Vorige Pagina: ( O ) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: ( Q )

 
Pride and Prejudice and Zombies (2016) 146/K8
Verenigde Staten
Komedie / Horror
107 minuten

geregisseerd door Burr Steers
met Lily James, Bella Heathcote en Lena Headey

Jane Austens klassieke verhaal over gecompliceerde relaties tussen geliefden uit verschillende sociale klassen in Engeland in de 19e eeuw komt voor een nieuwe uitdaging te staan: een leger van ondode zombies. En terwijl de zusjes Bennett worden opgeleid tot ware zombiejagers, probeert Mrs. Bennett haar dochters aan rijke echtgenoten te helpen.

 

Polycarp (2015 142/K8
Verenigde Staten
Drama, History
94 minuten

geregisseerd door Joe Henline
met Ryan-Iver Klann Eliya Hurt Garry Nation Justin Lewis Rusty Martin

Een jonge slavin, Anna, wordt gered en aangenomen door de christenen. Polycarpus was bisschop. Zoals Anna wordt onderwezen door Polycarpus en haar nieuwe familie, worstelt ze met haar eigen geloof wat moeilijk te verzoenen is met dat van de christenen.
Toen de Romeinse proconsul eiste dat alle burgers Caesar moesten aanbidden om hun trouw aan Rome te bewijzen, toonden Polycarpus en de christenen de moed om voor hun geloof de vervolging te ondergaan.
Anna moet kiezen voor wie zij bereid is te leven en eventueel te sterven.

 

Phantom Halo (2014) 65/K8
Verenigde Staten
Misdaad / Drama
87 minuten

geregisseerd door Antonia Bogdanovich
met Thomas Brodie-Sangster, Rebecca Romijn en Sebastian Rochť

De broers Samuel en Beckett Emerson kunnen nauwelijks rondkomen. Hun vader, Warren, blijft het geld wat ze binnenbrengen opmaken aan gokken en drinken. Met de voortdurende chaos in hun leven vinden ze elk troost op hun eigen manier middels Shakespeare, stripboeken en onmogelijke liefdes. Wanneer Beckett een gelegenheid aangrijpt om makkelijk geld te verdienen om zijn vaders schulden af te betalen, loopt het plan volledig mis.

 

Pandemic (2016) 44/K8
Verenigde Staten
Actie / Sciencefiction
91 minuten

geregisseerd door John Suits
met Rachel Nichols, Alfie Allen en Missi Pyle

In de nabije toekomst heeft een virus van epische proporties de planeet geÔnfecteerd. Er zijn meer geÔnfecteerden dan niet-geÔnfecteerden en de mensheid verliest de grip op overleving. De enige hoop is het vinden van een remedie en de besmette mensen in quarantaine houden. Lauren is een arts die, na de val van New York, naar Los Angeles komt om een team te leiden dat niet-geÔnfecteerden probeert te redden.

 

Point Break (2015) 14/K8
Verenigde Staten
Actie
114 minuten

geregisseerd door Ericson Core
met Luke Bracey, …dgar RamŪrez en Teresa Palmer

Een jonge FBI-agent infiltreert in een uitzonderlijke groep van extreme sporters die ervan verdacht worden een reeks ongeziene overvallen op bedrijven te hebben gepleegd. Hij gaat undercover met gevaar voor eigen leven en probeert te bewijzen dat deze atleten de architecten zijn van de verbijsterende misdaden die de financiŽle markten over de hele wereld opschudden.

 

Peaches (2004) 370/K7
AustraliŽ
Drama
109 minuten

geregisseerd door Craig Monahan
met Hugo Weaving, Jacqueline McKenzie en Emma Lung

Een tienermeisje wordt opgevoed door haar tante nadat haar beide ouders omkwamen in een auto-ongeluk. Wanneer ze een dagboek vol kleurrijke, sexy verhalen in handen krijgt, verandert haar visie op de wereld.

 

Phantom of the Opera The (2004) 369/K7
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Muziek / Romantiek
143 minuten

geregisseerd door Joel Schumacher
met Gerard Butler, Emmy Rossum en Patrick Wilson

"Phantom of the Opera" vertelt het verhaal van een gemaskerde figuur die in de donkere kelders van het Parijse operagebouw woont, en angst inboezemt op iedereen die er komt. Hij wordt waanzinnig verliefd op een onschuldige, jonge zangeres, Christine, en wijdt al zijn tijd aan haar om een grote ster van haar te maken.

 

Playing for Keeps (2012) 368/K7
Verenigde Staten
Komedie / Drama
106 minuten

geregisseerd door Gabriele Muccino
met Gerard Butler, Jessica Biel en Uma Thurman

Het verhaal begint met de thuiskomst van George (Gerard Butler), een gestopte professionele voetballer wiens gloriedagen reeds lang voorbij zijn. Hij heeft genoeg van zijn leven als playboy en is bankroet na een reeks mislukte investeringen. Hij keert terug naar Virginia om de draad op te pikken met zijn vervreemde ex-vrouw (Jessica Biel) en zijn verwaarloosde zoon. Om het goed te maken wil George het voetbalteam van zijn zoon coachen. Maar kan hij zijn ogen op het doel houden wanneer de tribunes volgepakt zitten met sexy voetbalvrouwen en wanhopige huisvrouwen?

Paranormal Activity: The Ghost Dimension (2015) 330/K7
Verenigde Staten
Horror
95 minuten

geregisseerd door Gregory Plotkin
met Chris J. Murray, Brit Shaw en Ivy George

De familie Fleeges, bestaande uit vader Ryan, moeder Emily en hun jonge dochter Leila, verhuist naar een nieuwe woning. In de garage ontdekken ze een videocamera en een doos met videobanden. Als ze door de lens van de camera kijken beginnen ze de paranormale activiteiten die zich rond hen afspelen te zien, met inbegrip van de wederopstanding van de jonge Kristi en Katie.

 

Point Break (1991) 323/K7
Verenigde Staten / Japan
Actie / Misdaad
120 minuten

geregisseerd door Kathryn Bigelow
met Keanu Reeves, Patrick Swayze en Gary Busey

In Los Angeles opereert een bende die banken overvalt, en noemt zichzelf de 'ex-presidents' omdat ze bij hun overvallen maskers dragen van Reagan, Carter, Nixon en Johnson. De FBI stelt vast dat de daders surfers moeten zijn en dat is het enige aanknopingspunt. Ze sturen daarom de jonge agent Johnny Utah (Keanu Reeves) naar het strand om te infiltreren. Hij ontmoet er de charismatische surfer Bodhi (Patrick Swayze) en diens vrienden, die hem in een nieuwe, opwindende wereld introduceren. Tevens hangt daar ook een groepje surfers rond dat zich verdacht gedraagt...

 

Pressed (2011) 262K7
Canada
Misdaad / Thriller
105 minuten

geregisseerd door Justin Donnelly
met Luke Goss, Tyler Johnston en Michael Eklund

Brian (Luke Goss) is wanhopig op zoek naar een lucratieve deal om er financieel bovenop te komen nadat hij is ontslagen als topman bij een van de beste investeringsondernemingen. Brian besluit om op alles of niets te gokken en investeert al zijn spaargeld in een drugsdeal om zo zijn dure levensstijl te behouden. Wanneer twee tieners zonder het te weten het illegale drugsgeld, dat verborgen lag in de achterbank van een auto, onderscheppen mislukt Brians deal. Hij belandt al snel in een wanhopige situatie wanneer hij een schuld heeft bij een genadeloze drugsbaron.

 

Pan (2015) 257/K7
Verenigde Staten
Avontuur / Komedie
111 minuten

geregisseerd door Joe Wright
met Levi Miller, Hugh Jackman en Garrett Hedlund

Een wees wordt naar de magische wereld van Neverland gebracht. Daar aangekomen wordt hij de redder van de inboorlingen en leidt hij een opstand tegen de gemene piraten van Neverland. Uiteindelijk ontdekt hij hier zijn lot, veranderen in de legendarische held Peter Pan.

 

Perfect Guy The (2015) 249/K7

Verenigde Staten
Thriller

100 minuten

geregisseerd door David M. Rosenthal
met Michael Ealy, Sanaa Lathan en Kathryn Morris

Een vrouw (Sanaa Lathan) ontmoet een IT-specialist (Michael Ealy) die de perfecte man lijkt te zijn. Maar na een seksueel geladen relatie ziet ze ook een gewelddadige kant van hem waarop ze besluit de ontluikende relatie te beŽindigen. In een jaloerse woede en gevoed door krankzinnige wraakgevoelens, begint hij haar leven te ontregelen.

 

Peyton Place (1957) 178/K7
Verenigde Staten
Drama / Romantiek
157 minuten

geregisseerd door Mark Robson
met Diane Varsi, Lana Turner en Hope Lange

Allison MacKenzie kijkt terug op haar leven in een klein stadje in New England waar ze opgroeide ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Onder de godsvrezende buitenkant van het stadje en haar bewoners gaan echter duistere geheimen schuil, die te maken hebben met seksuele aantrekkingskracht, verkrachting, roddels, intolerantie enz. Geen wonder dat Allison naar New York verhuisde.

 

 Painted Veil The (2006) 175/K7
China / Verenigde Staten / Canada
Drama / Romantiek
125 minuten

geregisseerd door John Curran
met Edward Norton, Naomi Watts en Toby Jones

1922, Shanghai. Als bacterioloog Walter ontdekt dat zijn vrouw Kitty hem bedriegt, besluit hij uit wraak een positie te accepteren in een afgelegen gebied in China, waar cholera heerst. Kitty heeft geen andere keus dan hem te volgen. Gaandeweg komt Kitty er achter dat haar man een minder harde kant heeft dan ze dacht. Dan slaat het noodlot toe....

 

Patriot Games (1992) 158/K7
Verenigde Staten
Actie / Thriller
117 minuten

geregisseerd door Phillip Noyce
met Harrison Ford, Sean Bean en Anne Archer

CIA-agent Jack Ryan (Ford) wordt tijdens zijn vakantie in Londen geconfronteerd met een IRA-aanslag op een lid van het koninklijk huis. Hij verijdelt de aanslag en doodt daarbij een IRA-lid. De broer van de overledene (Bean) zweert wraak. Naar een boek van Tom Clancy.

 

Presumed Innocent (1990) 157/K7
Verenigde Staten
Misdaad / Thriller
127 minuten

geregisseerd door Alan J. Pakula
met Harrison Ford, Greta Scacchi en Raul Julia

Rusty Sabich wordt na de moord op zijn ex-vriendin de belangrijkste verdachte. Om zijn onschuld te bewijzen gaat hij op zoek naar de echte moordenaar, en hij komt er achter dat deze misschien dichter bij hem staat dan hij denkt.

 

Paranoia (2013) 156/K7
Verenigde Staten / Frankrijk
Drama / Thriller
106 minuten

geregisseerd door Robert Luketic
met Liam Hemsworth, Harrison Ford en Gary Oldman

Adam Cassidy is een ambitieuze technoloog die het ver wil schoppen bij de telecomgigant Wyatt Corporation. Maar na een dure fout wordt hij gechanteerd door de meedogenloze CEO Nicholas Wyatt waardoor hij als spion bij de concurrent moet gaat werken, die gerund wordt door de oude leermeester van Wyatt, Jock Goddard. Adam boekt al snel succes en belandt in een wereld van boardrooms, privť-clubs en exotische auto's. Maar achter de schermen is hij niet meer dan een pion in het spel van Wyatt en Adam zal een manier moeten vinden om te ontsnappen aan zijn baas, die tot alles in staat is.

 

Pressure (2015) 149/K7
Verenigd Koninkrijk
Thriller
91 minuten

geregisseerd door Ron Scalpello
met Danny Huston, Matthew Goode en Joe Cole

Vier diepzeeduikers raken opgesloten in hun schip op de bodem van de oceaan, ter hoogte van de kust van Kenia, nadat een grote storm hun schip verwoest heeft. Wanneer ze hun diepste angsten moeten zien te overwinnen, is het maar de vraag of ze het overleven.

 

Pay the Ghost (2015) 115/K7
Verenigde Staten
Horror / Thriller
90 minuten


geregisseerd door Uli Edel
met Sarah Wayne Callies, Nicolas Cage en Lyriq Bent

Bijna een jaar geleden is de zoon van Mike Cole (Nicolas Cage) plots van zijn zijde verdwenen tijdens een Halloween-parade in New York. Nu wordt hij op onverklaarbare wijze achtervolgd door verschrikkelijke visioenen van zijn zoon en begint hij zijn aanwezigheid te voelen. Hij besluit zich te herenigen met zijn vervreemde vrouw Kristen (Sarah Wayne Callies) en samen komen ze achter een stel angstaanjagende aanwijzingen, tijdens de zoektocht naar hun zoon.

 

Vorige Pagina: ( O ) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: ( Q )