Vorige Pagina: ( S )

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Volgen Pagina: ( U )

 

Transformers: The Last Knight (2017) 23/K10
Verenigde Staten
Sciencefiction / Actie
148 minuten

geregisseerd door Michael Bay
met Mark Wahlberg, Josh Duhamel en Anthony Hopkins

Cade Yeager (Mark Wahlberg) wordt beschermd door Autobots Bumblebee, Hound, Drift, en Crosshairs. Optimus Prime wordt nog steeds vermist, hij is namelijk alle uithoeken van het universum aan het afzoeken naar zijn schepper Unicron. Die is echter een plan aan het smeden om de aarde te vernietigen, en Optimus moet de Autobots aanvoeren in hun pogingen om Unicron te stoppen.

 

Table 19 (2017) 20/K10
Verenigde Staten / Finland
Komedie / Drama
87 minuten

geregisseerd door Jeffrey Blitz
met Anna Kendrick, Craig Robinson en Lisa Kudrow

Bruidsmeisje Eloise werd ontheven van haar taken nadat ze zonder pardon door de bruidsjonker gedumpt werd via een schrijven. Ze besluit dat ze zich nergens voor hoeft te schamen en de bruiloft van haar oudste vriend toch bij te wonen. Ze belandt aan een tafel in de achterkant van de balzaal met een heterogene groep van vreemden, van wie de meesten eigenlijk alleen maar gelukwensen wilden sturen. Terwijl ieders geheimen worden onthuld, komt Eloise een aantal zaken te weten van degenen die aan tafel 19 zitten. Vriendschappen - en zelfs een beetje romantiek - kunnen ontstaan onder de meest onwaarschijnlijke omstandigheden.

 

There Be Dragons (2011) 590/K3
Verenigde Staten / Argentinië / Spanje
Drama / Oorlog
122 minuten

geregisseerd door Roland Joffé
met Charlie Cox, Wes Bentley en Olga Kurylenko

Een jonge journalist, die lang geleden door zijn vader afgewezen werd, moet een voormalig vriend van zijn vader onderzoeken die mogelijk heilig kan worden verklaard. De moeilijke relatie tussen vader en zoon wordt nog ingewikkelder door de verschrikkelijke Spaanse Burgeroorlog, die volop aan de gang is.

 

True Story (2015) 586/K3
Verenigde Staten
Mystery / Thriller
100 minuten

geregisseerd door Rupert Goold
met Jonah Hill, James Franco en Felicity Jones

Michael Finkel is een verslaggever van de New York Times die lijdt aan imagoschade. Wanneer hij Christian Longo ontmoet, een man die beschuldigd wordt van moord en de identiteit van Finkel heeft aangenomen, verandert zijn onderzoek in een onvergetelijk kat-en-muisspel.

 

Thunderbolt and Lightfoot (1974) 219/K9
Verenigde Staten
Misdaad / Komedie
115 minuten

geregisseerd door Michael Cimino
met Clint Eastwood, Jeff Bridges en George Kennedy

Dief Thunderbolt (Clint Eastwood) ontmoet Lightfoot (Jeff Bridges) wanneer Thunderbolt in de gestolen auto van Lightfoot stapt om te ontsnappen aan zijn aanvaller. Het duo gaat samen op reis om de buit van een eerdere klus van Thunderbolt op te halen. Thunderbolts vroegere partners hebben echter hetzelfde idee. Als blijkt dat de buit weg is, besluiten ze om de kraak over te doen.

 

Tigerland (2000) 209/K9
Verenigde Staten / Duitsland
Oorlog / Drama
100 minuten

geregisseerd door Joel Schumacher
met Colin Farrell, Matthew Davis en Clifton Collins Jr.

September 1971: een peloton soldaten arriveert in Ft. Polk, Los Angeles voor de training voor ze de Vietnam-oorlog in zullen gaan. De laatste week van de training vindt plaats in Tigerland, een moeras dat lijkt op de situatie in Vietnam. Jim Paxton heeft zich ingeschreven aangezien hij alles mee wil maken en later boeken wil schrijven.

 

True Crime (1999) 197K9
Verenigde Staten
Misdaad / Thriller
127 minuten

geregisseerd door Clint Eastwood
met Clint Eastwood, James Woods en Denis Leary

Steve Everett, een ex-alcoholistische, vrouwenversierende reporter krijgt een verhaal onder ogen over een gevangene die om middernacht ter dood gebracht zal worden voor de moord op een zwangere vrouw. Steve ziet meteen dat een getuige gelogen heeft over wat hij heeft gezien, en denkt dat de gevangene onschuldig is. Hij heeft nog 12 uur om het te bewijzen...

 

Tea for Two (1950) 84 /K9
Verenigde Staten
Muziek
98 minuten

geregisseerd door David Butler
met Doris Day, Gordon MacRae en Gene Nelson

De gewezen operettester Nanette is gelukkig getrouwd met zanger-componist Jimmy. Hun kinderen Richard en Lynne ontdekken op een avond de garderobe van hun moeder en haar voogd vertelt over moeders succes.

 

Two Lovers (2008) 39 /K9
Verenigde Staten
Drama / Romantiek
110 minuten

geregisseerd door James Gray
met Joaquin Phoenix, Gwyneth Paltrow en Vinessa Shaw

Leonard (Joaquin Phoenix) is een aantrekkelijke, maar depressieve man die na een pijnlijke breuk in zijn liefdesleven weer bij zijn ouders is gaan wonen. Zijn ouders proberen hem weer aan een nieuwe vriendin te helpen, maar hun pogingen blijken niet aan Leonard besteed. Dan ziet hij op een avond vanuit zijn raam de mysterieuze Michelle (Gwyneth Paltrow). Zij woont sinds kort in hetzelfde gebouw, in een appartement dat betaald wordt door een rijke man met wie zij omgaat.

 

T2 Trainspotting (2017) 31 /K9
Verenigd Koninkrijk
Drama
117 minuten

geregisseerd door Danny Boyle
met Ewan McGregor, Robert Carlyle en Jonny Lee Miller

Er zijn 20 jaar verstreken. Er is veel veranderd, maar ook veel hetzelfde gebleven. Ex-verslaafde Mark Renton keert terug naar de enige plaats die hij thuis kan noemen. Zijn oude maten Spud, Sick Boy en Begbie wachten op zijn komst, maar ook zijn 'oude vrienden' verdriet, verlies, vreugde, wraak, haat, vriendschap, liefde, verlangen, angst, spijt, diacetylmorfine, zelfvernietiging en gevaar, blijken hem op te wachten. Het duurt dan ook niet lang voordat hij in oude gewoontes dreigt te vervallen.

 

Top of the Lake (2013) 25/26 /K9
Australië / Nieuw-Zeeland / Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Drama / Mystery
350 minuten

geregisseerd door Jane Campion en Garth Davis
met Elisabeth Moss, Peter Mullan en David Wenham

Een 12-jarig meisje staat tot haar borst in een meer met ijskoud water. Ze is vijf maanden zwanger en ze wil niet zeggen wie de vader is. Volgens haar was het 'niemand'. Daarna verdwijnt het meisje. Robin Griffin, de rechercheur die de zaak onderzoekt, ziet deze zaak als de ultieme test om haar eigen grenzen op te zoeken. Het meisje blijkt de dochter te zijn van een crimineel.

 

Teleios (2017) 304/K8
Verenigde Staten
Sciencefiction
89 minuten

geregisseerd door Ian Truitner
met Sunny Mabrey, Lance Broadway en T.J. Hoban

Vijf genetisch gemanipuleerde "perfecte" mensen worden op een reddingsmissie gestuurd naar de planeet Titan. Na een mislukte expeditie is hier slechts nog één overlevende aanwezig. Onder de stress van isolatie in de ruimte komen er bij de vijf verborgen karakters naar boven die de missie dreigt te laten mislukken en daarmee ook hun kans om te overleven.
 

 

Tanna (2015)   266/K8
Australië / Vanuatu
Drama / Romantiek
100 minuten

geregisseerd door Martin Butler en Bentley Dean

Het verhaal speelt zich af op een afgelegen eiland in de Stille Zuidzee. Het eiland is bedekt met een regenwoud en wordt gedomineerd door een vulkaan. In een stam wordt een jong meisje, Wawa, verliefd op Dain, de kleinzoon van het opperhoofd. Wanneer een inter-tribale oorlog escaleert, wordt Wawa zonder dat ze het weet verloofd met iemand anders, als onderdeel van een vredesakkoord. De jonge geliefden lopen weg, want ze weigeren hun lot te aanvaarden. Ze moeten kiezen tussen hun hart en de toekomst van de stam...

 

Transporter The Series (2012)  Season 1 251/252/253/K8

Looptijd:2012 - 2014 (Beëindigd)
 

12x / 43 Minuten /Action / Adventure

Transporter is een Amerikaanse actieserie van de zender TNT.

De serie ging op 6 december 2012 in première.
Transporter volgt het leven van ex-Special Forces-soldaad Frank Martin. Frank vervoerd zichzelf als vervoerder.

Hij vervoert goederen en mensen van de ene naar de andere plek zonder daar vragen over te stellen.

01 - Trojan Horsepower
02 - Payback
03 - The General's Daughter
04 - Harvest
05 - Dead Drop
06 - Hot Ice
07 - Give the Guy a Hand
08 - Sharks
09 - City of Love
0S - witch
11 - 12 Hours
12 - Cherchez La Femme

 

Transporter The Series (2014)  Season 2 254/255/256/K8

12x / 43 Minuten /Action / Adventure

Transporter is een Amerikaanse actieserie van de zender TNT.

De serie ging op 6 december 2012 in première.
Transporter volgt het leven van ex-Special Forces-soldaad Frank Martin. Frank vervoerd zichzelf als vervoerder.

Hij vervoert goederen en mensen van de ene naar de andere plek zonder daar vragen over te stellen.

1 2B Or Not 2B
2 We Go Back
3 Sex, Lies And Video Tapes
4 Boom
5 Beacon Of Hope
6 Diva
7 T2
8 Chimera
9 Euphro
10 Trust
11 Sixteen Hands
12 Endgame

 

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016) 238/K8
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
112 minuten

geregisseerd door Dave Green
met Megan Fox, Alan Ritchson en Will Arnett

De vier broers Raphael, Michelangelo, Leonardo en Donatello keren terug naar de stad als de Teenage Mutant Ninja Turtles. De turtles moeten de stad zien te redden van een nieuwe dreiging. Daaronder vallen twee gevaarlijke schurken die de namen Bebop en Rocksteady dragen.

 

Truth (2015) 215/K8
Australië / Verenigde Staten
Drama
125 minuten

geregisseerd door James Vanderbilt
met Cate Blanchett, Robert Redford en Elisabeth Moss

De film vertelt het waargebeurde verhaal van Mary Mapes en Dan Rather, journalisten van CBS News, die de ontdekking doen over nieuws dat de president speciaal zou zijn behandeld tijdens zijn tijd bij de Air National Guard in de oorlog van Vietnam. Wanneer deze berichtgeving zich tegen hen keert, betekent dit het einde van de carrière van Dan.

 

Term Life (2016) 200/K8
Verenigde Staten
Misdaad / Drama
94 minuten

geregisseerd door Peter Billingsley
met Vince Vaughn, Hailee Steinfeld en Jon Favreau

Nick is een wanhopige man die wordt opgejaagd. Iedere huurmoordenaar lijkt achter hem aan te zitten. Daarom heeft hij een levensverzekering op zichzelf afgesloten. Als hij komt te overlijden, ontvangt zijn van hem vervreemde dochter een beste som geld. Maar de verzekering treedt pas over 21 dagen in werking. Zal Nick het zo lang kunnen volhouden?

 

Tiger House (2015) 194/K8
Verenigd Koninkrijk / Zuid-Afrika
Thriller
80 minuten

geregisseerd door Thomas Daley
met Kaya Scodelario, Dougray Scott en Ed Skrein

De film vertelt het verhaal van een tiener die geconfronteerd wordt met een gewapende bende die bij haar vriendje ingebroken heeft en hem en zijn familie hebben gegijzeld. Ze hebben haar nog niet gezien, maar ze is wel in het nauw gedreven. Dit laat haar geen andere keus dan terug te vechten...
 

 

Take Down (2016)

165/K8

Verenigde Staten
Thriller
107 minuten

geregisseerd door Jim Gillespie
met Dominic Sherwood, Phoebe Tonkin en Ed Westwick

Een groep roekeloze zonen en dochters van internationale miljardairs wordt door hun gefrustreerde ouders naar een exclusieve boot camp op een afgelegen eiland gestuurd. Hier wordt ze elementaire overlevingsvaardigheden bijgebracht in de hoop dat ze verantwoordelijkheid nemen voor hun leven. Wanneer de groep gegijzeld wordt en vastgehouden voor 1 miljard aan losgeld door een groep geraffineerde ontvoerders, moeten de jonge gevangenen plots elke vaardigheid van hun korte training aanspreken om te overleven.

 

Vorige Pagina: ( S )

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Volgen Pagina: ( U )