Vorige Pagina: ( S )

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Volgen Pagina: ( U )

 

Terminators, The (2009) K4/229
Verenigde Staten
Science-Fiction / Actie
90 minuten

geregisseerd door Xavier S. Puslowski
met Jeremy London, A Martinez en Paul Logan

In de toekomst hebben kwaadaardige cyborgs de wereld in hun greep. Het is aan een groep vrijheidsstrijders, onder leiding van Kurt, om deze cyborgs te bestrijden en de wereld te bevrijden.

 

Table for Three (2009) K4/228

Verenigde Staten
Komedie / Romantiek

93 minuten

geregisseerd door Michael Samonek
met Brandon Routh, Sophia Bush en Jesse Bradford

Table for Three gaat over Scott Teller, een vrijgezel, die het "perfecte" koppel Mary en Ryan uitnodigt om in zijn immense appartement te komen wonen. Ze beginnen zich echter met zijn nieuwe romance te bemoeien.

 

 

Tournament, The (2009) K4/219
Verenigd Koninkrijk
Actie / Thriller
96 minuten

geregisseerd door Scott Mann
met Robert Carlyle, Kelly Hu en Ving Rhames

Elke tien jaar vindt er in een willekeurige stad 'The Tournament' plaats. Dit is een strijd tot de dood tussen de beste 40 huurmoordenaars ter wereld. De laatste persoon die overblijft krijgt een prijs van 10 miljoen dollar en de titel van 's werelds nummer 1. Dit gebeurt allemaal onder het toezicht van een select groepje miljardairs die gokken op een mogelijke uitkomst.

 

Transformers (2007) K2/586
Verenigde Staten
Actie / Science-Fiction
143 minuten

geregisseerd door Michael Bay
met Shia LaBeouf, Megan Fox en Josh Duhamel

Heel lang geleden was er een oorlog op de planeet Cybertron, tussen de Autobots en de Decepticons. Vele jaren later, op de planeet Aarde, koopt de jonge Sam Witwicky zijn eerste auto en komt tot de ontdekking dat het de Autobot Bumblebee is. Deze is er om Sam te beschermen, aangezien Bumblebee niet de enige Transformer is die op Aarde is gekomen. Ook de Decepticons zijn op Aarde en beginnen het Amerikaanse leger aan te vallen. Als Sam en zijn vriendin Mikaela dan ontdekken dat het leger van plan is zowel de vijandige Decepticons als de vredelievende Autobots te vernietigen, proberen ze een nieuw plan te bedenken om de Decepticons te stoppen.

 

Transformers: Revenge of the Fallen (2009) K4/196
Verenigde Staten
Actie / Science-Fiction
150 minuten

geregisseerd door Michael Bay
met Shia LaBeouf, Megan Fox en Josh Duhamel

De strijd op aarde is voorbij, maar die in het universum is net begonnen. Na terug te zijn gekeerd naar Cybertron, komen ze weer terug naar de aarde om Megatron's dode lichaam te zoeken, die van het Amerikaanse leger is gestolen door Scorponok, die hem weer tot leven weet te wekken. Megatron zweert wraak te nemen

 
Three Musketeers, The (1993) K4/82
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / Oostenrijk
Actie / Familie
105 minuten

geregisseerd door Stephen Herek
met Charlie Sheen, Kiefer Sutherland en Chris O'Donnell

De jonge D'Artagnan komt naar Parijs om Musketier te worden. Hij komt er al gauw achter dat Kardinaal Richelieu, de adviseur van de koning, de Musketiers vogelvrij heeft verklaard. Nadat D'Artagnan zijn waarde heeft bewezen in het hanteren van het zwaard in afzonderlijke duels met de Musketiers Aramis, Athos en Porthos wordt hij door hen uitgenodigd het geheime document, met de opdracht de koning af te zetten, te onderscheppen. Onderweg wordt D'Artagnan van zijn vrienden gescheiden en vervolgens ontvoerd door Milady de Winter, die een spion blijkt te zijn in dienst van Richelieu. Haar opdracht is het geheime document af te leveren. In de spannende finale moeten de Musketiers tot het uiterste gaan om de koning te redden.

 

Taking Chance (2009) K4/46
Verenigde Staten
Drama / Oorlog
85 minuten

geregisseerd door Ross Katz
met Kevin Bacon, Blanche Baker en Nicholas Art

Wanneer de 19-jarige Chance Phelps omkomt tijdens de oorlog in Irak, biedt Lt. Col. Michael Strobl (Kevin Bacon) zichzelf aan om het lichaam uit Irak terug te halen naar zijn geboortestad. Een reis van Irak, tot Dubois, Wyoming volgt voor Michael, die geheel vrijwillig als militaire escorteofficier zal fungeren

 

Third Nail, The (2008) K4/22
Verenigde Staten
Misdaad / Drama
92 minuten

geregisseerd door Kevin Lewis
met Huntley Ritter, Jake Muxworthy en Charles S. Dutton

De jonge man Trey moet een levenslange gevangenisstraf uitzitten voor de moord op twee kinderen. Moorden die hij niet heeft gepleegd. Een nieuw DNA onderzoek zorgt ervoor dat hij wordt vrijgelaten. Hij wordt echter achtervolgd door bendes uit de gevangenis, en op een dag wordt zijn eigen dochter ontvoerd, en het lijkt er op dat ze is vermoord. Trey is uit op wraak.

 

Twilight (2008) K3/434
Verenigde Staten
Mystery / Romantiek
120 minuten

geregisseerd door Catherine Hardwicke
met Kristen Stewart, Justin Chon en Robert Pattinson

Isabella Swann is een normale Amerikaanse studente, die verliefd wordt op de jongen Edward Cullen. Deze jongen heeft een groot geheim; hij is een vampier. Als Isabella dit ontdekt is ze niet bang, ze houdt van hem. Edward doet dan ook zijn best om de verleiding zijn geliefde leeg te zuigen te weerstaan. Maar hoe sterk is hij? En lukt het hem om de andere vampiers, die niet het doorzettingsvermogen van Edward hebben, bij Isabella weg te houden?

 

Thick as Thieves (2008) K4/28
Verenigde Staten
Misdaad / Thriller
99 minuten

geregisseerd door Mimi Leder
met Antonio Banderas, Morgan Freeman en Radha Mitchell

Een veteraan in de misdaadwereld (Morgan Freeman) rekruteert een jonge man (Antonio Banderas) om een laatste klus te klaren. Deze klus betekent veel voor de veteraan omdat hij zijn schuld aan de Russische maffia zo kan afbetalen.

 

Trial by Fire (2008) K2/590
Canada
Drama / Actie
92 minuten

geregisseerd door John Terlesky
met Brooke Burns, Erin Karpluk en Rick Ravanello

Kristin Scott wordt onrechtmatig verantwoordelijk gesteld voor de dood van haar vader. Die was pas op pensioen gesteld als kapitein van een brandweerdepartement. Omdat zij de enige vrouwelijke brandbestrijder is in haar brigade, lokt dit verkeerde reacties uit bij de andere brandweermannen en daarom treedt zij af. Om zichzelf te bewijzen, gaat zij de uitdaging aan om de afmattende training te volgen als 'smokejumper'. Dit is een onderdeel van de brandweerbestrijding die parachutisten vanuit vliegtuigen, rechtstreeks in de vlammen laat springen om deze van binnenuit te bestrijden.

 

Taken (2008) K2/556
Frankrijk
Actie / Thriller
93 minuten

geregisseerd door Pierre Morel
met Liam Neeson, Maggie Grace en Famke Janssen

Bryan is een voormalig agent van de Amerikaanse geheime dienst. Hij zal opnieuw in actie moeten komen, aangezien zijn dochter Kim in de handen is gevallen van een bende die gespecialiseerd is in vrouwen-ontvoeringen en slavernij. Vanuit Los Angeles reist hij naar Parijs om haar te zoeken.

 

Tropic Thunder (2008) K2/594
Verenigde Staten / Duitsland
Komedie / Actie
107 minuten

geregisseerd door Ben Stiller
met Ben Stiller, Jack Black en Robert Downey Jr.

Door een serie van uitzonderlijke voorvallen wordt een groep acteurs die een oorlogsfilm aan het filmen zijn, gedwongen om hun rollen in het echte leven over te nemen. Dit, omdat er oorlog uitbreekt op de locatie waar de film wordt opgenomen.

 

Traitor (2008) K2/585
Verenigde Staten
Drama / Thriller
114 minuten

geregisseerd door Jeffrey Nachmanoff
met Don Cheadle, Guy Pearce en Jeff Daniels

Wanneer de recht naar het doel werkende FBI-agent Roy Clayton de leiding neemt in een onderzoek naar internationale samenzweringen, lijken alle sporen naar de voormalige U.S. Special Operations-officier Samir Horn te leiden. Het 'inter-agency task force' kijkt in deze zaak uit naar een ontmoeting met Carter, een veteraan van de CIA die blijkbaar zijn eigen agenda heeft en naar Max Archer, een bevriende FBI-agent. De 'task force' linkt Horn met een gevangenisontsnapping in Jemen, een bomaanslag in Nice en een overval in Londen. Geobsedeerd door het vinden van de waarheid, zoekt Clayton Horn over de hele wereld en dit terwijl de illustere en onvatbare ex-CIAer zich dieper en dieper ingraaft in een wereld van schaduwen en intriges

 

Tortured (2008) K2/583
Verenigde Staten / Canada
Misdaad / Thriller
107 minuten

geregisseerd door Nolan Lebovitz
met Laurence Fishburne, Cole Hauser en James Cromwell

Jimmy Vaughn is een keiharde undercover FBI agent en vastbesloten om binnen te dringen bij de zeer machtige misdaadorganisatie van de beruchte en mysterieuze Ziggy. Dit lukt wanneer Ziggy hem inhuurt om zijn accountant te laten bekennen dat hij Ziggy voor 10 miljoen dollar heeft opgelicht. Jimmy onderwerpt hem aan de meest gruwelijke martelingen, maar de accountant blijft ontkennen. Ondertussen neemt de druk van Ziggy steeds meer toe. Jimmys vader, directeur van de FBI, wil dat zijn zoon zich terugtrekt uit deze missie omdat hij, als niemand anders, weet waartoe Ziggy in staat is.

 

Twin Daggers (2006) K3/523
China / Verenigde Staten
Actie
92 minuten

geregisseerd door Chen Kunhou
met Su Jin, Leite Gaiersi en Veronica Bero

De exotische Kai Moi huurt de beruchte onderwereldfiguur Scholar (Rhett Giles) in om, samen met 3 topkillers uit Los Angeles, haar tweelingzus te vermoorden in Sjanghai. Scholar raakt geïntrigeerd door de tweelingzus van Kai Moi en probeert haar te redden uit de handen van zijn drie medemoordenaars. Heen en weer geslingerd tussen de twee zussen, sluit Scholar een gevaarlijk verbond met hen. Hij kan ze beiden niet vertrouwen, maar ook niet loslaten

 

Three Can Play That Game (2008) K2/570
Verenigde Staten
Romantiek / Komedie
91 minuten

geregisseerd door Mody Mod
met Vivica A. Fox, Jason Winston George en Jazsmin Lewis

Na haar eigen relatieproblemen te hebben gehad is Shanté Smith (Vivica A. Fox) nu zelf een relatietherapeute in Atlanta. Onder haar cliënten bevindt zich het koppel Byron Thompson (Jason Winston George) en Tiffany (Jazsmin Lewis). Shanté heeft zich echter ontwikkeld tot een relatie-expert, die al haar kennis van mannen gebruikt, om ervoor te zorgen dat de vrouwen krijgen wat ze willen. Dit is het vervolg op Two Can Play That Game.

 

Tin Man (2007) K2/577/578/579
Verenigde Staten
Fantasy / Avontuur
270 minuten

geregisseerd door Nick Willing
met Zooey Deschanel, Alan Cumming en Neal McDonough

De volwassen serveerster DG komt in de Outer Zone (OZ) terecht en daar moet ze het opnemen tegen de gemene koningin Azkadellia. Ze krijgt hulp van Glitch, Cain en Raw.

 

Take, The (2007) K2/555
Verenigde Staten
Misdaad / Drama
96 minuten

geregisseerd door Brad Furman
met John Leguizamo, Tyrese Gibson en Rosie Perez

Felix De La Pena is een chauffeur van een beveiligingstransportwagen die het moeilijk heeft om rond te komen. Hij woont met zijn vrouw Maria en hun twee kinderen in oost L.A. Maar zijn leven verandert volkomen wanneer hij een gewelddadige overval overleeft, gepleegd door misdadiger Adell Baldwin. Felix krijgt te maken met een zeer zwaar herstel na deze gijzeling en ontwikkelt een agressieve zijde. Hij besluit op zoek te gaan naar de plegers van de overval.

 

Truth about Cats & Dogs, The (1996) K3/392
Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
97 minuten

geregisseerd door Michael Lehmann
met Uma Thurman, Janeane Garofalo en Ben Chaplin

Abby, een gewiekste en vrolijke dierenarts met een eigen radiostation, is alles behalve zeker als het om de liefde gaat. Wanneer een verliefde luisteraar een afspraakje met haar wil, beschrijft de kleine brunette zichzelf als lang en blond. Om zich uit deze benarde situatie te redden, vraagt ze haar lange, blonde buurvrouw, haar plaats in te nemen.

 

Vorige Pagina: ( S )

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Volgen Pagina: ( U )