Vorige Pagina: ( T ) 1 2 3 Volgen Pagina: ( V )

 

Unborn, The (2009) K4/05
Verenigde Staten
Horror / Thriller
87 minuten

geregisseerd door David S. Goyer
met Odette Yustman, Cam Gigandet en Gary Oldman

Haar hele leven heeft Casey Beldon (Odette Yustman) haar moeder gehaat, vanwege het feit dat ze haar op jonge leeftijd heeft verlaten. Maar als Casey geteisterd wordt door nachtmerries en achtervolgd wordt door geesten begint ze langzamerhand te begrijpen wat de reden was van haar moeder om dit te doen. Langzaam maar zeker komt ze erachter dat een geest haar lichaam aan het overnemen is en moet ze alles doen om dit te stoppen. Haar enige redding lijkt een man genaamd Sendak (Gary Oldman)...

 

Underdog (2007) K3/328
Verenigde Staten
Avontuur / Komedie
84 minuten

geregisseerd door Frederik Du Chau
met Peter Dinklage, de stemmen van Jason Lee en Amy Adams

Een ongeval in een medisch laboratorium geeft aan een Beagle-jachthond genaamd Shoeshine een paar bijzondere superkrachten: hij wordt hoogbegaafd en kan spreken. Het is een geheim dat de hond uiteindelijk moet delen met een 12-jarige jongen genaamd Jack (Alex Neuberger) die zijn eigenaar en vriend wordt. Shoeshines bijzondere eigenschappen komen goed van pas als hij zijn liefje 'Sweet' Polly Purebred en de burgers van Capitol City moet beschermen tegen de kwaadaardige Simon Bar Sinister (Peter Dinklage).

 
Ultimate Gift, The (2007) K3/325
Verenigde Staten
Drama
114 minuten

geregisseerd door Michael O. Sajbel
met Drew Fuller, James Garner en Bill Cobbs

Jason had alles, behalve een liefdevolle band met zijn vader. Wanneer deze overlijdt verwacht Jason ook niet meer dan een som geld. Maar hij krijgt een ander cadeau... een heel ander cadeau dan dat hij verwachtte.

 

Ultimate Force (2006) K
Verenigde Staten
Actie
90 minuten

geregisseerd door Mark Burson
met Mirko Cro Cop Filipovic, Ruza Madarevic en Igor Galo

Oorlogsheld Axon Rey ontving voor zijn inzet in oorlogen over de hele wereld tal van onderscheidingen.

Zijn vechtkunst en zijn kennis van gesofisticeerde wapens maken hem tot een dodelijk wapen.

Dankzij zijn jarenlange militaire ervaring maakt hij nu deel uit van SATO, een geheim elitekorps met als enig doel het uit de weg ruimen van terroristenleiders. Tijdens 1 van zijn missies faalt hij echter.

Als sanctie wordt hij naar een eiland verbannen waar hij moet bewijzen of hij in de toekomst nog van waarde kan zijn voor het elitekorps. Op het eiland bevinden zich nog vijf andere militairen die op een of andere manier in hun opdracht mislukt zijn. De enige kans om van het eiland te geraken is vechten en de andere overleven! Axon doet op het eiland echter nog een ontdekking die zijn opdrachtgever zwaar zal opbreken.

 

 

Unrest (2006) K3/336
Verenigde Staten
Horror
85 minuten

geregisseerd door Jason Todd Ipson
met Corri English, Scot Davis en Joshua Alba

Wanneer Alison Blanchard arts wil worden, moet zij haar vrees opzij zetten.

 Tijdens haar studie zal zij geconfronteerd worden met rijen van lijken.

Van het begin voelt zij zich ongemakkelijk in het laboratorium.

Op één of andere manier voelt zij een bepaalde aanwezigheid van iets wat zij niet kan verklaren.

Dit gegeven geeft haar eerst alleen maar de kriebels, maar wanneer een vriend van haar dood wordt aangetroffen,beginnen de problemen pas echt.

 

 

Until Death (2007) K3/338
Verenigde Staten
Actie
113 minuten

geregisseerd door Simon Fellows
met Jean-Claude van Damme, Stephen Rea en Mark Dymond

Anthony (Jean-Claude Van Damme) is een aan heroïne verslaafde agent en niemand mag hem. Na een ongeluk raakt hij in coma, waaruit hij als een beter persoon ontwaakt. Nu wil hij alle verkeerde dingen die hij gedaan heeft recht zetten.

 

Ultraviolet (2006) K3/326
Verenigde Staten
Actie / Science-Fiction
88 minuten

geregisseerd door Kurt Wimmer
met Milla Jovovich, Cameron Bright en Nick Chinlund

Violet (Milla Jovovich) is een jonge vrouw die het opneemt tegen de vampieren die de wereld willen overnemen. De eerste opdracht van Violet is het beschermen van een negenjarig jongetje waar de vampiers hun zinnen op hebben gezet.

 

Underclassman (2005) K3/327
Verenigde Staten
Actie / Komedie
95 minuten

geregisseerd door Marcos Siega
met Nick Cannon, Roselyn Sanchez en Shawn Ashmore

Een 24-jarige, jeugdig uitziende politie-agent krijgt weinig respect van zijn collega's en moet slechts allerlei vervelende klusjes opknappen. Maar dan krijgt hij de opdracht om undercover te gaan op een privé-school met rijke jongeren. Er blijken daar bepaalde mensen iets te maken te hebben met een internationaal opererende bende, die gespecialiseerd is in gestolen auto's...

 

Unfinished Life, An (2005) K2/369
Verenigde Staten
Drama
107 minuten

geregisseerd door Lasse Hallström
met Jennifer Lopez, Robert Redford en Morgan Freeman

Einar Gilkyson (Robert Redford) is een oude, verbitterde boer die zichzelf en zijn ranch heeft laten verloederen na de dood van zijn zoon, tien jaar geleden. Het enige waar Einar nog tijd en energie in stopt is zijn beste vriend Mitch (Morgan Freeman), die gehandicapt is geraakt na een ontmoeting met een beer. Op een dag staat Jean (Jennifer Lopez), Einar's schoondochter, bij hem op de stoep. De relatie tussen de twee is ernstig verstoord, want Einar geeft Jean de schuld van de dood van zijn zoon. Jean is gevlucht voor haar agressieve vriend. Ze heeft haar dochtertje Griff bij zich, die haar opa nog nooit heeft gezien. Door het contact met zijn kleindochter, die op zoek is naar een vaderfiguur en grote interesse heeft in het ranchleven, krijgt Einar sinds lange tijd weer wat plezier in het leven. Ook zijn houding naar Jean toe verbetert. Maar dan komt haar bezitterige vriend opdagen...

 

Underworld (2003) K3/329
Verenigde Staten / Duitsland / Hongarije / Groot Brittannië
Horror / Fantasy
121 minuten / 133 minuten (director's cut)

geregisseerd door Len Wiseman
met Kate Beckinsale, Scott Speedman en Shane Brolly

Selene, een mooie vampierstrijdster met de kracht van tien mannen, raakt betrokken bij een oorlog tussen de rassen van vampieren en weerwolven. Ondanks dat ze van plan was om er één te vermoorden wordt Selene verliefd op een weerwolf.

 

Underworld: Evolution (2006) K3/330
Verenigde Staten
Horror / Fantasy
105 minuten

geregisseerd door Len Wiseman
met Kate Beckinsale, Scott Speedman en Bill Nighy

Selene de vampier en Michael, de hybride Lycan proberen hun bloedlijn te traceren. Het doel hiervan is de geschiedenis en daarmee het geheim van de eeuwige vete tussen de beide kampen te vinden.

 

Underworld: Rise of the Lycans (2009) K4/24
Verenigde Staten
Actie / Fantasy
92 minuten

geregisseerd door Patrick Tatopoulos
met Rhona Mitra, Bill Nighy en Michael Sheen

Een jonge Lycan genaamd Lucian (Michael Sheen) verzamelt een groep weerwolven om te strijden tegen Viktor (Bill Nighy). In deze strijd voor hun vrijheid wordt Lucian vergezeld door Sonja (Rhona Mitra). Haar aanwezigheid zorgt voor wat verandering in de plannen van Lucian.

 

Undisputed (2002) K3/331
Verenigde Staten / Duitsland
Actie / Misdaad
94 minuten

geregisseerd door Walter Hill
met Wesley Snipes, Ving Rhames en Peter Falk

Voormalig wereldkampioen boksen George ‘Iceman’ Chambers belandt in de gevangenis, nadat hij wordt veroordeeld voor de verkrachting van een vrouw. Hij wil zich onmiddellijk bewijzen en hij daagt de ongeslagen gevangeniskampioen Monroe Hutchen uit voor een gevecht. Na een opstootje in de kantine worden de twee vechtersbazen gescheiden. De directie van de strafinstelling besluit Hutchen in de isoleercel te plaatsen om de gemoederen te bedaren. Dit is echter slechts een voorlopige maatregel: onder toedoen van de maffia, die actief is binnen de gevangenismuren, komt de confrontatie er toch.

 

Undisputed 2 (2006) K3/332
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
94 minuten

geregisseerd door Isaac Florentine
met Michael Jai White, Scott Adkins en Eli Danker

George “Iceman” Chambers, een voormalig wereldkampioen boksen, heeft zijn hele leven gevochten om roem, geld en titels te vergaren. Sommigen beschouwen hem als de grootste bokser die ooit in de ring stond. Dat hij zo diep zou vallen had niemand vermoed. Als George stopt met boksen zit hij zonder geld en zonder werk. Hij is gedesillusioneerd en wil niets meer met boksen te maken hebben. Zijn manager Phil zorgt ervoor dat hij kan optreden in een Wodkacommercial in Rusland. Tijdens de opnamen vindt de plaatselijke politie een grote hoeveelheid heroïne in de hotelkamer van George. Hoewel hij onschuldig is, wordt hij veroordeeld en opgesloten in één van de ergste gevangenissen van Rusland. Het is er koud en smerig, en de directeur is de sadistische Gaga. Het toeval wil dat deze Gaga helemaal niet gek is van boksen…

 

Undisputed 3 Redemption (2010) K5/22
Verenigde Staten
Actie
96 minuten

geregisseerd door Isaac Florentine
met Scott Adkins, Mykel Shannon Jenkins en Mark Ivanir

Uri Boyka is een oost-Europeaanse gevangenisvechter. Hij is op zoek naar een mogelijkheid om zich de gevangenis uit te vechten, maar om dat te bereiken zal hij de beste kooivechters in de wereld moeten verslaan.

 

Uptown Girls (2003) K3/339
Verenigde Staten
Komedie
92 minuten

geregisseerd door Boaz Yakin
met Brittany Murphy, Dakota Fanning en Marley Shelton

Een vrouw uit New York (Brittany Murphy) neemt een baantje als Babysitter om respect van haar vriendje te krijgen. Alleen blijkt het meisje waar ze op moet passen (Dakota Fanning) een heel verwend kreng, en het oppassen gaat het niet zo makkelijk als ze had gehoopt.

 

Urban Legend (1998) K3/340
Verenigde Staten / Frankrijk
Horror / Thriller
99 minuten

geregisseerd door Jamie Blanks
met Alicia Witt, Jared Leto en Rebecca Gayheart

Natalie en haar vrienden volgen colleges folklore van Dr. Wexler. Wexler vertelt over verschillende 'urban legends', waaronder die van een psychotische professor, die 25 jaar geleden op de universiteit zes studenten vermoordde. , Nadat haar vroegere vriendin onthoofd teruggevonden wordt, vermoedt Natalie als eerste dat er een moordenaar op de campus rondloopt. Er werd immers ook al een in het bos was opgehangen en haar kamergenote pleegde op een nogal vreemde wijze zelfmoord. Niemand gelooft haar, totdat het echt uit de hand begint te lopen.

 

Urban Legends: Bloody Mary (2005) K3/344
Verenigde Staten
Horror
89 minuten

geregisseerd door Mary Lambert
met Robert Vito, Michael Coe en Kate Mara

In 1969 werd op een school in Utah de jonge Mary Bonner per ongeluk vermoord door de aanvoerder van het football team. Nu, in het heden, besluiten een paar jonge meiden de 'Bloody Mary' legende uit te voeren, niet wetend dat zij op deze manier de ziel van Mary Bonner terug tot leven brengen.

 

Urban Legends: Final Cut (2000) K3/343
Canada / Verenigde Staten
Horror / Thriller
98 minuten

geregisseerd door John Ottman
met Jennifer Morrison, Matthew Davis en Hart Bochner

Amy Mayfield is een studente aan de Alpine University, die problemen heeft met het afronden van haar film over "urband legends".

De leden van haar crew worden één voor één slachtoffers van fatale "ongelukken".

Achterdochtig geworden besluit Amy de boel te gaan onderzoeken, en ze komt er achter dat er een moordenaar actief is. 

 

Unsaid, The (2001) K3/337
Canada / Verenigde Staten
Thriller / Drama
111 minuten

geregisseerd door Tom McLoughlin
met Andy Garcia, Vincent Kartheiser en Teri Polo

Drie jaar na de zelfmoord van zijn zoon, heeft de door schuldgevoelens geplaagde Michael Hunter zijn baan als docent en psychiater opgezegd. Zijn vrouw heeft een nieuw leven opgebouwd en dochter Shelly is volledig van hem vervreemd. Pas als Michael zich door de aantrekkelijke Barbara laat overhalen de getraumatiseerde Tommy te behandelen leeft hij weer op.

 

Vorige Pagina: ( T ) 1 2 3 Volgen Pagina: ( V )