Vorige Pagina: ( Q ) 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgen Pagina: ( S )

 
Revolver (2005) 58/K10
Verenigd Koninkrijk / Frankrijk
Misdaad / Drama
115 minuten

geregisseerd door Guy Ritchie
met Jason Statham, Ray Liotta en André Benjamin

Gokker en ex-croupier Jake Green wint tijdens een kaartspel van de plaatselijke casinobaas Macha, wat hem duur te staan zal komen. Om zijn vege lijf te redden gaat hij in op het aanbod van twee criminelen, Avi en Zach, die willen dat hij met hen meewerkt en in ruil daarvoor krijgt hij hun bescherming. Met z'n drieën weten ze de criminele bazen in Las Vegas telkens een hak te zetten, terwijl Jake in de tussentijd probeert te achterhalen wie hem zo beet heeft genomen dat hij hier uberhaupt aan meewerkt.

 

Red Lights (2012) 596/K3
Spanje / Verenigde Staten
Thriller / Mystery
114 minuten

geregisseerd door Rodrigo Cortés
met Cillian Murphy, Sigourney Weaver en Robert De Niro

De psychologe Margaret Matheson (Sigourney Weaver) en haar assistent doen onderzoek naar paranormale activiteiten. Dit leidt tot het onderzoeken van de wereldberoemde helderziende Simon Silver (Robert De Niro). Ze verdenken hem ervan dat hij een oplichter is, maar de resultaten zijn verre van wat zij verwachtten.

Rookie The (1990) 215/K9
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
120 minuten

geregisseerd door Clint Eastwood
met Clint Eastwood, Charlie Sheen en Raul Julia

Nick Poluvski is een veteraan in het politievak die met een rookie wordt opgescheept, genaamd David Ackerman. Samen zetten een zoektocht op touw naar de gevaarlijke crimineel Strom.

 

Rules of Engagement (2000) 206K9
Verenigde Staten / Canada / Verenigd Koninkrijk / Duitsland
Thriller
128 minuten

geregisseerd door William Friedkin
met Tommy Lee Jones, Samuel L. Jackson en Guy Pearce

Hayes Hodges, een Vietnam-veteraan die nu advocaat is, moet de kolonel Terry Childers verdedigen die beschuldigd wordt van het starten van een incident dat enkele doden tot gevolg had. Hodges heeft geen keus, want Childers heeft in Vietnam het leven gered van Hodges.

 

Replacement Killers The (1998) 199 /K9
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
87 minuten

geregisseerd door Antoine Fuqua
met Yun-Fat Chow, Mira Sorvino en Michael Rooker

Huurmoordenaar John Lee heeft een schuld bij drugsdealer Mr. Wei. Als Wei's volwassen zoon tijdens een inval door de politie gedood wordt, geeft hij Lee de opdracht om het zeven jaar oude zoontje van de agent te doden. Lee kan het niet over zijn hart verkrijgen, en weet dat Wei hem zal straffen door zijn moeder en zuster in Shanghai op te zoeken. Om daar eerder te zijn heeft Lee een vals paspoort nodig, waarvoor hij naar Meg Coburn gaat.

 

Reservation Road (2007) 166 /K9
Verenigde Staten / Duitsland
Drama / Thriller
102 minuten

geregisseerd door Terry George
met Joaquin Phoenix, Mark Ruffalo en Jennifer Connelly

Het verhaal over Ethan Learner en Dwight Arno, twee vaders die aan het hoofd staan van families die met elkaar verbonden zijn door het tragische sterfgeval van de zoon van één van hen. De verwerking door beide families verloopt niet bepaald soepel en brengt allerlei emotionele confrontaties met zich mee.

 

Running Wild (2017) 91 /K9
Verenigde Staten
Drama
99 minuten

geregisseerd door Alex Ranarivelo
met Sharon Stone, Tommy Flanagan en Christina Moore

Stella Davis' man kwam om het leven bij een fataal auto-ongeval. Nu is ze een weduwe en kan haar ranch alleen maar redden door te werken met veroordeelden. Hun taak is een kudde wilde paarden die rondlopen in de omgeving van haar woning te rehabiliteren. Stella moet vechten tegen vooroordelen, hebzucht, bureaucratie en ijdelheid (met inbegrip die van haarzelf) om eindelijk te begrijpen dat er geen betere remedie bestaat tegen ongeluk dan het helpen van een ander levend wezen.

 

Recovery (2016) 89 /K9
Verenigde Staten
Horror / Thriller
82 minuten

geregisseerd door Darrell Wheat
met Kirby Bliss Blanton, Samuel Larsen en Rachel DiPillo

Jessie en enkele van haar vrienden zijn op de avond voor hun diploma-uitreiking op zoek naar Jessie's iPhone. Deze is ze eerder kwijtgeraakt. Ze maken bij hun zoektocht gebruik van een app die de mobiele telefoon kan traceren. De app leidt Jessie en haar vrienden naar een huis dat bewoond wordt door enkele psychotische personen. Wat Jessie niet weet is dat zij het op haar voorzien hebben.

 

Romance on the High Seas (1948) 83 /K9
Verenigde Staten
Komedie / Muziek
99 minuten

geregisseerd door Michael Curtiz
met Jack Carson, Janis Paige en Don DeFore

De sociale Elvira Kent verdenkt haar man ervan wat aan te rommelen met een andere vrouw. Wanneer hij bekend maakt dat hij niet mee kan met de van tevoren geplande cruise, huurt ze Georgia Garrett, een zangeres van een nachtclub in, om zich als haar voor te doen op de cruise. Elvira verblijft in een hotel vlakbij hun huis om zo haar man te bespioneren.

 

Rules Don't Apply (2016) 70 /K9
Verenigde Staten
Drama / Romantiek
126 minuten

geregisseerd door Warren Beatty
met Lily Collins, Alden Ehrenreich en Alec Baldwin

De jaren 50. Het verhaal volgt de onconventionele liefde tussen Marla Mabrey, een jonge toegewijde actrice en Frank Forbes, haar eveneens conservatieve chauffeur. Beide zijn in dienst van visionair Howard Hughes, die verwikkelingen tussen werknemers ten strengste verbiedt.

 

Rendezvous The(2016) 41 /K9
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
92 minuten

geregisseerd door Amin Matalqa en Annemarie Jacir
met Stana Katic, Raza Jaffrey en Alfonso Bassave

Als Rachels broer, een moderne schatzoeker, onder mysterieuze omstandigheden komt te overlijden besluit Rachel in het Midden-Oosten op zoek te gaan naar aanwijzingen die haar meer kunnen vertellen over zijn dood. Rachel maakt kennis met Jake, een Arabisch-Amerikaanse overheidsmedewerker, en reist van Los Angeles naar de woestijn van Jordanië en de oude stad Petra. Maar daar krijgt haar missie een onverwachte wending, als zij en Jake opgejaagd worden door een groep Doomsday-fanatiekelingen die zichzelf de Armageddonites noemen. Zij geloven dat Rachel en Jake in bezit zijn van de vermiste Dode Zee-rol, een artefact die het einde der tijden kan teweegbrengen. Rachel en Jake moeten nu niet alleen de moord op Rachel’s broer oplossen, maar ook uit handen van de fanaten blijven, de Dode Zee-rol vinden, en bovenal elkaar leren vertrouwen…

 

Resident Evil: The Final Chapter (2016) 9 /K9
Duitsland / Australië / Canada / Frankrijk
Actie / Horror
105 minuten

geregisseerd door Paul W.S. Anderson
met Milla Jovovich, Iain Glen en Ali Larter

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

 

Rising Fear (2016) 6 /K9
Verenigde Staten
Actie
96 minuten

geregisseerd door Tom Getty
met Tom Getty, Curtis Caldwell en Philip Lewis

Voormalig marinier Ryan Taylor leidt een normaal leven. Op een dag wordt er in Pittsburgh een terroristische aanslag gepleegd. Ryan krijgt de overheid achter zich aan, omdat zij denken dat hij iets met de aanslag te maken heeft. Het is nu aan Ryan uit te zoeken wie er écht achter de aanslag zit. Hiervoor zal hij technieken moeten gebruiken die hij geleerd heeft bij de marine.

 

Vorige Pagina: ( Q ) 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgen Pagina: ( S )