Vorige Pagina: (R)

1

2

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19   Volgen Pagina: (T)

 
Spencer's Mountain (1963) 147/K7
Verenigde Staten
Komedie / Drama
118 minuten

geregisseerd door Delmer Daves
met Henry Fonda, Maureen O'Hara en Donald Crisp

Landeigenaar Clay Spencer belooft zijn gezin al geruime tijd een huis te bouwen, maar op de één of andere manier komt er telkens weer wat tussen.
 

 

Sweet Home (2015) 136/K7
Spanje / Polen
Horror
80 minuten

geregisseerd door Rafa Martínez
met Ingrid García Jonsson, Bruno Sevilla en José María Blanco

Een echtpaar besluit een romantische avond door te brengen op een leegstaande verdieping van een gebouw. Doordat de vrouw werkt als vastgoedadviseur voor de gemeenteraad heeft ze de sleutels in bezit. Tijdens de avond ontdekken ze dat een stel gemaskerde mannen de enige huurder in het gebouw hebben vermoord.

 

Sword of Vengeance (2015) 110/K7
Verenigd Koninkrijk
Actie
87 minuten

geregisseerd door Jim Weedon
met Stanley Weber, Annabelle Wallis en Dave Legeno

Het verhaal van een Normandische prins, bevrijd van de slavernij, die wraak wil plegen op de moordenaar van zijn vader - zijn meedogenloze oom, Graaf Durant. Hij wint het vertrouwen van een groep verbannen boeren, leidt hen in de strijd tegen Durant en gebruikt hen om de erecode te verkrijgen. Zal de prins alles opofferen en iedereen meesleuren in zijn dorst naar bloedige vergelding?

Savannah (2013) 108/K7
Verenigde Staten
Drama / Familie
101 minuten

geregisseerd door Annette Haywood-Carter
met Jim Caviezel, Jaimie Alexander en Chiwetel Ejiofor

Christmas Moultrie is een bevrijde slaaf. Samen met Ward Allen sluit hij een zakelijk partnerschap af in het begin van 1900. Dit leidt tot complicaties in het conservatieve Zuiden, dat minder goed omgaat met de verandering van de tijd. Ward en Moultrie moeten vechten om hun bedrijf in stand te houden zonder hun vriendschap op het spel te zetten en hun manier van leven langs de Savannah rivier te veranderen.

 

San Andreas (2015) 107/K7
Verenigde Staten
Actie / Drama
107 minuten

geregisseerd door Brad Peyton
met Dwayne Johnson, Alexandra Daddario en Carla Gugino

De beruchte San Andreasbreuk maakt zijn gevreesde reputatie waar. Californië wordt getroffen door een allesverwoestende aardbeving. Een SAR-helikopterpiloot (Dwayne Johnson) en zijn van hem vervreemde vrouw reizen van Los Angeles naar San Francisco, om hun enige dochter te redden. Hun gevaarlijke reis naar het noorden is slechts het begin.

 

Suite Française (2014) 77/K7
Verenigd Koninkrijk / Frankrijk / Canada
Drama / Romantiek
107 minuten

geregisseerd door Saul Dibb
met Michelle Williams, Kristin Scott Thomas en Matthias Schoenaerts

Lucille Angelier (Michelle Williams) ziet bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog haar man vertrekken naar het front. Eigenlijk heeft ze nooit van hem gehouden. Zij blijft achter met haar schoonmoeder (Kristin Scott Thomas) en brengt haar tijd door met piano spelen. Maar wanneer ze verplicht worden een Duitse officier (Matthias Schoenaerts) te huisvesten, een man genaamd Bruno von Falk, die in zijn vroegere burgerleven componist blijkt geweest te zijn, voelt ze zich al vlug tot de man aangetrokken.

 

Survivor (2015) 71/K7
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Actie / Thriller
96 minuten

geregisseerd door James McTeigue
met Milla Jovovich, Pierce Brosnan en Dylan McDermott

Een medewerkster van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is onlangs overgeplaatst naar de Amerikaanse ambassade in Londen. Ze krijgt de taak om te voorkomen dat terroristen de Verenigde Staten binnen komen. Al snel komt ze onder vuur te liggen en wordt ze bedreigd met de dood en beschuldigd van misdaden. Ze slaat op de vlucht en probeert tegelijkertijd haar naam te zuiveren en een grote terroristische aanslag te voorkomen.

 

Skin Trade (2014) 32/K7
Verenigde Staten / Thailand
Actie / Drama
96 minuten


geregisseerd door Ekachai Uekrongtham
met Ron Perlman, Dolph Lundgren en Tony Jaa

De familie van een politieagent uit New York wordt vermoord door een Servische misdaadleider. Hij volgt de schurken naar Thailand en begint daar samen te werken met een lokale rechercheur. Samen gaat het duo eropuit om het mensenhandelnetwerk te stoppen.

 

Seventh Son (2014) 09/K7
Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten / Canada / China
Fantasy / Avontuur
102 minuten

geregisseerd door Sergey Bodrov
met Jeff Bridges, Julianne Moore en Ben Barnes
John Gregory (Jeff Bridges) is een Spook, een persoon die vecht tegen het kwaad, en heeft eeuwen geleden de slechte en krachtige heks, Moeder Malkin (Julianne Moore), gevangen gezet. Maar nu is ze ontsnapt en ze is uit op wraak. Terwijl ze haar volgers bijeen roept, bereidt Moeder Malkin zich voor om haar woede te botvieren op de nietsvermoedende mensen. Slechts één ding staat in haar weg: John Gregory. John zelf is niet meer de jongste en probeert iemand te vinden die hem kan opvolgen. Hij heeft zijn hoop gevestigd op de jonge boerenzoon Thomas ward.

 

Supremacy (2014) 380/K6
Verenigde Staten
Drama
100 minuten

geregisseerd door Deon Taylor
met Joe Anderson, Danny Glover en Dawn Olivieri
Een voorwaardelijk vrijgelaten, blanke racist heeft zojuist een agent vermoord. Wanneer de autoriteiten de wijk uitkammen neemt hij een Afro-Amerikaanse familie in gijzeling en houdt hij zich samen met zijn vrouwelijke medeplichtige schuil. Sobecki, een zwaar getatoeëerde gevangene die aan het hoofd staat van de Aryan Brotherhood die hij achter de tralies leidt, is niet blij wanneer hij opgeroepen wordt om met de ontvoerder te onderhandelen.

 

Stay Away, Joe (1968) 375/K6
Verenigde Staten
Komedie / Western
102 minuten

geregisseerd door Peter Tewksbury
met Elvis Presley, Burgess Meredith en Joan Blondell
Joe Lightcloud is een indiaan die teruggaat naar zijn stam om zijn stamgenoten te helpen bij een rehabilitatieproject dat gesteund wordt door de Amerikaanse overheid. Helaas wordt Lightcloud al gauw afgeleid door een aantrekkelijke squaw en komt er van zijn plannen niet veel meer terecht.

 

Storm Rider (2013) 353/K6
Verenigde Staten
Avontuur / Familie
90 minuten

Geregisseerd door: Craig Clyde
Acteurs: Kevin Sorbo, Kristy Swanson, Danielle Chuchran

Wanneer haar vader de gevangenis in moet, verliest de verwende tiener Dani alles.
Gedwongen om met haar oom Sam samen te leven op een boerderij zonder paarden
te berijden en te trainen gaat de trieste Dani een ezel verzorgen en leert zo wat
echt belangrijk is in het leven.

 

Sap Ji Sang Ciu (2012) 347/K6
Hongkong / China
Actie / Avontuur
120 minuten

geregisseerd door Jackie Chan
met Jackie Chan, Oliver Platt en Caitlin Dechelle

Geheimagent Asian Hawk (Jackie Chan) is op zijn laatste missie. Om de wereld te redden van de ondergang dient hij de twaalf bronzen dierenriemhoofden, afkomstig uit China, te verzamelen. De hoofden werden in 1860 geplunderd door de Franse en Britse legers uit het Keizerlijke zomerpaleis in Peking.

 

Sniper: Legacy (2014) 295/K6
Verenigde Staten
Actie
94 minuten

geregisseerd door Don Michael Paul
met Tom Berenger, Chad Michael Collins en Dennis Haysbert

Een slechtgezinde moordenaar heeft het gemunt op militaire leiders. Wanneer Brandon te horen krijgt dat zijn vader een van de slachtoffers is gaat hij op zoek naar de dader. Hij ontdekt dat zijn vader niet dood is en komt er al snel achter dat zijn superieuren hem gebruiken als lokaas om de moordenaar te traceren.

 

Snowpiercer (2013) 279/K6
Zuid-Korea / Verenigde Staten / Frankrijk / Tsjechië
Actie / Sciencefiction
126 minuten

geregisseerd door Joon-ho Bong
met Chris Evans, Tilda Swinton en Kang-ho Song

Het is het jaar 2031 in een post-apocalyptisch tijdperk. Na een mislukt experiment om de opwarming van de aarde te stoppen zorgt een ijstijd er voor dat alle mensen op aarde sterven, behalve de bewoners van de 'Snow Piercer'. Deze trein, aangedreven door een uit zichzelf bewegende motor die nooit stopt, reist de koude wereld rond met aan boord een groep overlevenden. De trein is opgedeeld in verschillende klassen wat er voor zorgt dat er aan boord een revolutie ontstaat.

 

Sabotage (2014) 266/K6
Verenigde Staten
Actie / Drama
109 minuten

geregisseerd door David Ayer
met Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington en Terrence Howard

Een team van een elitekorps van de narcoticabrigade steelt miljoenen aan contant geld uit een beveiligd onderkomen van een drugskartel, tijdens het uitvoeren van een 'normale' operatie. Het lijkt er op dat de missie geslaagd is en het team wegkomt met de misdaad, totdat iemand de leden van het team één voor één begint te vermoorden.

 

Swelter (2014) 265/K6
Verenigde Staten
Actie / Thriller
83 minuten

geregisseerd door Keith Parmer
met Jean-Claude Van Damme, Mindy Robinson en Alfred Molina

Swelter vertelt het verhaal van de meest beruchte overval in de geschiedenis van Las Vegas. Vijf mannen, bijgenaamd de Rat Pack, maken bij het Luxor Casino meer dan 100 miljoen dollar buit. Vier van de mannen worden al snel opgepakt, terwijl een van hen ternauwernood weet te ontsnappen. Tien jaar later, nadat ze ontsnapt zijn uit een maximaal beveiligde inrichting, gaan de vier op zoek naar hun vroegere compagnon en de overgebleven 10 miljoen dollar. Het spoor leidt naar een klein stadje in de woestijn waar hun voormalige partner is uitgegroeid tot gezagsgetrouwe sheriff zonder enige herinnering van het verleden.

 

Sparks (2013) 263/K6
Verenigde Staten
Actie / Thriller
97 minuten

geregisseerd door Todd Burrows en Christopher Folino
met Chase Williamson, Ashley Bell en Clancy Brown

Na een radioactieve meteoorinslag krijgt een genetisch gemanipuleerde groep, bekend als The Rochester 13, verbazingwekkende superkrachten. Ian Sparks (Chase Williamson) voelt zich geen superheld, maar na de dood van zijn ouders gooit hij zichzelf in de strijd tegen criminelen die de straten van New York teisteren. Hij werkt samen met de beeldschone Lady Heavenly (Ashley Bell), op wie hij tevens verliefd begint te raken, en samen blijken ze een onstuitbaar duo. Maar wanneer ze te maken krijgen met de meest gestoorde schurk van de stad, dreigen ze alles wat ze hadden, kwijt te raken.

 

Suspect The (2014) 243/K6
Verenigde Staten
Thriller
98 minuten

geregisseerd door Stuart Connelly
met Mekhi Phifer, William Sadler en Sterling K. Brown

Twee Afro-Amerikaanse sociale wetenschappers doen zich voor als bankovervallers, in een poging om de raciale dynamiek van de rechtshandhaving in een klein dorp te begrijpen. Hun experiment loopt echter fout en krijgt een onverwachte, dodelijke wending.
 

 

Seal Team Eight: Behind Enemy Lines (2014) 226/K6
Verenigde Staten
Actie / Oorlog
98 minuten

geregisseerd door Roel Reiné
met Tom Sizemore, Bonnie Lee Bouman en Dylan Edy

Tijdens een geheime missie in Afrika ontdekt een klein SEAL-team een bende die op het punt staat een grote hoeveelheid uranium te verkopen. Zonder verdere voorbereiding en met minder dan 36 uur op de klok zal het team het op moeten nemen tegen de gewapende bende van een nietsontziende warlord in Congo, de uranium trachten veilig te stellen en de onbekende koper proberen te ontmaskeren.

 

Vorige Pagina: (R)

1

2

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19   Volgen Pagina: (T)