bloot te leggen.

 

New in Town (2009)

152/K4

Verenigde Staten / Canada
Komedie / Romantiek
96 minuten

geregisseerd door Jonas Elmer
met Renée Zellweger, Harry Connick Jr. en Nathan Fillion

Lucy Hill (Renée Zellweger), geniet in Miami van een luxe levensstijl en een goede baan. Hier komt verandering in, wanneer ze voor haar werk naar het vrieskoude Minnesota wordt gestuurd, om daar een opdracht uit te voeren. Na een stroef en koud welkom lijkt ze een beetje ingeburgerd te zijn, totdat haar opdracht een andere wending krijgt.

 

Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian (2009)

134/K4

Verenigde Staten / Canada
Komedie
105 minuten

geregisseerd door Shawn Levy
met Ben Stiller, Amy Adams en Owen Wilson

Als het ''Museum of Natural History'' gesloten wordt vanwege renovaties, moeten de museumstukken overgebracht worden naar het beroemde ''Washington Museum''. Larry Daley (Ben Stiller) komt terecht in de zogenaamde Smithsonian-instelling van het museum, waar hij de opdracht krijgt om een aantal museumstukken te redden, omdat deze verkeerd zijn verscheept. Eenmaal geïnfiltreerd in het Smithsonian ziet Larry dat er weer leven zit in alle museumstukken, waaronder Amelia Earhart (Amy Adams), Al Capone en vele andere historische personen.

 

Not Easily Broken (2009)

85/K4

Verenigde Staten
Drama

99 minuten

geregisseerd door Bill Duke
met Morris Chestnut, Taraji P. Henson en Maeve Quinlan

Het verhaal volgt een gelukkig getrouwd stel, Clarice (Henson) en Dave (Chestnut). Hun trouw en eer aan elkaar wordt echter getest nadat Clarice zwaar gewond raakt bij een auto ongeluk, en Dave een affaire begint met een ander vrouw.

 

 
Never Surrender (2009)

54/K4

Verenigde Staten
Actie / Drama
86 minuten

geregisseerd door Hector Echavarria
met Hector Echavarria, Patrick Kilpatrick en James Russo

Als de kampioen MMA op een hele sluwe manier de onderwereld wordt ingelokt om hier mee te doen aan illegale kooigevechten, komt hij erachter dat hij moet doden of zelf gedood zal worden als hij hier weer uit wil komen. Hij zal moeten vechten voor zijn leven.

 

Nouvelle France (2004)

264/K2

Canada / Verenigd Koninkrijk / Frankrijk
Drama / Romantiek
142 minuten

geregisseerd door Jean Beaudin
met Gérard Depardieu, Noémie Godin-Vigneau en Philippe Dormoy

François Le Gardeur keert terug naar Canada, nadat hij in het Parijse Sorbonne zijn rechtenstudie heeft afgerond. Hij weigert echter om weer bij zijn bourgeois-familie te gaan wonen. Echter, op aandringen van zijn vriend Owashak keert hij toch terug naar zijn familie in Québec. Hij komt te laat, zijn vader is dan net drie dagen geleden overleden en deze laat hem een erfenis na, die hem meer kwaad dan goed zal doen. Bovendien ontmoet François Marie-Loup, een jonge vrouw met een slechte reputatie. 

 

Vorige Pagina: (M ) 1 2 3 4 5 Volgen Pagina: ( O )