Vorige Pagina: ( S )

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Volgen Pagina: ( U )

 

This Is Your Death (2017) 103/K10
Verenigde Staten
Drama
105 minuten

geregisseerd door Giancarlo Esposito
met Josh Duhamel, Famke Janssen en Giancarlo Esposito

De film draait om een spelshow waarin de deelnemers hun levens beŽindigen voor het vermaak van het publiek. Adam Rogers (Duhamel) is de gastheer van het programma die er alles aan doet om de kijkcijfers te zien rijzen, dit omdat hij anders zijn baas Ilana Katz (Janssen) op zijn nek krijgt. Mason Washington, een familieman die moeite heeft om voor zijn gezinsleden te zorgen besluit zich aan te melden voor de show.

 

Transit (2012) 82/K10
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
84 minuten

geregisseerd door Antonio Negret
met James Caviezel, Diora Baird en James Frain

Een groepje dieven heeft net een bankoverval gepleegd en is op de vlucht geslagen. Ze komen een stadse familie tegen. Op een parkeerplaats stoppen de dieven de buit in de wagen van de familie en wanneer de familie met de wagen wegrijdt, krijgen zij de gevaarlijke criminelen achter zich aan.

 

Truth about Charlie The (2002) 51/K10
Verenigde Staten / Duitsland
Mystery / Thriller
104 minuten

geregisseerd door Jonathan Demme
met Mark Wahlberg, Thandie Newton en Tim Robbins

Een jonge vrouw uit Parijs staat op het punt om te scheiden van haar echtgenoot tot ze ontdekt dat hij dood is en al hun geld verdwenen is. Ze ontmoet een mysterieuze man die haar vertelt dat het geld eigenlijk van hem was, en dat hij het terug wil. De man is ervan overtuigd dat zij het geld verstopt heeft.

 

Transsiberian (2008) 300/K3
Verenigd Koninkrijk / Duitsland / Spanje / Litouwen
Misdaad / Thriller
111 minuten

geregisseerd door Brad Anderson
met Woody Harrelson, Emily Mortimer en Ben Kingsley

Roy (Harrelson) en zijn vrouw Jessie (Mortimer) keren na hun liefdadigheidswerk in Peking samen terug naar huis met de legendarische TranssiberiŽ Express via Moskou. Onderweg ontmoeten ze rugzaktoeristen Carlos en Abby die op wereldreis zijn. De reis krijgt een onverwachte wending als Roy de trein mist na een korte tussenstop. Jessie besluit om op hem te wachten in het volgende station, samen met hun nieuwe kennissen. Daar begint ze zich te realiseren dat haar reisgenoten blijkbaar niet zijn wie ze beweren te zijn.

 

Vorige Pagina: ( S )

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Volgen Pagina: ( U )