Vorige Pagina: (M ) 1 2 3 4 5 Volgen Pagina: ( O )

 
Natural The (1984) 73/K10
Verenigde Staten
Drama / Sport
134 minuten

geregisseerd door Barry Levinson
met Robert Redford, Robert Duvall en Glenn Close

Een onbekende slagman genaamd Roy Hobbs met een mysterieus verleden neemt een verliezend baseballteam onder zijn hoede. Nu pas geniet hij van de beroemdheid als een pitcher.

 

Narc (2002) 595/K3
Verenigde Staten / Canada
Misdaad / Thriller
105 minuten

geregisseerd door Joe Carnahan
met Ray Liotta, Jason Patric en Chi McBride

Wanneer een undercoveragent komt te overlijden raakt een drugsonderzoek in het slop. De politie van Detroit roept Nick Telles terug in dienst, die achttien maanden eerder ontslagen is toen één van zijn kogels een zwangere vrouw raakte. Tellis werkt samen met Henry Oak, een vriend van de dode agent, en samen gaan ze op zoek naar wat er met hem gebeurd is.

Ngai Sing (2016) 296/K8
Hongkong
Actie
120 minuten

geregisseerd door Benny Chan
met Louis Koo, Ching Wan Lau en Eddie Peng

Tijdens het tijdperk van de de krijgsheren in China, in een dorp gelegen in het landelijke gebied genaamd Pucheng, ontstaat een gevaarlijke situatie als de regering het gebied aanwijst als de frontlinie voor het leger. De wrede commandant Cao van de vijandelijke troepen arriveert in het dorp en vermoordt alle onschuldigen. De bewakers van Pucheng vechten wanhopig tegen Cao voor gerechtigheid en om hun vaderland te beschermen.

 

No Letting Go (2015)  558 /K3
Verenigde Staten
Drama
104 minuten

geregisseerd door Jonathan D. Bucari
met Cheryl Allison, Richard Burgi en David Schallipp

De jonge Timothy verandert van een onbezorgde tiener in een boze jongen die worstelt met stemmingswisselingen en depressie. Zijn wanhopige moeder wil niets liever dan haar 'oude' zoon terug en doet er alles aan het leven voor hem toch zo aangenaam mogelijk te maken. Het hele gezin lijdt onder de ziekte van Timothy en komt soms voor onmogelijke keuzes te staan. Maar ook nu blijkt de menselijke geest over veel meer veerkracht te beschikken dan ooit gedacht.

 

Nerve (2016)   264/K8
Verenigde Staten
Thriller
96 minuten

geregisseerd door Henry Joost en Ariel Schulman
met Emma Roberts, Juliette Lewis en Dave Franco

De verlegen en timide Vee is een laatstejaars studente op de middelbare school. Ze gaat een online uitdaging aan op de website NERVE. De website nodigt haar volgers uit om video's in te sturen van zichzelf tijdens het uitvoeren van riskante en gevaarlijke opdrachten in ruil voor prijzen. Al snel zit Vee gevangen in een spel waarbij elke beweging gemanipuleerd wordt door de anonieme gemeenschap van volgers.

 

Now You See Me 2 (2016) 243/K8
Verenigde Staten
Actie / Komedie
129 minuten

geregisseerd door Jon M. Chu
met Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo en Woody Harrelson

Het verhaal speelt zich precies een jaar later na “Now You See Me” af. 'The Four Horsemen' zijn erg succesvol, nadat ze de FBI destijds op een spectaculaire manier te slim af waren en hierdoor veel sympathie bij het publiek gewonnen hebben. Ze krijgen nu echter te maken met een nieuwe vijand, die hen uitdaagt om hun gevaarlijkste overval ooit te gaan plegen.

 

Neighbor The (2016) 241/K8
Verenigde Staten
Misdaad / Thriller
87 minuten

geregisseerd door Marcus Dunstan
met Josh Stewart, Luke Edwards en Jaqueline Fleming

In het stadje Cutter tonen de bewoners geen interesse in elkaar. Wanneer John thuiskomt en ontdekt dat zijn vriendin vermist is, gaat hij op onderzoek uit. John vermoedt dat zijn buurman erachter zit, sluipt zijn huis in en treft zijn vriendin vastgebonden in de kelder aan, samen met een aantal andere ontvoerde mensen. Zodra de buurman thuiskomt, neemt John de taak op zich om iedereen heelhuids het huis uit te gidsen.

 

Nine Lives (2016) 228/K8
Frankrijk / China
Komedie / Familie
87 minuten

geregisseerd door Barry Sonnenfeld
met Kevin Spacey, Jennifer Garner en Christopher Walken

Het verhaal volgt een overwerkte miljardair, die meer oog heeft voor het afwerken van het hoogste gebouw in Amerika dan tijd door te brengen met zijn vrouw en kinderen. Nadat hij zijn dochter een kat voor haar verjaardag koopt, raakt hij door een reeks gebeurtenissen in coma. Vervolgens zit hij gevangen in het lichaam van de kat, Mr. Fuzzy Pants genaamd.

 

Neon Demon The (2016) 202/K8
Frankrijk / Denemarken / Verenigde Staten
Horror / Thriller
118 minuten

geregisseerd door Nicolas Winding Refn
met Elle Fanning, Jena Malone en Karl Glusman

Jesse is een aspirerend model dat besluit te vertrekken naar Los Angeles. Daar aangekomen raakt haar jeugdigheid en levenskracht gevangen in een wereld van schoonheid en teloorgang door geobsedeerde vrouwen die er alles voor over hebben om te krijgen wat zij bezit.

 

Neighbors 2: Sorority Rising (2016) 172K8
Verenigde Staten
Komedie
92 minuten

geregisseerd door Nicholas Stoller
met Rose Byrne, Seth Rogen en Chloë Grace Moretz

Deze keer krijgt het jonge stel Mac en Kelly Radner te maken met de plotse opkomst van een meisjesstudentenclub in hun buurt. Het gedrag van de meisjes gunt hen een blik op de toekomst van hun dochter, en dat maakt hen doodsbang. En dan is er nog de terugkeer van student Teddy Sanders.

 

Neighbors (2014) 171/K8
Verenigde Staten
Komedie
96 minuten

geregisseerd door Nicholas Stoller
met Seth Rogen, Rose Byrne en Zac Efron

Het jonge stel Mac en Kelly Radner (Seth Rogen en Rose Byrne) wordt gedwongen om naast een luidruchtig en onaangenaam studentenhuis te gaan wonen na de geboorte van hun baby. Wanneer ze te kampen krijgen met de student Teddy Sanders (Zac Efron) zorgt zijn onbezonnen gedrag voor de nodige problemen.

 

Nice Guys The (2016) 141/K8
Verenigde Staten
Komedie / Misdaad
116 minuten

geregisseerd door Shane Black
met Russell Crowe, Ryan Gosling en Matt Bomer

Los Angeles, de jaren 70. Holland March is een eigenzinnige en vertroebelde privédetective die een onverwachte samenwerking met het ingehuurde werkpaard Jackson Healy aangaat. Samen trachten ze de verdwijning van een meisje op te lossen die al snel in verband wordt gebracht met de dood van een pornoster. Naarmate ze dichter bij de waarheid komen, merken ze dat er een grote samenzwering gaande is.

 

Never Back Down: No Surrender (2016) 21/K8

Verenigde Staten
Actie
101 minuten


geregisseerd door Michael Jai White
met Michael Jai White, Gillian White en JeeJa Yanin

Case Walker (Michael Jai White) is een ex-gevangene die gespecialiseerd is in martial arts en tevens voormalig MMA-kampioen is. Case krijgt een uitnodiging om weer terug te keren in de ring. Hij besluit hier op in te gaan en een poging te wagen om wederom met de titel naar huis te gaan. Hoe zal het Case Walker ditmaal afgaan?
 

 

North v South (2015) 407/K7
Verenigd Koninkrijk
Misdaad / Thriller
96 minuten

geregisseerd door Steven Nesbit
met Bernard Hill, Freema Agyeman en Elliott Tittensor

De onderwerelden van Noord en Zuid in het Verenigd Koninkrijk leven al tientallen jaren samen in een gewapende vrede. Ze houden elkaar goed in de gaten maar respecteren elkaars territorium. Dat kan natuurlijk niet eeuwig goed blijven gaan.En inderdaad: de delicate balans dreigt voorgoed te worden verstoord als in het diepste geheim een hartstochtelijke en tegelijk levensgevaarlijke romance opbloeit. Als deze affaire aan het licht komt, breekt de hel los...

 

Nackt unter Wölfen (2015) 367/K7
Duitsland
Drama / Oorlog
105 minuten

geregisseerd door Philipp Kadelbach
met Florian Stetter, Peter Schneider en Sylvester Groth

Enkele weken voor de bevrijding van het concentratiekamp Buchenwald belandt een driejarige jongen in een koffer in het kamp. Het kind gaat een zekere dood tegemoet, maar andere kampbewoners doen er alles aan om hem te beschermen. Angstvallig proberen ze het kind voor de SS te verbergen.
 

Nightcrawler (2014) 225/K7
Verenigde Staten
Misdaad / Drama
117 minuten

geregisseerd door Dan Gilroy
met Jake Gyllenhaal, Riz Ahmed en Rene Russo

Los Angeles. Lou Bloom (Gyllenhaal) is een gedreven jongeman die wanhopig op zoek is naar een baan. Hij ontdekt de snelle wereld van misdaadverslaggeving in de Amerikaanse miljoenenstad en worstelt zich al snel tussen de die-hard freelance journalisten die auto-ongelukken, branden, moorden en andere chaotische toestanden filmen voor de vele nieuwsstations in de stad. Als 'nightcrawler', iemand die de politieradio continu in de gaten houdt en hoopt op slachtoffers, doet Lou er alles aan om snel geld te verdienen. Zijn materiaal slaat aan bij tv-veteraan Nina (Russo), maar tijdens zijn zoektocht naar nieuws vervaagt de grens tussen toeschouwer en deelnemer en wordt Lou al snel de ster van zijn eigen verhaal.

 

Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014) 69/K7
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Avontuur / Komedie
98 minuten

geregisseerd door Shawn Levy
met Ben Stiller, Robin Williams en Ben Kingsley

Larey Daley (Stiller) weet dat een Egyptisch tablet uit de tijd van de farao's het geheim is achter de tot leven komende museumstukken in het "Museum of Natural History". Maar wanneer dit magisch tablet tekenen van corrosie begint te vertonen, reist Larry met onder andere Farao Ahkmenrah, Teddy Roosevelt en Attila de Hun af naar het "British Museum" in Londen om het te redden van zijn ondergang.

 

Night Crew The (2015) 22/K7

Verenigde Staten
Actie / Thriller

89 minuten

geregisseerd door Christian Sesma
met Danny Trejo, Jason Mewes en Luke Goss
Een groep geharde premiejagers moeten de nacht zien te overleven in een motel in de woestijn wanneer ze worden aangevallen door een groep woeste vluchtelingen. Al snel beseffen ze dat hun voortvluchtige, een mysterieuze Chinese vrouw, veel meer te verbergen heeft dan ze aanvankelijk vertelt.
 

 

Northmen - A Viking Saga (2014) 07/K7
Zwitserland / Duitsland / Zuid-Afrika
Actie / Avontuur
97 minuten

geregisseerd door Claudio Fäh
met Tom Hopper, Ryan Kwanten en Ed Skrein
Een bende Vikingen onder bevel van hun jonge leider, Asbjörn, gaat aan wal bij de kust van Groot-Brittannië, met de intentie Lindisfarne te plunderen voor goud. Maar ze raken gevangen in een vicieuze storm en hun boot vaart zich te pletter tegen rotsen. Ze zitten nu opgesloten in vijandelijk gebied met als enige kans op overleving Danelag bereiken, een vesting van de Vikingen. Maar hun reis wordt niet makkelijk, want de koning van Schotland stuurt zijn meest gevreesde huurlingen, de Wolf Pack, achter hen aan. De Vikingen geven zich echter niet zonder slag of stoot gewonnen.

 

Vorige Pagina: (M ) 1 2 3 4 5 Volgen Pagina: ( O )