Vorige Pagina: ( O ) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: ( Q )

 
Pirates of Somalia The (2017) 167/K10
Verenigde Staten / Zuid-Afrika / Kenia / SomaliŽ / Zuid-Soedan
Drama / Biografie
116 minuten

geregisseerd door Bryan Buckley
met Evan Peters, Al Pacino en Melanie Griffith

Jay, een aspirant verslaggever, ruilt de kelder bij zijn ouders in voor een leven tussen de meest gevaarlijke mensen op aarde, de beruchte piratenbendes van SomaliŽ. Tegen alle verwachtingen in lukt het hem met zijn natuurlijke charme en naÔviteit om ongedeerd uit allerlei gevaarlijke situaties te ontsnappen. Door een combinatie van geluk, humor en een constante aanvoer van drugs, wint hij het vertrouwen van de piraten en komt hij achter de ware verhalen achter de meest gezochte mannen op aarde. Bij zijn terugkeer realiseert hij zich dat hij een 'blockbuster deal' in handen heeft en tot zijn grote verbazing wordt hij aangeworven door de CIA als adviseur.

 

Painted Woman 2017 137/K10
Verenigde Staten
Western
108 minuten

geregisseerd door James Cotten
met Stef Dawson, Matt Dallas, Kiowa Gordon

Julie's tijd met haar weldoener, Kyle Allison, komt tot een gevaarlijk einde, maar ze krijgt twee kansen om te ontsnappen aan twee heel verschillende mannen - een huurmoordenaar en een eigenzinnige paardentrainer met een donker verleden. Welke man zal haar redden?

 

Pocha: Manifest Destiny (2015) 94/K10
Verenigde Staten
Drama
88 minuten

geregisseerd door Michael Dwyer
met Veronica Sixtos, Julio Cedillo en Roberto Urbina

Claudia is 22 jaar. Ze groeide op in de Verenigde Staten als een illegale immigrant. Wanneer ze wordt gearresteerd door de FBI voor creditcardfraude, wordt ze gedeporteerd naar Mexico. Maar ze spreekt geen Spaans en voelt zich verloren in haar vreemde "vaderland". Met tegenzin zoekt ze toevlucht bij haar vervreemde vader op zijn veeboerderij. Haar vader is een onverzettelijke man en ze botst met hem. Ze onderneemt dan ook een poging om terug naar huis te keren en neemt contact op met de buitenlandse smokkelaar Ricky, wat een gevaarlijke beslissing blijkt te zijn

 

Pottersville (2017) 86/K10
Verenigde Staten
Komedie
84 minuten

geregisseerd door Seth Henrikson
met Michael Shannon, Judy Greer en Ron Perlman

Maynard is een geliefde lokale winkeleigenaar. Wanneer hij op een dag beschonken door de stad loopt in een gorillakostuum wordt hij aangezien voor de legendarische Bigfoot. De bezienswaardigheid zorgt voor een internationaal mediaspektakel en inkomsten van toeristen voor het eenvoudige Amerikaanse stadje dat moeilijke tijden doormaakt.

 

Vorige Pagina: ( O ) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: ( Q )