Nieuwste Films

 

Square The (2017) 411/K9
Zweden / Denemarken / Verenigde Staten / Frankrijk
Drama
142 minuten

geregisseerd door Ruben ÷stlund
met Claes Bang, Elisabeth Moss en Dominic West

In een vermaard museum houdt een kunstenaar een tentoonstelling met als doel het altruÔsme te promoten. Hij doet dit door middel van het scheppen van een symbolische ruimte waar alleen maar goede dingen gebeuren. Om wat meer ruchtbaarheid aan de tentoonstelling te geven besluit de manager van het museum een meedogenloos pr-bureau in te schakelen. Maar wanneer het pr-bureau te ver gaat in zijn publiciteitscampagne, lopen de zaken uit de hand en ontstaat er publieke opschudding die de hypocrisie van de media blootlegt.

 

Thor: Ragnarok (2017) 412/K9
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
130 minuten

geregisseerd door Taika Waititi
met Chris Hemsworth, Cate Blanchett en Tom Hiddleston

Thor zit gevangen aan de andere kant van het universum. Hij moet in een race tegen te klok proberen om naar Asgard terug te keren om Ragnarok te stoppen. De vernietiging van zijn thuiswereld en het einde van de beschaving van Asgardian liggen nu in handen van een almachtige nieuwe bedreiging, de meedogenloze Hela.

 

Breathe (2017) 413/K9
Verenigd Koninkrijk
Drama / Biografie
117 minuten

geregisseerd door Andy Serkis
met Andrew Garfield, Claire Foy en Miranda Raison

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, als hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis. Haar toewijding, intimiteit en geestige vastberadenheid overstijgt zijn handicap en zorgt ervoor dat hij zich vrij voelt. Samen weigeren ze zich over te geven aan zijn lijden en transformeren ze het leven van anderen met hun humor, moed en levenslust.

 

Mute (2018) 414/K9
Verenigd Koninkrijk / Duitsland
Mystery / Sciencefiction
126 minuten

geregisseerd door Duncan Jones
met Alexander SkarsgŚrd, Paul Rudd en Justin Theroux

'Mute' speelt zich af in de nabije toekomst en volgt een barman die de naam Leo draagt en in de bruisende stad Berlijn woont. Door een ongeluk in zijn jeugd heeft Leo het vermogen om te kunnen praten verloren en het enige goede in zijn leven is zijn vriendin Naadirah. Wanneer zij echter spoorloos lijkt verdwenen, begint hij een zoektocht naar haar. De enige terugkerende aanwijzing die hij heeft zijn twee sarcastische Amerikaanse chirurgen en Leo wordt gedwongen in de onderwereld naar zijn liefde te zoeken.

 

You, Me and Him (2018) 415/K9
Verenigd Koninkrijk
Komedie
98 minuten

geregisseerd door Daisy Aitkens
met Lucy Punch, Faye Marsay en Gemma Jones

Olivia is een ambitieuze advocate wier biologische klok plots onhoudbaar begint te tikken. Alex is haar wietrokende, loltrappende liefje, die het allemaal best goed vindt zoals het is. Tot het lesbische koppeltje, al dan niet door toedoen van hun irritante buur, beiden zwanger blijken te zijn. Alles waar ze ooit in geloofden of van droomden komt plots op een helling te staan.

 

Geostorm (2017)  416/K9
Verenigde Staten
Actie / Sciencefiction
109 minuten

geregisseerd door Dean Devlin
met Gerard Butler, Abbie Cornish en Jim Sturgess

Wanneer de klimaatverandering het voortbestaan van de aarde bedreigt, verenigen regeringen wereldwijd zich in de creatie van de Dutch Boy Program. Dit programma beslaat een mondiaal netwerk van satellieten, gewapend met technologieŽn om natuurrampen af te wenden. Na twee jaar succesvolle bescherming gaat er iets mis waardoor twee vervreemde broers belast worden met het herstel van de storing vooraleer een wereldwijde Geostorm de planeet overspoelt.

 

Legend of Ben Hall The (2016)  417/K9
AustraliŽ
Western
139 minuten

geregisseerd door Matthew Holmes
met Jack Martin, Jamie Coffa en William Lee

Ben Hall en zijn bende reizen al drie jaar rond en zijn de meest gezochte mannen van het Britse Rijk. Als de wet hen op het spoor komt, maakt de wanhopige bende een plan om de kolonie te ontvluchten. Ze weten echter niet dat een van hen ze heeft verraden voor een grote beloning. Als Ben Hall vrede probeert te sluiten met zijn gekwelde verleden, zetten de politie en hun informant een sluwe val op.

 

From Hell to the Wild West (2017) 418/K9
Verenigde Staten
Western
77 minuten

geregisseerd door Rene Perez
met Robert Bronzi, Alanna Forte en Charlie Glackin

Het Wilde Westen van Amerika. Een psychotische moordenaar heeft de perfecte locatie gevonden om dood en verderf te zaaien: een klein dorpje in Sierra Nevada. Ondertussen zet eens wetsdienaar alles op alles om de moordenaar te ontmaskeren. De lijken blijven zich echter opstapelen, dus veel tijd heeft hij niet.

 

   419/K9
 

 

 

  420/K9
 

 

 

   421/K9
 

 

 

  422/K9
 

 

 

   423/K9
 

 

 

  424/K9
 

 

 

   425K9
 

 

 

  426/K9
 

 

 

   427/K9
 

 

 

  428/K9
 

 

 

   429/K9
 

 

 

  430/K9
 

 

 

   431/K9
 

 

 

  432/K9
 

 

   433K9
 

 

 

  434/K9
 

 

 

   435/K9
 

 

 

  436/K9
 

 

 

   437/K9
 

 

 

  438/K9
 

 

 

   439/K9
 

 

 

  440/K9
 

 

 

Nederlands & Belgische films

 

  405/K9
 

 

 

  406/K9
 

 

 

  407/K9
 

 

 

Nieuwste Films

 

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </html>