Vorige Pagina: ( Q ) 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgen Pagina: ( S )

 

Rise (2007) K2/390
Verenigde Staten / Nieuw-Zeeland
Thriller / Horror
94 minuten

geregisseerd door Sebastian Gutierrez
met Lucy Liu, Michael Chiklis en Samaire Armstrong

Verslaggeefster Sadie Blake (Lucy Liu) ontwaakt na een lange tijd buiten bewustzijn te zijn geweest in een lijkenhuis. Ze weet te ontsnappen en gaat op zoek naar de mensen die haar dit aan hebben gedaan. Het blijkt een religieuze sekte te zijn en Sadie is uit op wraak.

 

Reaping, The (2007) K2/356
Verenigde Staten
Thriller / Horror
96 minuten

geregisseerd door Stephen Hopkins
met Hilary Swank, David Morrissey en Idris Elba

De voormalige missionaris Katherine Morrissey is volledig van haar geloof afgestapt sinds haar familie op tragische wijze door moord om het leven kwam. Vanaf dat moment staat haar leven in teken van het ontkrachten van het christelijke geloof. Wanneer zij echter een reeks mysterieuze gebeurtenissen in een kleine stad in Louisiana gaat onderzoeken, komt ze tot de conclusie dat de wetenschap niet overal een antwoord op heeft ...

 

Reno 911!: Miami (2007) K2/365
Verenigde Staten
Komedie
84 minuten

geregisseerd door Ben Garant
met Thomas Lennon, Ben Garant en Kerri Kenney

Het politiekorps uit Reno gaat op vakantie naar Miami. Eenmaal aangekomen raken zij betrokken bij de ontruiming van een hotel, waarin een terroristische aanval is gepleegd. Omdat zij behoren tot de weinige 'ervaren' politiemensen die zich daar in de buurt bevinden, worden zij aangewezen om de politie van Miami bij te staan.

 

Red Scorpion (1989) K2/358
Zuid-Afrika / Verenigde Staten / Namibië
Actie
102 minuten

geregisseerd door Joseph Zito
met Dolph Lundgren, M. Emmet Walsh en Al White

De Russische verchtersbaas Nikolai wordt ingeschakeld om in Afrika het vertrouwen te winnen van een van de krijgsheren van een beruchte rebellenleider. Het is de bedoeling om zo tot bij de rebellenleider te raken en hem uit te schakelen.

 

Ron Clark Story, The (2006) K2/402
Verenigde Staten
Drama
90 minuten

geregisseerd door Randa Haines
met Matthew Perry, Brandon Smith en Ernie Hudson

Ron Clark is een gewone leraar die zijn vertrouwde dorpje in North Carolina verlaat om les te gaan geven in één van de openbare scholen te New York. Hij krijgt meteen één van de moeilijkste klassen toegewezen, maar gebruikt zijn enthousiasme en creativiteit om zijn missie tot een goed einde te brengen.

 
Robin Hood: Prince of Thieves (1991) K2/395
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
143 minuten / 155 minuten (extended edition)

geregisseerd door Kevin Reynolds
met Kevin Costner, Morgan Freeman en Alan Rickman

Robin of Locksley zit na de kruistochten gevangen in Turkije. Hij ontsnapt dankzij de hulp van Moorse medegevangenen. Wanneer de twee terugkomen in Engeland komt Robin er achter dat zijn vader gedood is door de Sheriff van Nottingham en dat het volk door hem onderdrukt wordt. Hij vlucht naar Sherwood Forrest om van hier uit samen met het volk van Sherwood een rebellenstrijd aan te gaan met de sheriff.

 

Roll Bounce (2005) K2/399
Verenigde Staten
Komedie / Drama
112 minuten

geregisseerd door Malcolm D. Lee
met Bow Wow, Chi McBride en Wesley Jonathan

X en zijn vrienden zijn in de jaren zeventig fanatieke rolschaatsers en heersen over de plaatselijke rolschaatsbaan. Ze zijn dan ook geschokt als ze horen dat hun baan haar deuren moet sluiten. Nu moeten ze naar de Sweetwater Roller Rink, waar ze het op moeten nemen tegen de daar aanwezige gevestigde rolschaatskampioenen.  

 

Romasanta (2004) K2/401
Spanje / Groot Brittannië
Actie / Horror
90 minuten

geregisseerd door Francisco Plaza
met Elsa Pataky, Julian Sands en Gary Piquer

De ontdekking van een aantal verminkte lijken in een groot bos zorgt voor veel opschudding en doet de legende van de 'Weerwolf van Allariz' weer opnieuw herleven. Een reiziger trekt door het bos met zijn paard en wagen terwijl uit elk dorp dat hij bezoekt een vrouw trouw op hem wacht. Hij is aantrekkelijk, intelligent, charmant.... maar hij is ook het monster dat door iedereen gevreesd wordt. Wanneer Josephine een van de dodelijke slachtoffers wordt, verdenkt haar zus Barbara een op het eerste gezicht zo vriendelijke man en gedreven door wraak opent ze de jacht, met gevaar voor haar eigen leven...

 

Romeo Must Die (2000) K3/472
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
115 minuten

geregisseerd door Andrzej Bartkowiak
met Jet Li, Aaliyah en DMX

Han Sing (Jet Li) een Chinese ex-agent reist af naar Amerika om de moord op zijn broer te onderzoeken. Trish (Aaliyah) is de dochter van een Amerikaanse mafiabaas, die iets met de moord te maken heeft. Er ontstaat een romance tussen beide, die niet goedgekeurd wordt van beide kanten.

 

Rock, The (1996) K2/397
Verenigde Staten
Actie / Thriller
135 minuten

geregisseerd door Michael Bay
met Sean Connery, Nicolas Cage en Ed Harris

Een groep mariniers bezet met een berg chemische wapens het eiland Alcatraz. Ze eisen 100 miljoen dollar als goedmakertje voor de families van dode soldaten. Wordt er niet betaald, zullen er 15 raketten met het dodelijke VX-gas richting San Francisco gaan. Een team, met onder andere wapenexpert Stanley Goodspeed, en voormalig Alcatraz gevangene John Mason, wordt ingezet om de aanvallen te voorkomen.  

 

Rundown, The (2003) K2/386
Verenigde Staten
Actie / Komedie
104 minuten

geregisseerd door Peter Berg
met The Rock, Seann William Scott en Christopher Walken

Dwayne 'The Rock' Johnson speelt een premiejager die een schuld probeert in te lossen door in de jungle op zoek te gaan naar iemand. Hij ontdekt dat zijn doelwit niet de slechterik is die hij dacht dat hij was. Samen besluiten ze in de jungle op zoek te gaan naar rijkdom.

 

Ronin (1998) K2/403
Groot Brittannië / Verenigde Staten
Actie / Misdaad
121 minuten

geregisseerd door John Frankenheimer
met Robert De Niro, Jean Reno en Natascha McElhone

In een wereld waarin niemand meer loyaal is en trouw kan worden gekocht, stelt IRA-agente Deirdre een team van huurlingen samen voor een geheime missie. Sam, Gregor, Vincent, Spence en Larry. De missie: het stelen van een geheimzinnige koffer, van wie en voor wie is onbekend, maar dat alle partijen bereid zijn om te moorden voor de inhoud is duidelijk.

 

Rumor Has It... (2005) K2/
Verenigde Staten
Komedie / Drama
96 minuten

geregisseerd door Rob Reiner
met Jennifer Aniston, Mark Ruffalo en Shirley MacLaine

Sarah Huttinger (Jennifer Aniston) is in de war. Ze heeft eindelijk ingestemd om met haar vriend Jeff (Mark Ruffalo) te trouwen, maar ze is niet helemaal zeker of dit is wat ze wil. Nu ze onderweg naar huis is om de bruiloft van haar zusje bij te wonen en veel tijd moet doorbrengen met haar familie, ontdekt ze een goed behouden familiegeheim. Dat geheim heeft zijn weerslag op de hele generatie vrouwen binnen de Huttinger-familie. Als Sarah gaat twijfelen aan haar achtergrond, gaat zij op zoek naar de man, die waarschijnlijk alle antwoorden heeft.

 

Running Scared (2006) K2/406
Verenigde Staten
Actie / Thriller
122 minuten

geregisseerd door Wayne Kramer
met Paul Walker, Vera Farmiga en Chazz Palminteri

Nadat een drugsdeal verkeerd loopt en sommige corrupte agenten vermoord worden, moet de mafioso Joey (Paul Walker) de wapens, gebruikt tijdens het vuurgevecht, kwijt zien te raken. Dit wordt echter ingewikkeld wanneer de jonge zoon van zijn buurman het wapen van hem afpakt en het gebruikt om zijn vader neer te schieten. Zodra dit gebeurt moet Joey de hele nacht druk in de weer om de jongen te vinden, het vuurgevecht te verdoezelen en het wapen terug zien te krijgen, terwijl zijn eigen maten en de politie achter hem aanzitten.   

 

Racing Stripes (2005) K2/352
Zuid-Afrika / Verenigde Staten
Familie / Animatie
94 minuten

geregisseerd door Frederik Du Chau
met de stemmen van Frankie Muniz, Dustin Hoffman en Whoopi Goldberg

Een babyzebra gelooft dat hij een racepaard is. Met de hulp van zijn vrienden en een tienermeisje dat ervan droomt ooit een jockey te worden, overwint hij de vooroordelen en zijn twijfels. Hij zal zijn droom proberen te verwezelijken en hij zal het tijdens deze race moeten opnemen tegen echte raspaarden.

 

Raise Your Voice (2004) K2/353
Verenigde Staten
Drama / Romantiek
95 minuten

geregisseerd door Sean McNamara
met Hilary Duff, Oliver James en Rebecca De Mornay

Terri Fletcher (Hilary Duff) is een jonge meid uit een klein dorpje die maar één wens heeft: een popster worden. Tegen de zin van haar vader reist Terri naar Los Angeles om een opleiding te volgen aan een beroemde muziekschool. Daar beginnen de problemen pas goed. Als dorpsmeisje moet Terri zich staande houden in de grote stad en op school heerst vooral rivaliteit tussen de meisjes, die er allemaal van dromen om popzangeres te worden. Tot overmaat van ramp wordt Terri ook nog eens verliefd op de mooiste jongen van de school.

 

Riders (2002) K2/
Frankrijk / Groot Brittannië / Canada
Actie / Misdaad
83 minuten

geregisseerd door Gérard Pirès
met Stephen Dorff, Natasha Henstridge en Bruce Payne

Vier razendsnelle bankrovers gaan op geheel eigen wijze te werk. Hoe spectaculairder de roof, hoe beter, als ze maar uit handen van de politie blijven. De mooie rechercheur Karen, die de zaak onderzoekt, beland in bed met één van de rovers, Slim. Als slim uiteindelijk de beroving van zijn leven beraamt, waarmee hij en zijn handlangers van hun pensioen kunnen gaan genieten, komen de vier bankrovers tussen twee vuren te zitten.

 

Ring around the Rosie (2006) K2/
Verenigde Staten
Thriller
87 minuten

geregisseerd door Rubi Zack
met Tom Sizemore, Gina Philips en Randall Batinkoff

Karen erft het oude, statige huis van haar grootouders. Samen met haar vriend besluit ze het huis op te knappen zodat het kan worden verkocht. Het huis lijkt het een en ander aan nare herinneringen te herbergen.

 

Road Trip (2000) K2/394
Verenigde Staten
Komedie
93 minuten

geregisseerd door Todd Phillips
met Breckin Meyer, Amy Smart en Tom Green

Een jongen gaat vreemd, en de vrijpartij wordt opgenomen met een videocamera. De tape wordt per ongeluk naar zijn vriendin gestuurd, aan de andere kant van Amerika. Wat volgt is een lange road trip, in een poging de tape te pakken te krijgen voordat de vriendin 'm krijgt.

 

Ride or Die (2003) K2/396
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
84 minuten

geregisseerd door Craig Ross Jr.
met Duane Martin, Meagan Good en Vivica A. Fox

De beste vriend van privé-detective Conrad McCrea wordt dood aangetroffen. Het lijkt zelfmoord te zijn maar Conrad vertouwd deze conclusie niet. Zijn vriend, Benjamin, was immer eens succesvolle rapper en had een fantastisch leven voor zich. Met de hulp van Benjamin's vriendin gaat Conrad er alles aan doen om te bewijzen dat dit geen zelfmoord, maar een koelbloedige moord was... 

 

Vorige Pagina: ( Q ) 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgen Pagina: ( S )