Vorige Pagina: ( S )

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Volgen Pagina: ( U )

 
Triple 9 (2016) 129/K8
Verenigde Staten
Misdaad / Drama
115 minuten

geregisseerd door John Hillcoat
met Casey Affleck, Chiwetel Ejiofor en Anthony Mackie

Een groep corrupte agenten wordt gechanteerd door de Russische maffia om een onmogelijke overval te plegen. Om de overval te laten slagen zien ze maar een uitweg, het in gang zetten van code ‘999’: een politiecode voor 'agent neergeschoten'. Deze code moet voor de nodige afleiding zorgen. Hun plan wordt belemmerd wanneer de agent in kwestie erachter komt dat hij diegene is die zich zal moeten opofferen. Vervolgens ontvouwt zich een verhaal vol dubbelspel, hebzucht en wraak.

 

Tut (2015) 73/74/K8
Canada
Drama / Avontuur
252 minuten

geregisseerd door David Von Ancken
met Avan Jogia, Ben Kingsley en Nonso Anozie

Nadat zijn koninkrijk bijna 10 jaar lang is geregeerd door zijn naaste adviseurs, is de Egyptische farao Toetanchamon klaar om de teugels over te nemen. Geholpen door het advies van zijn meest trouwe dienaar, de grootvizier Ay, probeert Toetanchamon zijn macht te behouden en Egypte naar de overwinning te leiden. Hij krijgt echter te maken met het verraad van zijn adviseurs, vrienden en geliefden, die allen hun eigen belangen nastreven, terwijl een vijand een plot smeed om Egypte over te nemen.

 

Tale of Tales, The (2015) 46/K8
Italië / Frankrijk / Verenigd Koninkrijk
Fantasy / Horror
125 minuten

geregisseerd door Matteo Garrone
met Salma Hayek, Vincent Cassel en John C. Reilly

Het verhaal gaat over drie verschillende koninkrijken ten tijde van de barok en hun respectieve vorsten. Er is de bittere zoektocht van een jaloerse koningin (Salma Hayek) die het leven van haar man (John C. Reilly) verbeurt. Dan zijn er twee mysterieuze zusters die verlangen naar de jeugd om de passie van een koning (Vincent Cassel) uit te lokken. Tot slot is er een koning die geobsedeerd raakt door een gigantische vlo (Toby Jones) die leidt tot hartzeer bij zijn jonge dochter.

 

Trumbo (2015) 29/K8
Verenigde Staten
Drama
124 minuten

geregisseerd door Jay Roach
met Bryan Cranston, Diane Lane en Helen Mirren

Trumbo vertelt het verhaal van scenarioschrijver Dalton Trumbo (Bryan Cranston) en zijn standpunt tegen de communistische heksenjacht op het hoogtepunt van de Koude Oorlog. Hij wordt aangezien voor een communist waarna hij gedurende 11 maanden in gevangenschap wordt genomen voor minachting van het congres. Daarnaast levert hij een strijd tegen columnist Hedda Hopper (Helen Mirren), die het communisme veracht.

 

Trust The (2016) 13/K8
Verenigde Staten
Misdaad / Thriller
92 minuten

geregisseerd door Alex Brewer en Ben Brewer
met Nicolas Cage, Elijah Wood en Jerry Lewis

Twee corrupte agenten, David Waters (Elijah Wood) en Jim Stone (Nicolas Cage), ontdekken in de bewijskamer van het politiebureau een verborgen kluis. Ze doen er alles aan om achter de inhoud te komen, met levensgevaarlijke situaties tot gevolg. David en Jim moeten vechten voor hun leven en trekken tegelijkertijd al hun eigen acties in twijfel.

 

Trials of Cate McCall The (2013) 410/K7
Verenigde Staten
Drama
89 minuten

geregisseerd door Karen Moncrieff
met Kate Beckinsale, Nick Nolte en David Lyons

Een voormalig vooraanstaande advocate heeft te kampen met een alcoholverslaving en is erdoor totaal vervreemd geraakt van haar familie. Ze wil zich, na een schorsing voor dit alcoholprobleem, rehabiliteren op haar werk en de voogdij herwinnen over haar dochter. Daarvoor moet zij het beroep van een vrouw behandelen, die ten onrechte werd veroordeeld voor moord.

 

Tooken (2015) 392/K7
Verenigde Staten
Komedie
81 minuten

geregisseerd door John Asher
met Jenny McCarthy, Donnie Wahlberg en Ethan Suplee

Brian Millers is een voormalig CIA-agent die zijn bijzondere vaardigheden al meerdere malen heeft ingezet om zijn familie te redden. Ze keren terug naar een normaal leven in de voorsteden, maar oude gewoontes zijn moeilijk af te leren. Nu kan zijn familie hem niet meer uitstaan. Maar wanneer een stel boosaardige Albanezen zijn enige grote liefde meenemen (zijn hond) zint hij op wraak.

 
Tempest The (2010) 391/K7
Verenigde Staten
Romantiek
110 minuten

geregisseerd door Julie Taymor
met Helen Mirren, Djimon Hounsou en Alfred Molina

Prospera (Helen Mirren) leeft op een verlaten eiland met haar dochter Miranda (Felicity Jones). Ze is verbannen uit haar hertogdom door haar broer en de koning van Napels. Voorzienigheid, geleid door de engel Ariel (Ben Wishaw) brengt haar vijanden in de buurt, en Prospera ontketent een storm die het schip doet stranden. Ze neemt Ferdinand, de zoon van de koning gevangen. Maar Ferdinand (Russell Brand) en Miranda worden verliefd op elkaar. Prospera’s broer en de koning dwalen intussen rond op het eiland en bedenken, samen met Caliban (Djimon Hounsou) – de slaaf van Prospera – een plan om Prospera te vermoorden.

Those Calloways (1965) 339/K7
Verenigde Staten
Drama / Familie
126 minuten

geregisseerd door Norman Tokar
met Brian Keith, Vera Miles en Linda Evans

Een man probeert een meertje tot natuurreservaat voor ganzen te maken, en wordt tegengewerkt door allerlei instanties. De man laat zich echter niet zomaar tegenwerken en probeert om creatief het meertje te kopen, met als gevolg dat zijn gezin hun huis kwijtraakt.

 

Throwaways The (2015) 271/K7
Verenigde Staten
Actie / Thriller
90 minuten

geregisseerd door Tony Bui
met Sam Huntington, Katie McGrath en Christian Hillborg

De beruchte hacker Drew Reynolds wordt opgepakt door de CIA die hem een voorstel doen: of hij kan voor de CIA gaan werken of de rest van zijn leven in de gevangenis doorbrengen. Drew gaat akkoord op voorwaarde dat hij zijn eigen team mag samenstellen. Hij besluit een team van "throwaways" te vormen: vervangbare en schijnbaar de slechtste mensen binnen de organisatie.

 

Transporter Refueled The (2015) 251/K7
Frankrijk / China
Actie / Misdaad
96 minuten

geregisseerd door Camille Delamarre
met Ed Skrein, Loan Chabanol en Lenn Kudrjawizki

In de criminele onderwereld van Frankrijk staat Frank Martin bekend als "De Transporter": de beste chauffeur en huurling die je kan krijgen. Hij houdt zich aan drie eenvoudige regels: geen namen, geen vragen en geen onderhandelingen. Maar dan ontmoet hij de mysterieuze femme fatale Anna, die de leiding heeft over een groep overvallers. Niets houdt Anna tegen om een groep meedogenloze Russische mensenhandelaren te stoppen.

 

Torn (2013) 247/K7
Pakistan / Verenigde Staten
Drama
80 minuten

geregisseerd door Jeremiah Birnbaum
met Mahnoor Baloch, Faran Tahir en Dendrie Taylor

De levens van Maryam, een Pakistaanse immigrant, en Lea kruisen elkaar wanneer hun zonen zijn gedood in een ongelukkige explosie van de gasleiding in een lokaal winkelcentrum. Maar wanneer tijdens het onderzoek naar het incident blijkt dat de zoon van Maryam mogelijk een bom had geplaatst, wordt haar wereld op zijn kop gezet.

 

Turkey Shoot (2014) 213/K7
Australië
Actie
90 minuten

geregisseerd door Jon Hewitt
met Dominic Purcell, Viva Bianca en Robert Taylor

In de nasleep van een schokkend bloedbad onder burgers in een buitenlands oorlogsgebied, wordt Navy SEAL Rick Tyler in een maximaal beveiligde militaire gevangenis opgesloten. Hij krijgt een aanbod om zijn vrijheid terug te krijgen maar zal daarvoor zijn leven op het spel moeten zetten. Tyler moet een aantal van 's werelds meest meedogenloze moordenaars op 's werelds meest gevaarlijke locaties vermoorden om vrij te komen en uit te zoeken wie hem heeft misleid.

 

Tammy and the Bachelor (1957) 206K7
Verenigde Staten
Muziek / Romantiek
89 minuten

geregisseerd door Joseph Pevney
met Debbie Reynolds, Leslie Nielsen en Walter Brennan

Een nogal boers meisje dat woont in de binnenlanden van de Mississippi, redt een deftige, vrijgezelle zakenman, die met zijn vliegtuig neerstort in een moeras. Zij wordt verliefd op hem, maar de verschillen in afkomst tussen de twee, maken het voor hen niet makkelijk een relatie te beginnen.

 

Turn: Washington’s Spies (2015)

179/180/181

182/183/184 /K7

Seizoen 1 en 2

Duur: 410 minuten

 

Genre: Actie | Oorlog


Regisseur: Craig Silverstein

Acteurs: Jamie Bell | Seth Numrich | Daniel Henshall | Heather Lind | Meegan Warner | Kevin McNally

 

Gebaseerd op het boek “Washington’s Spies” van Alexander Rose.

 TURN: Washington’s Spies” gaat over
Abraham Woodhull (Jamie Bell, Fantastic Four), een boer tijdens de Britse bezetting van Long Island
gedurende de Onafhankelijkheidsoorlog. Samen met een uiteenlopende groep jeugdvrienden vormde
hij ‘The Culper Ring’. Ze riskeerden hun leven voor de eer en keerden zich tegen familie en de Koning
voor een hartstochtelijk gevecht waarin zij geloofden. Uiteindelijk helpt George Washington het tij keren
van de oorlog in het voordeel van de rebellen.

 

To End All Wars (2001) 177/K7
Verenigde Staten
Drama / Oorlog
125 minuten

geregisseerd door David L. Cunningham
met Robert Carlyle, Kiefer Sutherland en Ciarán McMenamin

Het waargebeurde verhaal van vier geallieerde krijgsgevangenen die de slechte behandeling van hun Japanse gevangennemers moeten doorstaan tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ze worden gedwongen om een spoorbaan te bouwen door de Burmese jungle. Uiteindelijk vinden ze ware vrijheid door hun vijanden te vergeven. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Ernest Gordon.

 

Vorige Pagina: ( S )

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Volgen Pagina: ( U )