Vorige Pagina: ( Q ) 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgen Pagina: ( S )

 

Resident, The (2011) 312/K5
Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Drama / Thriller
91 minuten

geregisseerd door Antti Jokinen
met Hilary Swank, Jeffrey Dean Morgan en Christopher Lee

Dr. Juliet Dermer (Hilary Swank) betrekt een nieuw huurhuis in Brooklyn. Al snel voelt ze echter dat ze wel ťrg in de gaten wordt gehouden door haar huisbaas, Max (Jeffrey Dean Morgan). Wanneer duidelijk wordt dat Max een griezelige obsessie voor Juliet heeft, begint een gevaarlijk kat- en muisspel.

 

Red Riding Hood (2011) 275/K5
Verenigde Staten / Canada
Drama / Thriller
100 minuten

geregisseerd door Catherine Hardwicke
met Amanda Seyfried, Gary Oldman en Lukas Haas

Tijdens de middeleeuwen wordt een klein dorpje geterroriseerd door een weerwolf. Omdat niemand moedig genoeg is om er wat aan te doen besluit het jonge meisje Valerie (Amanda Seyfried) erop uit te gaan in het donkere bos om hulp te vinden van iemand die ervaring heeft met het bestrijden van dit angstaanjagende wezen.

 

Rabbit Hole (2010) 251/K5
Verenigde Staten
Drama
91 minuten

geregisseerd door John Cameron Mitchell
met Nicole Kidman, Aaron Eckhart en Dianne Wiest

Het leven van een gelukkig echtpaar wordt verwoest als hun 4-jarig zoontje na een tragisch verkeersongeval sterft. Compleet verscheurd door verdriet gaan ze op zoek naar verlossing om hun levensgeluk te hervinden.

 

Remember Me (2010) 227K5
Verenigde Staten
Drama / Romantiek
113 minuten

geregisseerd door Allen Coulter
met Robert Pattinson, Emilie de Ravin en Pierce Brosnan

Tyler Hawkins is een jongen die na de zelfmoord van zijn broer en de scheiding van zijn ouders in een staat van totale lethargie belandt. In schril contrast daarmee staat een jonge vrouw, Ally Craig (De Ravin), die een tragedie heeft meegemaakt maar daarna juist de carpe diem-filosofie omarmt. De twee krijgen wat met elkaar, maar niet al het emotionele puin is meteen geruimd

 

Red (2010) 177/K5
Verenigde Staten / Canada
Actie / Komedie
111 minuten

geregisseerd door Robert Schwentke
met Bruce Willis, Morgan Freeman en John Malkovich

'Red' vertelt het verhaal van Frank Moses (Bruce Willis), een voormalig CIA agent, die nu een rustig leven leidt. Totdat op een dag een hightech huurmoordenaarsteam opduikt dat hem wil vermoorden. Nu zijn identiteit bekend is en het leven van de vrouw om wie hij geeft in gevaar is, roept Frank zijn oude team weer bij elkaar in een ultieme poging te overleven

 

Ramona and Beezus (2010) 135/K5
Verenigde Staten
Komedie / Familie
104 minuten

geregisseerd door Elizabeth Allen
met Joey King, Selena Gomez en Josh Duhamel

Ramonaís levendige fantasie, grenzeloze energie en talloze streken worden op de proef gesteld wanneer ze met haar familie voor een grote uitdaging staat. Ondertussen moet Ramona omgaan met haar oudere zus Beezus en de knipperlichtrelatie tussen haar tante Bea en haar vriend.

 

Road Train (2010) 130/K5
AustraliŽ
Thriller / Science-Fiction
90 minuten

geregisseerd door Dean Francis
met Xavier Samuel, Sophie Lowe en Bob Morley

De wagen van een groep vrienden is total-loss als ze door een gigantische vrachtwagen van de weg gereden worden. Als ze een kijkje nemen in de cabine, zien ze tot hun schrik dat er helemaal geen bestuurder aanwezig is. Maar als ze een kijkje nemen in de trailers, is de nachtmerrie compleet....

 

Resident Evil: Afterlife (2010) 118/K5
Verenigd Koninkrijk / Duitsland / Verenigde Staten
Actie / Horror
90 minuten

geregisseerd door Paul W.S. Anderson
met Milla Jovovich, Wentworth Miller en Ali Larter

De wereld wordt nog steeds geteisterd door het virus dat mensen in zombies veranderd. Alice (Milla Jovovich) blijft op haar pad toch steeds meer overlevenden vinden en samen zoeken ze naar een veilige haven. In haar gevecht met de 'Umbrella Corporation' krijgt Alice onverwachte hulp van een oude bekende.

 

Royal Kill (2009) 99/K5
Verenigde Staten
Actie / Thriller
90 minuten

geregisseerd door Babar Ahmed
met Lalaine, Eric Roberts en Nicole Brown

Princess (Lalaine) komt in aanraking met een buitenlandse jongen. Ze wordt verliefd op hem en dit blijkt bepaald geen toeval te zijn, want Princess blijkt de laatste familieverwante te zijn van de koninklijke familie uit Samarza. De jongen is gestuurd om haar te beschermen, want een groep moordenaars is er op uit om Princess te vermoorden.

 

Robin Hood (2010)  83/K5
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Actie / Drama
148 minuten

geregisseerd door Ridley Scott
met Russell Crowe, Cate Blanchett en Mark Strong

Het legendarische verhaal over de ervaren boogschutter Robin Hood (Russell Crowe), die in dienst treedt bij het leger van koning Richard om tegen de Fransen te vechten. Na de dood van de koning vertrekt Robin naar Nottingham, een stad die lijdt onder de corruptie van een tirannieke schout en torenhoge belastingen. Daar valt hij voor de weduwe Lady Marian (Cate Blanchett), die de identiteit en de motieven van deze kruisridder niet volledig vertrouwt. In de hoop de hand van Lady Marian te winnen en de stedelingen te redden, brengt Robin een bende bij elkaar die uitblinkt in dodelijke vechttrucs en levenslust. Samen vallen ze de rijke bovenklasse aan om het onrecht te herstellen...

 

Ramen Girl, The (2008) K5/53
Verenigde Staten / Japan
Komedie / Drama
102 minuten

geregisseerd door Robert Allan Ackerman
met Brittany Murphy, Toshiyuki Nishida en Tammy Blanchard

Een jonge Amerikaanse vrouw leeft met haar vriend in Tokio, maar nadat hij de relatie beŽindigt zit ze alleen in deze vreemde wereldstad. Ze besluit in Tokio te blijven en er richting in haar leven te zoeken. Vervolgens solliciteert ze bij een noedelrestaurantje dat gerechten aan de straat verkoopt door een raam. Daar leert ze de kunst van het bereiden van de gerechten onder een tirannieke Japanse meesterkok.

 

Repo Men (2010) K5/49
Verenigde Staten / Canada
Science-Fiction / Thriller
113 minuten

geregisseerd door Miguel Sapochnik
met Jude Law, Forest Whitaker en Liev Schreiber

In de toekomst is het mogelijk om kunstmatige organen in te laten zetten. Remy (Jude Law) heeft een nieuw hart maar kan de schuld daarvoor niet afbetalen. Hij slaat op de vlucht omdat er twee meedogenloze oorlogsveteranen op hem afgestuurd zijn.

 

Riverworld (2010) K5/03
Verenigde Staten / Canada
Science-Fiction
240 minuten

geregisseerd door Stuart Gillard
met Tahmoh Penikett, Laura Vandervoort en Mark Deklin

Matt, een Amerikaanse journalist, en zijn verloofde, Jessie, zijn gedood bij een explosie, maar ontwaken in een zeer ongewoon hiernamaals - een mysterieuze planeet met een eindeloos rivier terrein. Iedereen die ooit heeft geleefd op aarde is tegelijkertijd herrezen in deze vreemde nieuwe wereld. Vastbesloten om Jessie te vinden, bundelt Matt zijn krachten met een onverschrokken bemanning, waaronder een 13e-eeuwse vrouwelijke strijder en rivierboot kapitein Mark Twain. Hun avontuur begint stroomopwaarts, al die tijd in de gaten gehouden door het toeziend oog van een mysterieuze buitenaardse kracht.

 

Road, The (2009)

K4/388

Verenigde Staten
Drama / Thriller
119 minuten

geregisseerd door John Hillcoat
met Viggo Mortensen, Charlize Theron en Kodi Smit-McPhee

Een man en zijn zoontje doorkruisen een verwoest Amerikaans landschap, bedekt met de as van een vergane wereld. De man kan zich de tijd ervoor nog herinneren, het jongetje kent alleen dit dode landschap. Het enige wat hun rest is te overleven, en zich vast te houden aan de kostbare brokstukken van hun eigen menselijkheid.

 

RoboDoc (2008)

K4/350

Verenigde Staten
Komedie / Science-Fiction
87 minuten

geregisseerd door Stephen Maddocks
met Alan Thicke, David Faustino en Kenny Babel

Het systeem van de gezondheidszorg staat op de rand van de afgrond. Het wordt geteisterd door onverzekerde patiŽnten, op geld beluste verzekeringsmaatschappijen, harteloze organisaties en steeds meer dokters kunnen de werkdruk niet meer aan. De egocentrische, maniakale procureur Jake Gorman is gespecialiseerd in onderzoek naar fouten en misdrijven in de medische wereld. Zijn gezicht staat op alle aanplakborden, zijn advertenties komen constant op radio en TV en hij heeft een hele reeks informatiebronnen die hem elke dag van nieuwe gevallen op de hoogte brengen. Hij is rijk en beroemd. Maar als kostenbesparende maatregel hebben de ziekenhuizen nu een nieuw type arts ontwikkeld, een robot, die onfeilbaar is, en die hij niet kan vervolgen.

 

Race to Witch Mountain (2009)

K4/136

Verenigde Staten
Avontuur / Science-Fiction
98 minuten

geregisseerd door Andy Fickman
met Dwayne Johnson, Carla Gugino en AnnaSophia Robb

Een UFO-expert probeert met de hulp van een taxichauffeur twee broers en zussen met paranormale krachten te redden.

Dit, omdat een kwade organisatie de kinderen wil gebruiken voor hun snode plannen.

 

 

Road Trip: Beer Pong (2009)

K4/135

Verenigde Staten
Komedie
95 minuten

geregisseerd door Steve Rash
met Preston Jones, Michael Trotter en Daniel Newman

Drie studenten zetten alles opzij om mee te mogen met een bus met daarin sexy schaarsgeklede modellen.

Op deze manier kunnen zij meedoen aan het nationale 'Beer Pong Tournament'.

Onderweg komen ze verschillende vreemde dingen tegen, zoals een knappe liftende vrouw met een pistool en een oma-moeder-dochter stripteam. Maar zullen zij de competitie nog winnen?

 

Robinson Crusoe (1997)

K4/74

Verenigde Staten
Avontuur / Drama
105 minuten

geregisseerd door George Miller (I) en Rod Hardy
met Pierce Brosnan, William Takaku en Lysette Anthony

1718, London.

Daniel Defoe krijgt het dagboek van Robinson Crusoe, die in 1703 vluchtte op aanraden van zijn geliefde voor wie hij een duel won maar wier ouders hij niet onder ogen durfde te komen.

Hij lijdt echter schipbreuk en belandt op een eiland. Hij past zich aan, aan zijn omgeving en redt het leven van een inboorling die hij Friday noemt.

 

Reader, The (2008)

K4/32

Verenigde Staten / Duitsland
Drama / Romantiek
123 minuten

geregisseerd door Stephen Daldry
met Kate Winslet, Ralph Fiennes en David Kross

Wanneer de 15-jarige Michael ziek wordt op zijn weg naar school, wordt hij te hulp gestaan door Hanna, die twee keer zo oud is als hij.

De twee beginnen een onverwachte en passionele romance, totdat Hanna op een dag ineens verdwenen is.Na acht jaar, wanneer Michael student rechten is, ontmoet hij Hanna weer, maar onder hele andere omstandigheden.Hanna wordt verdacht van een verschrikkelijke misdaad en omdat ze weigert zichzelf hiertegen te verdedigen, begint Michael langzaam te geloven dat zijn oude liefde een geheim verbergt dat ze schandelijker acht dan moord.

 

Ransom (1996)

K2/405

Verenigde Staten
Thriller
117 minuten

geregisseerd door Ron Howard
met Mel Gibson, Rene Russo en Gary Sinise

De zoon van Tom Mullen, een rijke eigenaar van een luchtvaartmaatschappij, wordt ontvoerd.

Hij is bereid om de 2 miljoen aan losgeld te betalen, maar er gaat iets fout bij het afgeven van het geld.

Tom besluit het losgeld te veranderen in een beloning voor een ieder die de ontvoerders weet te vinden.

 

Vorige Pagina: ( Q ) 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgen Pagina: ( S )