Nieuwste Films

 

K-Shop (2016) 409/K9
Verenigd Koninkrijk
Horror / Misdaad
120 minuten

geregisseerd door Dan Pringle
met Ziad Abaza, Scot Williams en Darren Morfitt

In een Zuid-Engelse badplaats wordt de Kebabzaak van Salah's vader regelmatig bezocht door gewelddadige jongeren die zich in de badplaats te buiten gaan aan vreet- en zuippartijen. Nadat zijn vader is gedood bij een uit de hand gelopen woordenwisseling met dronken woestelingen, neemt salah de zaak over. Salah's walging en verachting voor het dronken tuig dat zijn zaak bezoekt, neemt steeds meer toe. Zijn lot wordt bezegeld als hij in gevecht raakt met een agressieve dronken klant die daarbij de dood vindt. Salah heeft opeens een probleem. Hoe komt hij in hemelsnaam van het lijk af...

 

Walking with the Enemy (2013) 410/K9
Verenigde Staten
Actie / Oorlog
126 minuten

geregisseerd door Mark Schmidt
met Jonas Armstrong, Ben Kingsley en Hannah Tointon

We volgen het heldhaftige leven van een wereldleider en een jongeman tijdens de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog in Hongarije. Regent Horthy (Ben Kingsley) wordt geconfronteerd met de macht van de Duitse vijand wanneer hij getuige is van de executie van zijn zoon. Ondertussen wordt de familie van Elek (Jonas Armstrong) voor zijn ogen meegenomen. Elek is vastberaden om zich met zijn familie te herenigen en besluit zich voor te doen als een Duitser. Hij vermomt zich als een nazi-officier en begint aan een missie om zijn familie en duizenden anderen te redden.

 

Bad Kids of Crestview Academy (2017) 109/K10
Verenigde Staten
Komedie / Thriller
100 minuten

geregisseerd door Ben Browder
met Sean Astin, Gina Gershon en Sophia Taylor Ali

Een groep verwende kinderen met een slecht karakter zijn ondergebracht in de prestigieuze Crestview Academy. Nadat n van hen hun leerkracht opsluit, stellen ze vast dat ze zelf gevangen zitten in de school zonder uitweg. Ze vragen zich hierbij af wie of wat daarachter steekt. Tot overmaat van ramp wordt elk van hen het slachtoffer van een gruwelijk "ongeluk" wanneer ze proberen te ontsnappen.

 

Blade Runner 2049 (2017) 110/K10
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / Canada
Sciencefiction / Thriller
163 minuten

geregisseerd door Denis Villeneuve
met Ryan Gosling, Ana de Armas en Harrison Ford

Dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film ontdekt een nieuwe Blade Runner, LAPD agent K (Ryan Gosling) een verborgen geheim dat wat nog overblijft van de huidige maatschappij mogelijk in chaos kan doen verzinken. De ontdekking van K leidt tot een zoektocht naar Rick Deckard (Harrison Ford), een voormalige Blade Runner die nu reeds dertig jaar vermist is.

 

Bitter Harvest (2017) 111/K10
Canada
Drama / Romantiek
121 minuten

geregisseerd door George Mendeluk
met Max Irons, Samantha Barks en Barry Pepper

Yuri is een artistieke ziel, geboren in een familie van kozak-krijgers, die worstelt om de goedkeuring te krijgen van zijn grootvader Ivan en vader Yaroslav. Hij probeert tevens het hart te veroveren van Natalka. Zijn leven verandert echter voorgoed met de invasie van het Rode Leger en de daaropvolgende vervolging van zijn familie, terwijl het schrikbewind van Stalin zich uitspreidt over Oost-Europa.

 

Mugen no Jnin (2017) 112/K10
Japan / Verenigd Koninkrijk
Actie / Drama
140 minuten

geregisseerd door Takashi Miike
met Takuya Kimura, Hana Sugisaki en Sta Fukushi

Manji's jongere zus wordt voor zijn ogen vermoord. Met zijn gehavende lichaam neemt hij wraak. Een mysterieuze vrouw verschijnt voor zijn ogen en geeft hem eeuwige jeugd en onsterfelijkheid. Als Rin Asano's ouders worden gedood door de zwaardvechters van Itto Ryu en hun studio wordt verwoest vraagt ze aan Manji om haar lijfwacht te zijn. Samen gaan ze de strijd aan tegen de Itto Ryu.

 

Sniper: Ultimate Kill (2017) 113/K10
Verenigde Staten
Actie / Thriller
90 minuten

geregisseerd door Claudio Fh
met Chad Michael Collins, Billy Zane en Tom Berenger

De Colombiaanse drugsbaas Jess Morales huurt een sluipschutter - die de bijnaam "De Duivel" heeft - in om zijn vijanden uit te schakelen. Daardoor wordt Morales alsmaar machtiger, is er nog maar weinig concurrentie, en vindt hij meer manieren om drugs de Verenigde Staten binnen te smokkelen. De DEA krijgt lucht van de situatie en zet agent Kate Estrada op de zaak. Zij begeeft zich samen met sluipschutter Brandon Becket naar Columbia.

 

Wind River (2017) 114/K10
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / Canada
Thriller / Drama
107 minuten

geregisseerd door Taylor Sheridan
met Jeremy Renner, Elizabeth Olsen en Gil Birmingham

Cory Lambert is een ervaren speurder en jager die het bevroren lijk van een tiener ontdekt. Hij besluit samen te werken met de onervaren FBI-agent Jane Banner en de Tribal politie-officier Ben Shayo om te ontdekken wat er gebeurd is en de verantwoordelijken voor de gruwelijke misdaad op te sporen. Hoe dieper Cory, Jane en Ben in het onderzoek duiken hoe meer ze hun eigen levens op het spel zetten.

 

  115/K10
 

 

 

  116/K10
 

 

 

  117/K10
 

 

 

  118/K10
 

 

 

  119/K10
 

 

 

  120/K10
 

 

 

  121/K10
 

 

 

  122/K10
 

 

 

  123/K10
 

 

 

  124/K10
 

 

 

  125/K10
 

 

 

  126/K10
 

 

 

Nederlands & Belgische films

 

  405/K9
 

 

 

  406/K9
 

 

 

  407/K9
 

 

 

Nieuwste Films

 

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </html>