Vorige Pagina: ( S )

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Volgen Pagina: ( U )

 

Thor: Ragnarok (2017) 412/K9
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
130 minuten

geregisseerd door Taika Waititi
met Chris Hemsworth, Cate Blanchett en Tom Hiddleston

Thor zit gevangen aan de andere kant van het universum. Hij moet in een race tegen te klok proberen om naar Asgard terug te keren om Ragnarok te stoppen. De vernietiging van zijn thuiswereld en het einde van de beschaving van Asgardian liggen nu in handen van een almachtige nieuwe bedreiging, de meedogenloze Hela.

 

Tinker Tailor Soldier Spy (2011) 162/K10
Verenigd Koninkrijk / Frankrijk / Duitsland
Thriller
127 minuten

geregisseerd door Tomas Alfredson
met Gary Oldman, Tom Hardy en Colin Firth

In de sombere dagen van de Koude Oorlog geniet de spionage veteraan George Smiley (Gary Oldman) van de Britse geheime dienst van zijn pensioen. Wanneer blijkt dat een oud-collega van Smiley een Russische spion is, wordt hij teruggeroepen door MI6 en gevraagd de spion op te sporen.

 

Thank You for Your Service (2017) 155/K10
Verenigde Staten
Biografie / Drama
108 minuten

geregisseerd door Jason Hall
met Miles Teller, Haley Bennett en Amy Schumer

'Thank You for Your Service' volgt een groep teruggekeerde soldaten uit Irak, waaronder soldaat Adam Shumann. Eenmaal thuisgekomen hebben ze moeite om te re-integreren in het familie- en burgerleven. De blijvende herinnering aan de oorlog dreigt hun leven te ruÔneren, zelfs lang nadat ze het slagveld verlaten hebben.

 

Tulip Fever (2017 134/K10
Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Drama / Romantiek
107 minuten

geregisseerd door Justin Chadwick
met Alicia Vikander, Christoph Waltz en Dane DeHaan

In het Nederland van de 17de eeuw, tijdens de periode van de Tulpenmanie, wordt een kunstenaar (Dane DeHaan) verliefd op een getrouwde jonge vrouw (Alicia Vikander), terwijl hij van haar echtgenoot (Christoph Waltz) de opdracht gekregen heeft om haar portret te schilderen. De twee investeren in de riskante tulpenhandel in de hoop samen een toekomst op te bouwen.

 

This Is Your Death (2017) 103/K10
Verenigde Staten
Drama
105 minuten

geregisseerd door Giancarlo Esposito
met Josh Duhamel, Famke Janssen en Giancarlo Esposito

De film draait om een spelshow waarin de deelnemers hun levens beŽindigen voor het vermaak van het publiek. Adam Rogers (Duhamel) is de gastheer van het programma die er alles aan doet om de kijkcijfers te zien rijzen, dit omdat hij anders zijn baas Ilana Katz (Janssen) op zijn nek krijgt. Mason Washington, een familieman die moeite heeft om voor zijn gezinsleden te zorgen besluit zich aan te melden voor de show.

 

Transit (2012) 82/K10
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
84 minuten

geregisseerd door Antonio Negret
met James Caviezel, Diora Baird en James Frain

Een groepje dieven heeft net een bankoverval gepleegd en is op de vlucht geslagen. Ze komen een stadse familie tegen. Op een parkeerplaats stoppen de dieven de buit in de wagen van de familie en wanneer de familie met de wagen wegrijdt, krijgen zij de gevaarlijke criminelen achter zich aan.

 

Truth about Charlie The (2002) 51/K10
Verenigde Staten / Duitsland
Mystery / Thriller
104 minuten

geregisseerd door Jonathan Demme
met Mark Wahlberg, Thandie Newton en Tim Robbins

Een jonge vrouw uit Parijs staat op het punt om te scheiden van haar echtgenoot tot ze ontdekt dat hij dood is en al hun geld verdwenen is. Ze ontmoet een mysterieuze man die haar vertelt dat het geld eigenlijk van hem was, en dat hij het terug wil. De man is ervan overtuigd dat zij het geld verstopt heeft.

 

Transsiberian (2008) 300/K3
Verenigd Koninkrijk / Duitsland / Spanje / Litouwen
Misdaad / Thriller
111 minuten

geregisseerd door Brad Anderson
met Woody Harrelson, Emily Mortimer en Ben Kingsley

Roy (Harrelson) en zijn vrouw Jessie (Mortimer) keren na hun liefdadigheidswerk in Peking samen terug naar huis met de legendarische TranssiberiŽ Express via Moskou. Onderweg ontmoeten ze rugzaktoeristen Carlos en Abby die op wereldreis zijn. De reis krijgt een onverwachte wending als Roy de trein mist na een korte tussenstop. Jessie besluit om op hem te wachten in het volgende station, samen met hun nieuwe kennissen. Daar begint ze zich te realiseren dat haar reisgenoten blijkbaar niet zijn wie ze beweren te zijn.

 

Vorige Pagina: ( S )

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Volgen Pagina: ( U )