Vorige Pagina: ( Q ) 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgen Pagina: ( S )

 
Rush (2013) 196/K6
Verenigde Staten
Actie
96 minuten

geregisseerd door Giorgio Serafini
met Dolph Lundgren, Vinnie Jones en Randy Couture

In de hectische wereld van Los Angeles stuit agent Maxwell op een internationale cocaïnesmokkel die gerund wordt door het criminele meesterbrein Vincent Camastra. Wanneer agent Beverly Royce undercover gaat bij de drugsdealers, raakt ze dieper in de organisatie verzeild dan ze aankan. Nu de zaak voor Maxwell persoonlijk wordt, gaat hij de strijd aan met de meedogenloze moordenaars en corrupte agenten, om de criminelen voor eens en voor altijd achter de tralies te krijgen.

 

Ride Along (2014) 189/K6
Verenigde Staten
Actie / Komedie
99 minuten

geregisseerd door Tim Story
met Kevin Hart, Ice Cube en Tika Sumpter

Beveligingsagent Ben (Kevin Hart) wil graag trouwen met zijn geliefde Angela (Tika Sumpter). Er is echter één probleem: Angela's broer James (Ice Cube). James is een politieagent en hij is niet blij met Ben. Hij geeft Ben een kans om zichzelf te bewijzen door hem te vragen mee te draaien tijdens een politiedienst van een hele dag. Ben gaat op het aanbod in, maar hij heeft al snel spijt van zijn keuze.

 

Riddick (2013) 135/K6
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Actie / Sciencefiction
119 minuten

geregisseerd door David Twohy
met Vin Diesel, Matt Nable en Katee Sackhoff

Verraden door zijn eigen soort en voor dood achtergelaten op een verlaten planeet besluit Riddick, die krachtiger en gevaarlijker blijkt dan ooit tevoren, te vechten tegen de buitenaardse roofdieren om te overleven. Al snel arriveren er premiejagers van overal uit het melkwegstelsel op zoek naar Riddick. Met zijn vijanden precies op de plek waar hij ze hebben wil, besluit hij nog eenmaal flink terug te slaan, alvorens hij op weg kan naar zijn thuisplaneet Furya.

 

Reisen til Julestjernen (2012) 103/K6
Noorwegen
Avontuur / Familie
80 minuten

geregisseerd door Nils Gaup
met Agnes Kittelsen, Jakob Oftebro en Anders Baasmo Christiansen

De 14-jarige Sonja probeert te ontkomen aan een dievenbende. Ze verstopt zich in het paleis van de koning en luistert stiekem mee naar de vorst die een triest verhaal vertelt. Zijn dochter, prinses Goudhaar, is verdwenen, nadat ze door het donkere bos op zoek wou gaan naar de kerstster. Aangegrepen door zijn verdriet, vervloekt de koning het voorwerp van haar zoektocht. Alleen als iemand er in slaagt om de kerstster voor Kerstmis terug te vinden, kan dit er voor zorgen dat Goudhaar naar huis terugkeert. Sonja besluit om de koning te helpen.

 

Red 2 (2013) 99/K6
Verenigde Staten
Actie / Komedie
116 minuten

geregisseerd door Dean Parisot
met Bruce Willis, John Malkovich en Mary-Louise Parker

Frank Moses en zijn team van voormalige CIA-agenten zullen hun krachten wederom moeten bundelen, om, toerend door Europa, hun vijanden uit te schakelen. Frank en de andere agenten zijn op zoek naar een massavernietigingswapen. Maar allereerst moeten zij de man die het wapen heeft ontworpen, bevrijden uit een psychiatrische inrichting...

 

R.I.P.D. (2013)

86/K6
Verenigde Staten
Actie / Komedie
96 minuten

geregisseerd door Robert Schwentke
met Ryan Reynolds, Kevin Bacon en Jeff Bridges

Nick Walker, een onlangs overleden politie-agent (Ryan Reynolds), voegt zich bij een team van andere zombie agenten die werken voor de Rest in Peace Department (R.I.P.D.). Samen beginnen ze aan een bovennatuurlijke strijd om er achter te komen wie de moordenaar van Walker is.

 

Return to Nim's Island (2013) 09/K6
Australië
Familie
96 minuten

geregisseerd door Brendan Maher
met Matthew Lillard, Bindi Irwin en John Waters

Nim is de vroegrijpe dochter van de wetenschapper Jack. Nim, een stukje ouder nu, heeft nog steeds een geweldige gave om één te zijn met de natuur en heeft vele dierenvrienden. Maar nu projectontwikkelaars en stropers het eiland bedreigen moet ze samen met haar vader de strijd aangaan om het ongerepte eiland en de overvloed aan wilde dieren te behouden.

 
Red Dawn (2012) 570/K5
Verenigde Staten
Actie
114 minuten

geregisseerd door Dan Bradley
met Chris Hemsworth, Adrianne Palicki en Josh Hutcherson

Een Amerikaanse stad ontwaakt bij de surrealistisch aanblik van buitenlandse parachutisten die uit de lucht vallen. De Verenigde Staten blijkt binnengevallen te zijn en hun stad het aanvankelijke doelwit. Al snel worden de burgers gevangen genomen en is de stad door vijandelijke troepen bezet. Vastbesloten om terug te vechten zoekt een groep jonge patriotten hun toevlucht in de omliggende bossen, waar ze zich reorganiseren tot een guerrilla groep. Geïnspireerd door hun middelbare school mascotte noemen ze zichzelf de Wolverines, met als doel om elkaar te beschermen, hun stad te bevrijden en hun vrijheid terug te nemen.

 
Raven The (2012) 556 /K5
Verenigde Staten / Hongarije / Spanje
Thriller / Mystery
111 minuten

geregisseerd door James McTeigue
met John Cusack, Luke Evans en Alice Eve

Baltimore, 1848. Een moeder en een dochter worden op brutale wijze om het leven gebracht en rechercheur Emmett Fields (Evans) wordt op de zaak gezet. Tijdens zijn onderzoek stuit hij op een schokkende ontdekking: de misdaad komt tot in de details overeen met een fictief misdaadverhaal geschreven door de onsuccesvolle auteur en dichter Edgar Allan Poe (Cusack). Terwijl Poe ondervraagd wordt door rechercheur Fields vindt er tegelijkertijd nog een grimmige moord plaats, wederom overeenkomend met één van Poe’s verhalen. Ze beseffen dat er een seriemoordenaar aan het werk is en besluiten hun krachten te bundelen om deze seriemoordenaar te vatten voordat er meer onschuldige slachtoffers vallen.

 

Resident Evil: Retribution (2012) 512 /K5
Verenigde Staten / Duitsland
Actie / Sciencefiction
95 minuten

geregisseerd door Paul W.S. Anderson
met Milla Jovovich, Michelle Rodriguez en Kevin Durand

Het dodelijke T-Virus van de Umbrella Corporatie blijft de aarde teisteren en transformeert de wereldbevolking in vleesetende zombies. De laatste hoop voor het menselijk ras is Alice (Milla Jovovich). Zonder veilige plek blijft Alice jagen op de verantwoordelijke van de uitbraak, wat haar in Tokio, New York, Washington en Moskou brengt. Samen met een groep geallieerde en vertrouwde vrienden moet ze zich een weg uit de vijandelijke wereld zien te vechten.

 
Recoil (2011) 442 /K5
Canada
Actie
93 minuten

geregisseerd door Terry Miles
met Danny Trejo, Serinda Swan en Steve Austin

Ryan Varrett (Steve Austin) is een voormalige politieagent wiens leven wordt verscheurd nadat zijn familie in koelen bloede wordt vermoord. Hierna besluit hij om van het vinden van de daders zijn levenswerk te maken, waarbij hij zijn eigen manier van rechtvaardigheid hanteert. Ondertussen wil een koelbloedige moordenaar (Danny Trejo) wraak nemen op Ryan omwille van de moord op zijn broer.

 
Real Steel (2011) 428 /K5
Verenigde Staten / India
Actie / Drama
127 minuten

geregisseerd door Shawn Levy
met Hugh Jackman, Evangeline Lilly en Kevin Durand

Een verhaal dat zich afspeelt in het jaar 2020, waar robotboxen een populaire sport is. Een promotor (Hugh Jackman) die moeite heeft zijn hoofd boven water te houden stuit op een afgeschreven robot en denkt er een kampioen van te kunnen maken. Terwijl hij samen met de robot furore maakt, komt hij erachter dat hij een zoontje van elf jaar oud heeft, die hem wil leren kennen.

Reunion,The(2011) 414 /K5
Verenigde Staten
Actie
96 minuten

geregisseerd door Michael Pavone
met John Cena, Ethan Embry en Boyd Holbrook

Na de dood van haar vader wordt de dochter belast met de vervulling van haar vaders laatste wens om zijn drie zonen weer bij elkaar te brengen: Sam, een geharde politieagent die momenteel geschorst is, Leo, een brutale borgtochtgeldschieter en Douglas, een knappe 20-jarige dief die net vrij is uit de gevangenis. Wanneer Leo erachter komt dat een gevangene waar hij veel geld aan uitgeleend heeft, wordt verdacht van het ontvoeren van één van de rijkste mensen van het land, overtuigt hij zijn twee broers ervan hem te vergezellen op een gevaarlijk en spannend avontuur.

Rise of the Planet of the Apes (2011) 411 /K5
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
105 minuten

geregisseerd door Rupert Wyatt
met James Franco, Brian Cox en John Lithgow

Het verhaal speelt zich af in het huidige San Francisco, waar de wetenschapper Will Rodman zich bezighoudt met genetische manipulatie op apen in z’n strijd tegen Alzheimer. Wanneer één van de proefdieren, Caesar, zich intellectueel snel begint te ontwikkelen, ontstaat een oorlog voor de suprematie tussen mens en aap.

 

Red State (2011) 400/K5
Verenigde Staten
Horror / Thriller
98 minuten

geregisseerd door Kevin Smith
met Michael Angarano, John Goodman en Michael Parks

Drie scholieren stuiten op een online-advertentie van een wat oudere vrouw die een gangbang wil organiseren. Wat begint als een jongensfantasie eindigt in een ware nachtmerrie als ze tegenover de extremistische predikant Abin Cooper komen te staan, die er z'n eigen dodelijke agenda op nahoudt.

 

Roommate, The (2011) 395 /K5
Verenigde Staten
Thriller / Mystery
91 minuten

geregisseerd door Christian E. Christiansen
met Minka Kelly, Leighton Meester en Cam Gigandet

Een eerstejaars student (Leighton Meester) wordt aangewezen om een kamer te delen met een andere studente, voor wie ze een obsessie krijgt. Het wordt voor haar kamergenoot al snel duidelijk dat ze haar leven niet meer zeker is in haar bijzijn.

 

River Murders, The (2011) 386 /K5
Verenigde Staten
Thriller
92 minuten

geregisseerd door Rich Cowan
met Ray Liotta, Ving Rhames en Christian Slater

Jack Verdon (Ray Liotta), rechercheur moordzaken, is bezig met het onderzoek naar een serie moorden. Wanneer hij de seriemoordenaar op het spoor komt, ontdekt FBI-agent Vuckovitch (Christian Slater) dat Jack met alle slachtoffers een band heeft. Hierdoor wordt Jack plots de hoofdverdachte in de zaak.

 

Red Faction: Origins (2011) 370/K5
Verenigde Staten
Sciencefiction
120 minuten

geregisseerd door Michael Nankin
met Robert Patrick, Tamzin Merchant en Danielle Nicolet

Het jaar 2145. Een officier van een groep rebellen op de planeet Mars doet de ontdekking dat zijn zus nog steeds in leven is. Zij werd een aantal jaar geleden ontvoerd en is nu lid van een groep soldaten, die het doel hebben het kamp van haar broer te vernietigen.

 

Road to Perdition (2002) 361/K5
Verenigde Staten
Drama / Misdaad
117 minuten

geregisseerd door Sam Mendes
met Tom Hanks, Paul Newman en Jude Law

Michael Sullivan werkt voor misdaadbaas John Rooney. Michaels oudste zoon is benieuwd naar de werkzaamheden van zijn vader, en wanneer deze weer eens voor Rooney op pad gaat, besluit hij hem te volgen. Hij is getuige van een afrekening en iedereen vraagt zich af of de jongen zijn mond zal kunnen houden. Een huurmoordenaar wordt opdracht gegeven om het zekere voor het onzekere te nemen, en Michael en zijn familie te vermoorden. De belangrijkste doelwitten, Michael en z'n zoon, weten echter te ontkomen en slaan op de vlucht.

 

Red Eagle (2010) 328/K5
Thailand
Actie
130 minuten

geregisseerd door Wisit Sasanatieng
met Ananda Everingham, Pornwut Sarasin en Wannasing Prasertkul

Een kerncentrale staat op het punt overgenomen te worden, na ondertekening door corrupte en op macht beluste politici. De burgers zijn in rep en roer terwijl ze zich verzetten tegen dit plan, maar ze kunnen er niets tegen doen. Een man verzet zich tegen de politici en begint op hen te jagen. Telkens laat hij een kaartje achter bij zijn slachtoffers met daarop geschreven "The Red Eagle". Echter, de man wordt de prooi wanneer de politici hun beste verdediging op hem afsturen, bekend als "The Black Demon.

 

Vorige Pagina: ( Q ) 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgen Pagina: ( S )