Vorige Pagina: (M ) 1 2 3 4 5 Volgen Pagina: ( O )

 
Night in Old Mexico A (2013) 02/K7
Spanje
Drama
103 minuten

geregisseerd door Emilio Aragón
met Robert Duvall, Jeremy Irvine en Angie Cepeda
Red Bovie (Robert Duvall), een Texaanse ranch-eigenaar, wordt gedwongen zijn land en huis op te geven. Hij is echter niet van plan om rustig met pensioen te gaan. In plaats daarvan springt hij samen met zijn vervreemde kleinzoon in zijn Cadillac voor een wild avontuur in Mexico vol geweren, vrouwen en drank.

 

November Man The (2014) 320/K6
Verenigde Staten
Thriller / Misdaad
108 minuten

geregisseerd door Roger Donaldson
met Pierce Brosnan, Olga Kurylenko en Will Patton

Ex-CIA agent Peter (Pierce Brosnan) hoopt rust te vinden in het runnen van een vredig Zwitsers hotel, maar wordt terug in het spel gebracht door een ex-collega. Als een vriendin van Peter vlak daarna vermoord wordt, is hem duidelijk dat er dubbelspel wordt gespeeld. Zijn protegé David (Luke Bracey) opent de jacht op hem, maar zal heel wat uit de kast moeten trekken om zijn leraar af te troeven. Peter zal al zijn kennis en ervaring nodig hebben als blijkt dat de missie van de CIA directie tot het Kremlin reikt.

 

Ninja Apocalypse (2014) 286/K6
Verenigde Staten
Actie / Horror
84 minuten

geregisseerd door Lloyd Lee Barnett
met Christian Oliver, Les Brandt en Cary-Hiroyuki Tagawa

Onterecht beschuldigd van het vermoorden van de grootmeester moet een clan ninja's zich al vechtend een weg zien te banen door een immense, ondergrondse bunker vol met bovennatuurlijke vijanden. Zo treffen ze naast de andere ninja's, die wraak zoeken, zombies op hun pad. Diep onder de grond zetten de krijgers alles op alles om te overleven.

 

Non-Stop (2014) 250/K6
Verenigde Staten / Frankrijk
Actie / Thriller
106 minuten

geregisseerd door Jaume Collet-Serra
met Liam Neeson, Michelle Dockery en Julianne Moore

Bill Marks (Liam Neeson) is een uitgebluste veteraan van de Air Marshals service. Hij beschouwt zijn job niet als een taak die levens kan redden, maar als een kantoorbaantje in de lucht. De vlucht van vandaag zal echter geen routine blijken. Kort na het opstijgen van een transatlantische vlucht van New York naar Londen krijgt hij een reeks mysterieuze tekstberichten die hem bevelen ervoor te zorgen dat de regering het bedrag van 150 miljoen dollar overmaakt op een geheime bankrekening. Indien dit niet gebeurt zal elke twintig minuten een passagier sterven.

 

National Lampoon Presents: Surf Party (2013) 249/K6
Verenigde Staten
Komedie
105 minuten

geregisseerd door Sam Pillsbury
met Vanessa Angel, Richmond Arquette en Joan Jett

JD is een typische surfer: hij leeft voor het surfen en voor feesten op het strand. Een relaxte vent. Maar niet als je aan zijn surfplank komt! Wanneer een stel surfers uit Los Angeles zijn surfplank steelt, roept JD al zijn vrienden bij elkaar voor een roadtrip. Met z'n allen rijden ze naar Los Angeles om JD's surfplank terug te halen. Het wordt de wildste zomertrip van hun leven!

 

Need for Speed (2014) 238/K6
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
130 minuten

geregisseerd door Scott Waugh
met Aaron Paul, Dominic Cooper en Michael Keaton

Tobey Marshall (Aaron Paul), een jonge automonteur die er ingeluisd is door een rijke zakenman, is nog maar net uit de gevangenis wanneer hij mee gaat doen aan een cross-country race. Dit met een wraakplan in zijn gedachten. Waneer zijn ex-partner echter lucht krijgt van de race, schakelt deze direct de politie in.

 

Noah (2014) 237/K6
Verenigde Staten
Drama / Avontuur
138 minuten

geregisseerd door Darren Aronofsky
met Russell Crowe, Jennifer Connelly en Emma Watson

'Noah' vertelt het epische Bijbelverhaal van de ark van Noach. In een wrede wereld zonder hoop, zonder regen en zonder gewassen, die overheerst wordt door krijgsheren en hun barbaarse troepen, staat één man aan de kant van het goede; Noach (Russell Crowe). Hij is een doorgewinterde strijder, een magiër en een genezer, maar het enige wat hij wil is vrede voor hem en zijn gezin. Elke nacht heeft Noach visioenen over een eindeloze vloed, die het symbool is voor de vernietiging van alle leven. Gaandeweg begrijpt hij de boodschap die de Schepper hem stuurt. Deze heeft besloten om de mensheid te straffen en hen tot de laatste man te doden. Maar Hij geeft Noach een allerlaatste kans om het leven op Aarde te vrijwaren...

 

Never So Few (1959) 187/K6
Verenigde Staten
Drama / Oorlog
125 minuten

geregisseerd door John Sturges
met Frank Sinatra, Gina Lollobrigida en Steve McQueen

Burma, Tweede Wereldoorlog. Tom Reynolds is de aanvoerder van een troep soldaten. Hij moet hen veilig en wel door een gebied loodsen waar de Japanners het voor het zeggen hebben.

 

Naked Jungle The (1954) 162/K6
Verenigde Staten
Avontuur / Drama
95 minuten

geregisseerd door Byron Haskin
met Charlton Heston, Eleanor Parker en Abraham Sofaer

Het is 1901. De attractieve en ontwikkelde 25-jarige Joanna Selby uit New Orleans arriveert in de Zuid-Amerikaanse jungle om zich bij haar tweede echtgenoot, de fortuinlijke cacaoplantagehouder Christopher Leiningen, te voegen. Met hem is Joanna door bemiddeling van zijn broer bij volmacht getrouwd. Hun beider karakters botsen echter onmiddellijk en wanneer Christopher van haar verneemt dat ze al een keer getrouwd is geweest, wil hij Joanna terugsturen. Maar het bericht van de plaatselijke commissaris dat er allesverwoestende mierenkolonies op komst zijn gooit roet in het eten.

 

Ninja 2 Shadow of a Tear (2013) 140/K6
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
95 minuten

geregisseerd door Isaac Florentine
met Scott Adkins, Vithaya Pansringarm en Kane Kosugi

Vecht met iedereen en vertrouw niemand. Het is de erecode van overleven welke beoefend wordt door martial-arts meester Casey Bowman nadat zijn leven verwoest is door een daad van geweld. Op zoek naar wraak, speurt de Amerikaan de moordenaar op met behulp van een wijze sensei. Zijn enige aanwijzing: een reeks slachtoffers wiens hals tekenen vertonen van wurging middels prikkeldraad. Zijn einddoel is de sinistere drugsbaron Goro, die de straten beheerst. Om zich voor te bereiden op de ultieme confrontatie moet hij veranderen in een onzichtbare krijger die de naam Ninja eer aan doet.

 

De Nieuwe Wildernis (2013) 123/K6
Nederland
Documentaire
97 minuten / 150 minuten (miniserie)

geregisseerd door Mark Verkerk en Ruben Smit
met de stem van Harry Piekema

Onder de rook van Amsterdam, in een van ‘s werelds dichtst bevolkte landen, op een stuk land dat veertig jaar geleden nog onder water stond, heeft zich een natuurgebied ontwikkeld van internationale allure. In de Oostvaardersplassen speelt zich een uniek schouwspel af: de natuur bepaalt hier het ritme. Het resultaat is een ongerept stuk wildernis in de drooggelegde Flevopolder dat model staat voor Nederlandse deltanatuur. De Nieuwe Wildernis wil de ziel van deze bloeiende, waterrijke delta blootleggen.

 

Now You See Me (2013) 68/K6
Verenigde Staten / Frankrijk
Thriller / Misdaad
115 minuten

geregisseerd door Louis Leterrier
met Mark Ruffalo, Mélanie Laurent en Jesse Eisenberg

'The Four Horsemen' is een groep goochelaars onder leiding van Atlas. Tijdens het uitvoeren van hun magische show overvalt de bende een bank op een ander continent om vervolgens de winst onder het publiek te verdelen. De FBI-agent Dylan is vastberaden om de goochelaars te laten boeten voor hun misdaden. Hij wordt echter gedwongen om samen te werken met Alma, een rechercheur van Interpol. Uit wanhoop keert Dylan zich tot de beroemde magiër Thaddeus die beweert dat de bankoverval gepleegd is middels vermommingen en videobedrog. Over één ding zijn Dylan en Alma het eens: The Horsemen moeten een handlanger hebben, en het vinden van die persoon is de sleutel tot de oplossing.

 

Naked Soldier (2012) 26/K6
Hongkong
Actie
94 minuten

geregisseerd door Marco Mak
met Sammo Hung Kam-Bo, Jennifer Tse en Andy On

Interpol-agent CK Long heeft 15 jaar geleden een drugsdeal van een miljard dollar opgelost. Het kartel wil wraak en heeft de organisatie van Madame Rose ingehuurd om CK's hele familie uit te moorden. Long is de enige overlevende en gelooft dat zijn jonge dochter ook nog leeft. In feite is zijn dochter 15 jaar lang gekidnapt door Madame Rose, gehersenpoeld en opgeleid tot de sexy moordenaar Phoenix. Ze is geschoold om te vechten en voltooit al haar missies. Inmiddels is de criminele organisatie van Madame Rose flink uitgebreid en opereert ze wereldwijd. CK Long heeft echter nooit gedacht dat hij het doelwit zou worden van de missie van zijn dochter.

 

Neverland (2011) 435 /K5
Verenigde Staten
Avontuur / Fantasy
180 minuten

geregisseerd door Nick Willing
met Rhys Ifans, Charlie Rowe en Bob Hoskins

Peter (Charlie Rowe) en zijn maatjes zijn een stel zakkenrollers die opgegroeid zijn in de straten van Londen. Dan worden ze opgetrommeld door hun mentor Jimmy Hook (Rhys Ifans) om een schat te stelen met magische krachten die hen naar een andere wereld transporteert. Deze andere wereld heet Neverland en is een rijk met jungles en legendarische mysteries van eeuwige jeugd. Daar worden ze geconfronteerd met een groep piraten geleid door de machtbeluste Elizabeth Bonny (Anna Friel) en een groep indianen, de Kaw Tribe genaamd.

 

Nova Zembla (2011) 432 /K5
Nederland
Avontuur / Drama
108 minuten

geregisseerd door Reinout Oerlemans
met Robert de Hoog, Derek de Lint en Doutzen Kroes

Nova Zembla vertelt het legendarische, waargebeurde verhaal van de avontuurlijke ontdekkingsmissie van Willem Barentsz (Derek de Lint), dat destijds is opgetekend door het jonge bemanningslid Gerrit de Veer (Robert de Hoog). In het 16e eeuwse Amsterdam waarin de scheepsbemanning wordt samengesteld is Gerrit de Veer assistent van de bekende dominee Petrus Plancius (Jan Decleir) en bovendien verliefd op diens mooie dochter Catharina (Doutzen Kroes). Als grote initiator van de ontdekkingsreis besluit Plancius heimelijk om de bleue Gerrit mee te sturen op de expeditie van Barentsz en Heemskerck (Victor Reinier) om te bewijzen de liefde van zijn dochter waard te zijn.

 

Never Back Down (2008) 350/K5
Verenigde Staten
Actie
110 minuten

geregisseerd door Jeff Wadlow
met Sean Faris, Amber Heard en Djimon Hounsou

Jake Tyler is een rebelse tiener die samen met zijn familie naar Florida verhuist, omdat zijn jongere broer daar een professionele tenniscariëre begint. In zijn vorige woonplaats was Jake een sterspeler in zijn footballteam, maar in zijn nieuwe woonplaats is hij een buitenstaander met geen goede reputatie. Als hij door zijn klasgenoot Baja wordt uitgenodigd op een groot feest lijkt Jake een kans te krijgen om misschien een beetje in te burgeren en vrienden te maken. Eenmaal op het feest wordt Jake vernederd door Ryan McCarthy in een gevecht waar hij tegen zijn zin in is verwikkeld. Na deze vernedering maakt hij kennis met een andere klasgenoot die hem vertelt over vechtclub waar ze de sport Mixed Martial Arts beoefenen. Jake is erg nieuwsgierig en gaat op zoek naar de vechtclub waar hij Jean Roqua ontmoet. In eerste instantie is deze niet geinteresseerd in Jake, maar na een tijdje neemt hij hem toch onder zijn hoede en leert hij Jake de kneepjes van het vak.

 

Never Back Down 2 (2011) 349/K5
Verenigde Staten
Actie
104 minuten

geregisseerd door Michael Jai White
met Alex Meraz, Evan Peters en Jillian Murray

De voormalige bokser Zach, de getalenteerde Mixed Martial Arts-vechter Tim, de veel getreiterde winkelbediende Justin en de worstelaar Mike hebben allemaal een verschillende achtergrond. Maar ze delen allemaal dezelfde passie: vechten. Ze worden al snel loyaal aan hun gezamenlijke, onorthodoxe trainer Case, een voormalig UFC-kampioen die zijn beste tijd heeft gehad. Case leert hen veel meer dan alleen vechten en bereidt hen voor op een wedstrijd genaamd de 'Beatdown', die gerund wordt door een lokale schooljongen en de impressario Max. Wanneer hun mentor erin geluisd wordt door een stel foute agenten, slaan de mannen de vuisten ineen om de verrader te vinden

 

No Strings Attached (2011) 238/K5
Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
108 minuten

geregisseerd door Ivan Reitman
met Natalie Portman, Cary Elwes en Ashton Kutcher

Emma Franklin (Natalie Portman) en Adam Kurtzman (Ashton Kutcher) zijn vrienden en proberen dat te blijven terwijl ze een zuiver fysieke relatie hebben. Als ze echter beseffen dat ze meer dan alleen maar seks willen moeten ze vechten tegen de verleidingen van de liefde, met alle gevolgen van dien.

 

New Kids Turbo (2010) 228/K5
Nederland
Komedie
87 minuten

geregisseerd door Steffen Haars en Flip van der Kuil
met Flip Van der Kuil, Steffen Haars en Nicole van Nierop

De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, loopt alles uit de hand

 

Next Three Days, The (2010) 209/K5
Verenigde Staten / Frankrijk
Drama / Thriller
122 minuten

geregisseerd door Paul Haggis
met Russell Crowe, Elizabeth Banks en Liam Neeson

Het leven lijkt perfect voor John Brennan. Totdat zijn vrouw Lara opgepakt wordt voor een gruwelijke moord die ze niet heeft gepleegd. Drie jaar later doet John er alles aan om zijn gezin bij elkaar te houden. Hij voedt hun zoon op, geeft les op school en doet er alles aan om haar onschuld te bewijzen. Als ook het laatste beroep wordt afgewezen en Lara suïcidaal wordt besluit John dat er maar één oplossing mogelijk is; hij moet zijn vrouw uit de gevangenis bevrijden. Hij bedenkt een gedetailleerd vluchtplan en stort zich in een gevaarlijke en onbekende wereld. Uiteindelijk alles op het spel zettend voor de liefde van zijn leven. Remake van de Franse film Pour Elle.

 

Vorige Pagina: (M ) 1 2 3 4 5 Volgen Pagina: ( O )