Vorige Pagina: ( O ) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: ( Q )

 

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)

K4/447

Canada / Verenigde Staten
Fantasy / Avontuur
119 minuten

geregisseerd door Chris Columbus
met Logan Lerman, Uma Thurman en Pierce Brosnan

Percy Jackson (Logan Lerman) is een jongen die op het punt staat om van de middelbare school getrapt te worden. Alweer. Maar dat is niet zijn grootste zorg. Dankzij een Satyr, genaamd Grover, komt Percy er achter dat hij deel uitmaakt van een mythische wereld vol magische wezens en dat hij de nakomeling is van de Griekse god Poseidon. Als de bliksemschicht van Zeus wordt gestolen, hebben Percy en zijn vrienden tien dagen de tijd om zijn onschuld te bewijzen en om een oorlog tussen de goden te voorkomen.

 

Precious: Based on the Novel Push by Sapphire (2009)

K4/421

Verenigde Staten
Drama
110 minuten

geregisseerd door Lee Daniels
met Gabourey 'Gabby' Sidibe, Paula Patton en Mo'Nique

De film vertelt het verhaal van Claireece "Precious" Jones (Gabourey Sidibe), een zestienjarig Afro-Amerikaans meisje geboren in Harlem, in een keiharde omgeving. Het leven lacht haar niet bepaald toe: ze is voor de tweede keer in verwachting van haar vader. Thuis loopt ze op eieren om te vermijden dat haar moeder (Mo'Nique), een intens boze vrouw, haar mishandelt. Haar leven verandert als ze de kans krijgt over te stappen naar een alternatieve school. Daar komt ze onder de hoede van Ms. Rain (Paula Patton). Een vrouw die haar begrijpt en haar laat voelen dat ze bijzonder is en talenten heeft. Hier begint Precious haar nieuwe toekomst weg van de duisternis, de pijn en liefdeloze omgeving en neemt ze haar jonge leven in eigen hand.

 

Polar Storm (2009)

K4/364

Verenigde Staten
Actie / Science-Fiction

93 minuten

geregisseerd door Paul Ziller
met Jack Coleman, Holly Dignard en Tyler Johnston

Een deel van de planeet Kopernikus breekt af en stort neer op aarde. Daardoor raakt het magnetische veld op aarde van slag. Hevige stormen bedreigen grote delen van de Verenigde Staten. De onderzoeker James Mayfield had de regering voorheen al voor deze stormen gewaarschuwd. Hij moet nu alles op alles zetten om zijn familie te redden, die direct door de stormen bedreigd worden.
 

 

Perfect Getaway, A (2009)

K4/361

Verenigde Staten
Avontuur / Thriller
97 minuten / 102 minuten (Unrated Director's Cut)

geregisseerd door David Twohy
met Milla Jovovich, Timothy Olyphant en Steve Zahn

Na hun trouwen, besluiten Cydney en Cliff (Milla Jovovich en Steve Zahn) op huwelijksreis te gaan naar Hawaï. Alles gaat goed en ze hebben de tijd van hun leven, totdat ze erachter komen dat er net een pasgetrouwd koppel is vermoord op Hawaï en dat de moordenaars waarschijnlijk op hetzelfde deel van Hawaï zitten als zij. Daarna weten Cydney en Cliff niet meer wie van de medetoeristen ze kunnen vertrouwen.

 

Paranormal Activity (2007)

K4/353

Verenigde Staten
Thriller / Horror
86 minuten

geregisseerd door Oren Peli
met Micah Sloat, Katie Featherston en Amber Armstrong

Een jong duo lijkt alles uitstekend voor elkaar te hebben. Tot op de dag dat er plotseling allerlei bizarre dingen gebeuren in het huis van het tweetal. Ze besluiten om een videocamera aan te schaffen en vast te leggen wat zich er precies in hun huis afspeelt als ze liggen te slapen.

 

Pandorum (2009)

K4/347

Verenigde Staten / Duitsland
Horror / Science-Fiction
108 minuten

geregisseerd door Christian Alvart
met Dennis Quaid, Ben Foster en Cam Gigandet

Payton (Dennis Quaid) en Bower (Ben Foster) zijn twee ruimtereizigers die wakker worden op hun schip zonder dat ze nog weten wat hun missie was. Als ze door wat wazige herinneringen proberen uit te vinden wat hun doel was op deze missie, komen ze erachter dat ze niet alleen zijn, maar dat ''iets'' het op hen heeft gemunt...

 

Pompei (2007)

K4/327/328

Italië
Drama
180 minuten (2 DVD)

geregisseerd door Giulio Base
met Lorenzo Crespi, Andrea Osvárt en Massimo Venturiello

Deze miniserie vertelt het verhaal van één van de beruchtste natuurrampen uit de geschiedenis. In het jaar 79 na Chr. komt de vulkaan Vesuvius tot een uitbarsting en bedekt de dorpen Pompeii en Herculaneum met lava. Gedurende de laatste uren vóór de ramp zijn vele dorpsbewoners zich niet bewust van het dreigende gevaar waarin zij verkeren. Totdat het te laat is...

 

Public Enemies (2009)

K4/239

Verenigde Staten
Misdaad / Drama
140 minuten

geregisseerd door Michael Mann
met Johnny Depp, Christian Bale en Marion Cotillard

John Dillinger (Johnny Depp) is een uiterst gevaarlijke crimineel, die door FBI-agent Melvin Purvis (Christian Bale) op de hielen wordt gezeten. Purvis ziet het als zijn levensdoel om de legendarische gangster op te pakken en door zijn grote vasthoudendheid sluit het net rond Dillinger zich steeds vaster

 

Perfect Sleep, The (2009)

K4/215

Verenigde Staten
Actie / Drama
99 minuten

geregisseerd door Jeremy Alter
met Anton Pardoe, Roselyn Sanchez en Patrick Bauchau

Tegen de achtergrond van een donker droomlandschap, keert een gefolterde man terug naar de stad, waarvan hij nochtans gezworen had om er nooit meer terug te keren. Hij wil er de vrouw redden van wie hij altijd gehouden heeft, maar die hij nooit kon krijgen.

 

Proposal, The (2009)

K4/207

Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
107 minuten

geregisseerd door Anne Fletcher
met Sandra Bullock, Ryan Reynolds en Mary Steenburgen

De invloedrijke redactrice Margaret dreigt uitgezet te worden naar haar vaderland Canada. Om dit te voorkomen dwingt ze haar niets vermoedende en komische assistent Andrew om zich met haar te verloven, terwijl ze hem al jarenlang het leven zuur maakt. Hij gaat akkoord met de verloving maar tegen een paar persoonlijke voorwaarden. Het onwaarschijnlijke stel reist af naar Alaska om de eigenzinnige familie van Andrew te ontmoeten. Het zelfbeheerste stadsmeisje komt dan in de ene komische situatie na de andere terecht, waarin ze zich als een vis op het droge voelt. Met een onvoorbereid huwelijk in het vooruitzicht en de vreemdelingenautoriteiten op de hielen, beloven Margaret en Andrew met enige aarzeling zich aan het plan te houden. Ongeacht de angstvallige gevolgen...

 

Push (2009)

K4/148

Canada / Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Science-Fiction
111 minuten

geregisseerd door Paul McGuigan
met Dakota Fanning, Chris Evans en Camilla Belle

Een groep jonge Amerikaanse emigranten met telekinetische en helderziende gaven houdt zichzelf jarenlang verborgen om niet in de handen te vallen van een geheime dienst die speciaal opgericht is door de Staat. Op een dag worden zij zo in het nauw gedreven dat zij tegen hun zin genoodzaakt zijn om hun krachten te bundelen en te gebruiken, zodat zij voorgoed kunnen ontsnappen uit de handen van de geheime dienst.

 

Proposition, The (2005)

K4/121

Australië / Verenigd Koninkrijk
Drama / Western
104 minuten

geregisseerd door John Hillcoat
met Guy Pearce, Ray Winstone en Emily Watson

Het verhaal speelt zich af in Australië in de 19e eeuw. Charlie Burns en zijn broer Mikey worden gevangen genomen door Captain Stanley. Ze worden er samen met hun psychopathische broer Arthur van verdacht een brute misdaad te hebben gepleegd. Stanley doet Charlie een bijna onmogelijk voorstel in een poging een einde te maken aan de bloedige vicieuze cirkel.

 
Pink Panther, The (2006)

K4/118

Verenigde Staten
Komedie / Misdaad
93 minuten

geregisseerd door Shawn Levy
met Steve Martin, Kevin Kline en Beyoncé Knowles

Inspecteur Jacques Clouseau wordt opgezadeld met de moord op een bekende voetbalcoach en het is aan hem om de dader te vinden. Een 'ongeluk' komt echter zelden alleen en ook wordt de overbekende 'Pink Panter Diamant' gestolen. Wat hebben deze twee zaken met elkaar te maken?

 

Princess Protection Program (2009)

K4/108

Verenigde Staten
Familie / Komedie

91 minuten

geregisseerd door Allison Liddi
met Demi Lovato, Selena Gomez en Robert Adamson

Wanneer een dictator een klein land overneemt, wordt de prinses Rosalinda naar een speciale plaats gebracht waar ze veilig zal zijn. Omdat ze gezocht wordt, wordt ze naar Amerika gestuurd. Hier moet ze zich voordoen als een allerdaagse tiener. Terwijl ze zich probeert aan te passen, moet ze haar uiterste best doen niet ontmaskerd te worden.

 

 

Pink Panther 2, The (2009)

K4/103

Verenigde Staten
Komedie
92 minuten

geregisseerd door Harald Zwart
met Steve Martin, Jean Reno en Andy Garcia

Inspecteur Jacques Clouseau (Steve Martin) vormt een team met een internationale groep detectives die net zo stuntelig zijn als hijzelf. Hun missie is een dief te pakken te krijgen die over de hele wereld waardevolle historische objecten steelt.

 

Paul Blart: Mall Cop (2009)

K4/65

Verenigde Staten
Komedie
91 minuten

geregisseerd door Steve Carr
met Kevin James, Keir O'Donnell en Jayma Mayrs

Paul Blart (Kevin James) is een bewaker in een overdekt winkelcentrum. Als een georganiseerde bende plannen heeft om dit winkelcentrum te overvallen moet hij in actie komen en alles doen om ze te stoppen.

 

Pinata: Survival Island (2002)

K4/19

Verenigde Staten
Horror / Thriller
91 minuten

geregisseerd door Scott Hillenbrand en David Hillenbrand
met Nicholas Brendon, Jaime Pressly en Eugene Byrd

Studenten zetten voet aan wal op een eiland, om het jaarlijkse 'Cinco de Mayo' te beleven.

Ze worden met handboeien aan elkaar vastgebonden en moeten voor een wedstrijd ondergoed, dat verspreid ligt over het eiland, verzamelen.

De alcohol vloeit rijkelijk, wanneer de tieners er plotseling achterkomen dat dit avontuur wel eens dodelijk zou kunnen aflopen.

Ze ontdekken namelijk een eeuwenoud Piñata beeld met dodelijke krachten...

 

 

Punisher: War Zone (2008)

K3/91

Verenigde Staten
Actie / Misdaad
103 minuten

geregisseerd door Lexi Alexander
met Ray Stevenson, Dash Mihok en Dominic West

De compromisloze wreker Frank Castle gaat door met zijn éénmansoorlog tegen de georganiseerde misdaad. Ditmaal neemt hij het op tegen de ambitieuze maffiabaas Billy Russoti. Nadat Russoti echter door Castle keihard aangepakt wordt en hierdoor zwaar verminkt, zweert hij wraak en neemt een nieuwe identiteit aan, die van Jigsaw. De FBI kan Jigsaw niet aan en Castle zal het op moeten nemen tegen Jigsaws snel gerecruteerde privé-leger.

 

Picture This! (2008)

K2/282

Verenigde Staten
Komedie
92 minuten

geregisseerd door Stephen Herek
met Ashley Tisdale, Robbie Amell en Shenae Grimes

Mandy Gilbert is een verlegen buitenbeentje. Toch weet ze de aandacht te krijgen van Drew Patterson, de meest populaire jongen van de school. Hij vraagt haar mee uit naar het schoolbal en ze kan haar geluk niet op. Problemen ontstaan als Mandy's overbeschermende vader haar geen toestemming geeft om met hem uit te gaan en Drew's ex-vriendin weer in beeld komt.

 

Pursuit of Happyness, The (2006)

K2/348

Verenigde Staten
Drama
117 minuten

geregisseerd door Gabriele Muccino
met Will Smith, Thandie Newton en Jaden Smith

Christopher Gardner heeft problemen met zijn verkoopwerk en belandt met zijn zoontje op straat, nadat zijn vrouw hen heeft verlaten. Hij moet leven en zijn zoontje zien te verzorgen in de straten van San Francisco. Christopher blijft zoeken naar een baan totdat hij er eentje vindt bij een aandelenfirma. Het blijkt echter een onbetaalde stageplek met kans op een vaste baan. Het blijkt niet bepaald makkelijk je leven te verdelen tussen een aandelenfirma en een zwerversbestaan. 

 

Vorige Pagina: ( O ) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: ( Q )