Vorige Pagina: (R)

1

2

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19   Volgen Pagina: (T)

 

Shepherd: Border Patrol, The (2008)

K2/458
Verenigde Staten
Actie
95 minuten

geregisseerd door Isaac Florentine
met Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins en Stephen Lord

Jack Robideaux (Jean-Claude van Damme) is een Texaanse politie agent die de opdracht van zijn leven krijgt. Hij moet de strijd aan gaan met ex-mariniers die drugs proberen te smokkelen vanuit Mexico naar Amerika.

 

Showdown in Little Tokyo (1991) K2/465
Verenigde Staten
Actie
79 minuten

geregisseerd door Mark L. Lester
met Dolph Lundgren, Brandon Lee en Tia Carrere

In een stadsdeel van Los Angeles, genaamd 'Little Tokyo', zwaait de keiharde Yakuza baas, Funekei Yoshida de scepter. Hij is meedogenloos voor mensen zijn die niet naar hem willen luisteren. Zijn wil is wet. De undercover politiemannen Chris Kenner en Johnny Murata willen een einde maken aan Funekei's schrikbewind. Beide zijn gespecialiseerd in de oosterse vechtkunst, de Japanse taal en gewoontes. Toch blijft het een levensgevaarlijke klus die ze moeten klaren.

 

Suburban Girl (2007) K2/544
Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
97 minuten

geregisseerd door Marc Klein
met Sarah Michelle Gellar, Alec Baldwin en Richard Dreyfuss

Brett Eisenberg is een New Yorkse uitgeefster, die denkt dat haar geluk direct gekoppeld wordt aan de man waar ze een relatie mee weet aan te knopen. Totdat ze opeens een oudere, invloedrijke en erg machtige man ontmoet en ze met hem een relatie krijgt. Ze denkt dat al haar problemen nu tot het verleden behoren, maar die blijken niets in verhouding met wat zal komen.

 

Solstice (2008) K2/494
Verenigde Staten
Horror / Drama
90 minuten

geregisseerd door Daniel Myrick
met Elisabeth Harnois, Shawn Ashmore en Amanda Seyfried

Megan krijgt haar diploma, maar heeft niet veel tijd om dit te vieren. Niet veel later pleegt haar zus Sophie zelfmoord op een kerstfeest na een ruzie tussen de twee. Megan gaat voor het laatst met haar vrienden, voordat ze allemaal naar een verschillende universiteit gaan, een weekend naar een moeras. Eerst wil ze niet mee, bang voor herrineringen aan haar zus, maar ze laat zich overhalen. De trip begint leuk en Megan wordt verliefd op Christian. Maar dan begint Megan de geest van haar zus in aanwezigheid te voelen. Wanneer onverklaarbare dingen gebeuren, is ze hier van overtuigd. Maar dan krijgen ze ook berichten van andere geesten, waardoor hun leven voor altijd verandert.

 

Smokin' Aces (2007) K2/483
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
109 minuten

geregisseerd door Joe Carnahan
met Andy Garcia, Jeremy Piven en Ryan Reynolds

FBI-onderdirecteur Stanley Locke (Andy Garcia) heeft zijn beste agent Richard Messner en diens doorgewinterde maat Donald Carruthers (Ray Liotta) gestuurd naar de niet meer zo erg geheime onderduikplek van Buddy 'Aces' Israel in Lake Tahoe. Hun opdracht is het beschermen van deze louche goochelaar tegen maffiabaas Primo Sparazza, die achter ruim 130 moorden zou zitten. Om zijn eigen hachje te redden heeft Buddy zich bereid verklaard om tegen Sparazza te getuigen, zo luidt het verhaal. De maffia heeft één miljoen dollar op het hoofd van Buddy gezet, waar een bizarre groep huurmoordenaars op af komt.

 
Saw (2004) K2/415
Verenigde Staten
Thriller / Horror
102 minuten

geregisseerd door James Wan
met Cary Elwes, Leigh Whannell en Danny Glover

Twee mannen ontwaken vastgebonden in een smerige oude badkamer. Tussen hen in ligt het levenloze lichaam van een man; een taperecorder en een revolver in zijn handen. Al snel ontdekken de mannen dat ze de nieuwste slachtoffers zijn van een gestoorde seriemoordenaar, die luistert naar de bijnaam 'Jigsaw'.

 

Saw 2 (2005) K2/418
Verenigde Staten
Horror / Thriller
93 minuten

geregisseerd door Darren Lynn Bousman
met Tobin Bell, Donnie Wahlberg en Shawnee Smith

Detective Eric Mason (Donnie Wahlberg) onderzoekt een bloederige moord en het gevoel bekruipt hem dat Jigsaw, de moordenaar die een spoor van lichamen en lichaamsdelen achterliet, weer actief is. Hij krijgt snel gelijk. Deze keer heeft Jigsaw niet twee mensen opgesloten, maar maar liefst acht personen die elkaar niet kennen en niet weten wat hun onderlinge connectie is. Ze zullen alleen kunnen overleven wanneer ze hun verstand gebruiken. Dat geldt ook voor Mason, voor wie de tijd steeds meer begint te dringen.

 

Saw 3 (2006) K2/416
Verenigde Staten
Horror / Thriller
113 minuten

geregisseerd door Darren Lynn Bousman
met Tobin Bell, Shawnee Smith en Bahar Soomekh

De gestoorde seriemoordenaar Jigsaw besluit zijn zieke spelletjes door te zetten. Deze keer heeft hij het gemunt op Lynn en Jeff. Lynn is een getrouwde moeder van in de dertig, die wordt gekidnapt door Jigsaw. Lynn heeft namelijk een paar donkere geheimen voor haar familie verborgen gehouden. En dan is er ook Jeff, een vader die nooit volledig hersteld is nadat zijn zoon stierf bij een ongeval. Beide worden slachtoffer van de zieke spelletjes van Jigsaw.

 

Saw IV (2007) K2/417
Verenigde Staten
Horror / Thriller
95 minuten

geregisseerd door Darren Lynn Bousman
met Shawnee Smith, Tobin Bell en Scott Patterson

Nu Jigsaw en zijn compaan Amanda dood zijn, lijkt het spel afgelopen. Maar als een nieuw videobandje van Jigsaw opduikt, blijkt het spel nog lang niet aan zijn eind te zijn. Twee FBI-profilers proberen de hele puzzel op te lossen en speuren door Jigsaws overgebleven spullen. Maar als een SWAT-lid ontvoerd wordt en onderdeel van het spel blijkt krijgt hij negentig minuten om, behalve zijn eigen leven, het leven van een oude vriend te redden.

 

September Dawn (2006) K2/435
Canada
Drama / Romantiek
110 minuten

geregisseerd door Christopher Cain
met Jon Voight, Trent Ford en Tamara Hope

Gebaseerd op een waargebeurde tragedie die plaatsvond in Utah, VS in 1857. Een grote groep pioniers, rondreizend op hun wagens, werden vermoord door de plaatselijke Mormonen. Tegen de achtergrond van deze ellende ontwikkelt zich een liefdesverhaal tussen twee jonge geliefden, de ene kind van Mormonen en de ander kind van de pioniers.

 

Sleeping Dictionary, The (2003) K2/480
Verenigde Staten
Drama / Romantiek
105 minuten

geregisseerd door Guy Jenkin
met Jessica Alba, Hugh Dancy en Bob Hoskins

Wanneer een jonge, enthousiaste Engelsman naar Sarawak wordt overgeplaatst om er deel uit te maken van de Britse koloniale regering, komt hij in aanraking met zeer onorthodoxe lokale gebruiken. Wanneer hij de mooie, jonge Selima ontmoet, botst hij op hartverscheurende keuzes.

 

Shoot 'em Up (2007) K2/462
Verenigde Staten
Actie / Thriller
86 minuten

geregisseerd door Michael Davis
met Clive Owen, Monica Bellucci en Paul Giamatti

Mr. Smith (Clive Owen), helpt bij een bevalling. Hij belandt ter plekke in een vuurgevecht, waarbij de moeder wordt gedood. De daders, die banden lijken te hebben met enkele politici, bleken het echter op de baby voorzien te hebben, en aan Mr. Smith de taak om deze vervolgens te beschermen, met behulp van een prostituee die hij ontmoet.

 

Santa Clause 2, The (2002) K2/506
Verenigde Staten
Komedie / Familie
105 minuten

geregisseerd door Michael Lembeck
met Tim Allen, Eric Lloyd en David Krumholtz

Scott Calvin is de afgelopen 8 jaar De Kerstman geweest, en zijn elfjes beschouwen hem als de beste Kersman ooit. Maar De Kerstman heeft problemen, zijn zoon is op de 'stoute kinderen lijst' van dit jaar beland. In een wanhoopspoging vertrekt Scott Calvin naar huis om het leven van zijn zoon te beteren. Daarom laat hij een plaatsvervangende Kerstman op de noordpool achter, deze voert echter een paar dubieuze veranderingen door op het Kerstmannen-regelement.

 

Santa Clause 3: The Escape Clause, The (2006) K2/411
Verenigde Staten
Familie / Fantasy
98 minuten

geregisseerd door Michael Lembeck
met Tim Allen, Ann-Margret en Martin Short

Santa Claus, alias Scott Calvin, heeft een groot probleem. Hij moet zijn gezin tevreden houden en dan is hij ook nog eens Kerstman... Alsof dat allemaal nog niet genoeg is moet hij ook nog eens de strijd met Jack Frost aangaan, die heeft zich namelijk voorgenomen Kerstmis over te nemen.

 

Seeker: The Dark Is Rising, The (2007) K2/432
Verenigde Staten
Avontuur / Fantasy
94 minuten

geregisseerd door David L. Cunningham
met Ian McShane, Christopher Eccleston en Jonathan Jackson

Will Stanton verandert op zijn elfde verjaardag. Hij ontdekt dat er om hem heen vreemde, onverklaarbare dingen gebeuren. Hij blijkt dingen te zien die de meeste mensen niet zien en hij kan door de tijd reizen. Hij is een van de Ouden, de eerste die in vijfhonderd jaar geboren is en ook de laatste. Hij moet zich wijden aan de strijd tussen licht en duister. Het is de taak van Will om zes tekens van licht op te sporen, zodat het duister overwonnen kan worden.

 

Stardust (2007) K2/526
Verenigde Staten
Fantasy / Avontuur
130 minuten

geregisseerd door Matthew Vaughn
met Charlie Cox, Claire Danes en Michelle Pfeiffer

Het verhaal over de half-elf jongen Tristran, die het hart van zijn geliefde Victoria wil winnen. Hiervoor moet hij op zoek naar een vallende ster, genaamd Yvaine, die hem naar een magische wereld leidt. Hier moet hij het opnemen tegen de boosaardige heks Lamia en piraat Captain Shakespeare.

 

Sick Nurses (2007) K3/420
Thailand
Horror
84 minuten

geregisseerd door Piraphan Laoyont en Thatsaporn Siriwat
met Dollaros Dachapratumwan, Wichan Jarujinda en Kanya Rattanapetch

In een oud ziekenhuis vormen een dokter en zeven zusters een illegale onderneming die lichamen verkoopt op de illegale markt. Wanneer één zuster het hele handeltje wil opbiechten grijpen de andere zusters in en vermoorden haar. Dit heeft echter enkel consequenties, en al snel vallen de eerste doden.

 

Shanghai Kiss (2007) K2/452

Verenigde Staten
Komedie / Romantiek

100 minuten

geregisseerd door Kern Konwiser en David Ren
met Ken Leung, Hayden Panettiere en Kelly Hu

Liam Liu is een 28-jarige Amerikaans-Aziatische acteur die weinig succes heeft in zijn carrière en in de liefde. Als hij zijn grootmoeder's huis in China erft, gaat hij naar Shanghai om deze te verkopen. Hier ontmoet hij de ware. Al snel zal hij een keuze moeten maken voor een leven in Shanghai of in Amerika...

 

Shall We Dance? (2004) K2/450
Verenigde Staten
Drama / Romantiek
106 minuten

geregisseerd door Peter Chelsom
met Richard Gere, Jennifer Lopez en Susan Sarandon

Een overwerkte accountant in Chicago is doodmoe van de dagelijkse routine in zijn leven. Op een dag ziet hij een beeldschone danslerares door het raam en besluit lessen bij haar te gaan nemen. Hij raakt steeds meer betrokken bij het dansen, wordt steeds beter en besluit zich in te schrijven voor de Chicago Crystal Ball Dance Competition.

 

Stepford Wives, The (2004) K2/535
Verenigde Staten
Komedie / Drama
93 minuten

geregisseerd door Frank Oz
met Nicole Kidman, Matthew Broderick en Christopher Walken

Joanna Eberhart (Nicole Kidman) is een succesvolle baas van een televisie station. Wanneer zij wordt ontslagen, stort Joanna in. Haar man Walter (Matthew Broderick) staat erop te verhuizen van Manhattan naar het chique en moderne Stepford in Connecticut. Daar aangekomen, wordt Joanna goede vrienden met Bobbie Markowitz (Bette Midler), een joodse schrijfster en herstellend alcoholiste. Ze komen er tot hun ergernis achter dat alle huisvrouwen in Stepford eng zijn in hun perfectie. Joanna en Bobbie vragen zich af wat er gebeurt achter de gesloten deuren van de Stepford Men's Association. Waarom is alles zo perfect in Stepford? En zal het al te laat zijn wanneer ze achter de schokkende waarheid komen? 

 

Vorige Pagina: (R)

1

2

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19   Volgen Pagina: (T)