Vorige Pagina: ( V ) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: ( X )

 

Walking Tall (2004) K3/57
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
87 minuten

geregisseerd door Kevin Bray
met The Rock, Johnny Knoxville en Michael Bowen

Chris Vaughn verlaat het leger en keert terug naar zijn woonplaats om een nieuw leven te beginnen. Daar aangekomen blijkt dat zijn oude high school-rivaal Hamilton, de oude molen van het stadje voor zijn eigen criminele gewin gebruikt. Het gevolg is dat Chris' woonplaatsje barst van de criminalitiet en het geweld. Met behulp van zijn oude maatje Ray wordt Chris tot de nieuwe sheriff gekozen en belooft de praktijken van Hamilton te stoppen. Remake van de gelijknamige film uit 1973.  

 

Walking Tall 2 (2007) K3/58
Verenigde Staten
Actie
88 minuten

geregisseerd door Tripp Reed
met Kevin Sorbo, Yvette Nipar en A.J. Buckley

Nick keert terug naar zijn geboortedorp en merkt dat zijn dorp overspoeld is met drugs en geweld. Zijn vader, die sheriff is, heeft geen grip meer op een groep meedogenloze criminelen. Wanneer Nick’s vader door een van de misdadigers wordt vermoord, biedt Nick hulp aan een FBI agent om de criminelen voorgoed achter slot en grendel te zetten.

 

Walking Tall: Lone Justice (2007) K3/59
Verenigde Staten
Actie
94 minuten

geregisseerd door Tripp Reed
met Kevin Sorbo, Yvette Nipar en Jennifer Sipes

Na het "schoonmaken" van zijn stad als plaatselijke sheriff, neemt Nick ontslag en reist naar Dallas om een nieuwe leven te beginnen met een FBI-agente en haar twaalf jarige dochter. Wanneer een meedogenloze drugbaron enkele hoofdgetuigen van de FBI wilt uitschakelen, komt Nick in het midden van een bendeoorlog terecht. Als niemand Nick wilt helpen is hij genoodzaakt om de recht in zijn eigen handen te nemen en begint hij een gevecht om voorgoed een punt achter te criminele activiteiten van de drugsbaron te zetten.

 

Warrior Angels (2002) K3/66
Verenigde Staten
Avontuur / Actie
90 minuten

geregisseerd door Byron W. Thompson
met Rutger Hauer, Arnold Vosloo en Joanna Pacula

Het is 1191. Elizabeth of Cooke, een mooie geduchte strijdster, keert terug van de kruistochten. Dan blijkt dat haar zoon Peter is ontvoerd door de wrede bandiet Grekkor. Elizabeth besluit af te reizen naar Grekkor`s kamp. Ondertussen probeert Grekkor de strijdlustige Peter op te leiden tot een geduchte struikrover. Op deze reis sluiten Hunter, de zigeunerin Sybil en de mooie Eve zich bij Elizabeth aan. Samen vormen zij de 'Warrior Angels'. Zij hebben maar een doel en dat is de bloedige wraak op de duivelse Grekkor en Peter uit zijn klauwen te bevrijden

 

Waterworld (1995) K3/69
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
136 minuten / 176 minuten (director's cut)

geregisseerd door Kevin Reynolds
met Kevin Costner, Dennis Hopper en Jeanne Tripplehorn

In de nabije toekomst zijn de poolkappen gesmolten en is bijna de hele wereld onder water gelopen. Met bouwvallige boten en geïmproviseerde drijvende steden proberen de mensen te overleven. De leider van een stel piraten, de Deacon (Hopper) valt één van die steden aan om een klein meisje te vangen, die een kaart naar het mythische ‘Dry Land’ op haar rug getatoueerd schijnt te hebben. Met behulp van een mysterieuze mutant (Costner) ontsnapt het meisje met haar moeder, maar de Deacon geeft het niet zo snel op.

 
What a Girl Wants (2003) K3/78
Verenigde Staten
Avontuur / Komedie
105 minuten

geregisseerd door Dennie Gordon
met Amanda Bynes, Colin Firth en Kelly Preston

De tiener Daphne reist af van New York naar Engeland om op zoek te gaan naar haar vader. Hij weet niet dat hij een kind heeft met zijn Amerikaanse vriendin die hij ontmoette toen hij in Marokko werkte. Terwijl Daphne haar vader probeert te leren kennen moet ze zich aanpassen aan de voor haar nieuwe sociale regels waar ze mee te maken krijgt.

 

What Women Want (2000) K3/81
Verenigde Staten
Komedie
127 minuten

geregisseerd door Nancy Meyers
met Mel Gibson, Helen Hunt en Marisa Tomei

Na een ongeluk is de playboy Nick Marshall ineens in staat om alles te horen wat vrouwen denken. Hij besluit deze gave te gebruiken op de vrouw die de positie binnen hun bedrijf krijgt die Marshall graag had willen hebben, om zo de baan van haar af te kunnen pikken. Hij wordt echter verliefd op haar. 

 

When a Stranger Calls (2006) K3/84
Verenigde Staten
Thriller
87 minuten

geregisseerd door Simon West
met Camilla Belle, Katie Cassidy en John Bobek

Het nieuwe baantje als babysitter van een jonge middelbare scholiere verandert in een nachtmerrie, wanneer zij geheimzinnige telefoontjes ontvangt. Terwijl ze verifieert of alles in de omgeving wel veilig afgesloten is, lijkt iemand die het op haar gemunt heeft, toch steeds dichterbij te komen.

 

Warrior, The (2001) K3/419
Groot Brittannië
Avontuur / Drama
86 minuten

geregisseerd door Asif Kapadia
met Irfan Kahn, Puru Chibber en Aino Annuddin

Een Indiase krijger heeft genoeg van zijn functie als gewelddadige dienaar van een plaatselijke landheer. De landheer gaat hiermee niet accoord en dwingt de krijger om naar de Himalaya te vertekken.

 

Weather Man, The (2005) K3/???
Verenigde Staten
Drama / Komedie
101 minuten

geregisseerd door Gore Verbinski
met Nicolas Cage, Michael Caine en Hope Davis

Dave Spritz is een succesvolle weerman in Chicago. Hij werkt voor een groot televisiestation en heeft eigenlijk weinig te klagen. Ware het niet dat zijn privéleven een zooitje is. Hij is gescheiden van zijn wat neurotische vrouw, hij heeft geen band met zijn puberzoon en probeert de band die hij heeft met zijn ongelukkige, te zware dochtertje krampachtig te verbeteren. Zijn relatie met zijn vader, een intellectueel die ernstig ziek blijkt te zijn, is ook verre van liefdevol. Wanneer Dave een geslaagde auditie doet voor de weermanpositie bij een grote landelijke zender en hij naar New York moet verhuizen, slaat de grote twijfel toe. Hoe harder hij probeert het contact met zijn familie op orde te krijgen, hoe meer hij zich realiseert dat het leven al net zo onvoorspelbaar is als het weer.  

 

Weisse Massai, Die (2005) K3/347
Duitsland
Drama / Romantiek
130 minuten

geregisseerd door Hermine Huntgeburth
met Nina Hoss, Jacky Ido en Katja Flint

Carola is op vakantie in Afrika. Wanneer haar reis ten einde loopt ontmoet ze de Samburu krijger Lemalian. Met zijn traditionele kledij en wapenuitrusting ziet hij er uit als de man van haar dromen. Carola wordt dan ook hals over kop verliefd. Het zal een ontmoeting met grote gevolgen worden. Ze besluit in Kenia te blijven en op zoek te gaan naar Lemalian. Tijdens de lange tocht die volgt door de Afrikaanse wildernis raakt ze bevriend met Elizabeth.

 

Wood, The (1999) K3/371
Verenigde Staten
Drama / Komedie
106 minuten

geregisseerd door Rick Famuyiwa
met Taye Diggs, Omar Epps en Richard T. Jones

Veel mannen hebben zo hun bedenkingen over het huwelijk. Drie uur voor zijn trouwerij heeft Roland toch wel erg veel bedenkingen. Gelukkig heeft hij z'n beste maatjes Slim en Mike om hem te helpen deze gevoelens te verwerken. Tegelijkertijd halen ze samen herinneringen op uit het verleden in 'The Wood' (Inglewood, California).

 

White Chicks (2004) K3/87
Verenigde Staten
Komedie
109 minuten

geregisseerd door Keenen Ivory Wayans
met Marlon Wayans, Shawn Wayans en Jaime King

Twee F.B.I agenten verknallen een grote drugsvangst, maar hebben een idee om hun baas alsnog te imponeren. Hiervoor besluiten ze de bescherming van de Wilson-zusjes op zich te nemen (erfgenames van een groot hotel-imperium) aangezien ze een tip hebben dat zij ontvoerd zullen worden. Hun strategie is nogal onorthodox: ze vermommen zich als de zusjes Wilson en verstoppen de echte zussen op een veilige plek...

 

White Noise (2005) K3/87
Canada / Groot Brittannië / Verenigde Staten
Drama / Mystery
101 minuten

geregisseerd door Geoffrey Sax
met Michael Keaton, Deborah Kara Unger en Ian McNeice

Het rustige leven van architect Jonathan Rivers (Michael Keaton) verandert op slag door de onverklaarbare dood van zijn vrouw Anna. Een tijd daarna wordt Jonathan benaderd door een man die beweert contact te hebben met de overleden Anna via EVP - Electronic Voice Phenomenon - waarbij de doden via audio en video apparatuur communiceren met de levenden. Jonathan staat eerst nogal sceptisch tegenover dit verhaal maar gelooft al snel dat de boodschappen werkelijk van Anna komen. Zijn speurtocht via de EVP en de bovennatuurlijke berichten openen een deur naar de andere wereld, waardoor iets onaangenaams zijn leven binnendringt.

 

Who's Your Daddy? (2003) K3/353
Verenigde Staten
Komedie
100 minuten

geregisseerd door Andy Fickman
met Brandon Davis, William Atherton en Colleen Camp

Wanneer de, door zijn ouders onderdrukte tiener Chris Hughes erachter komt dat hij allesbehalve populair is, besluit hij er iets aan te doen. Hij geeft een enorm eindexamenfeest. Dit feest zal zijn ware "coole" aard moeten bevestigen. Helaas loopt het niet zoals hij het gepland heeft. Hij is de wanhoop nabij op het moment dat hij hoort dat zijn ouders niet zijn echte ouders zijn. Zijn ware ouders zijn helaas overleden en laten hun gehele zakenimperium na aan hun enige zoon. Laat dit nou net een uitgevers-imperium zijn van het meest gewilde seksblad! Tja, als je daar niet populair van wordt...

 

Wind River (1998) K3/65
Verenigde Staten
Western / Drama
97 minuten

geregisseerd door Tom Shell
met Blake Heron, A Martinez en Russell Means

Film over het leven van de legendarische pony-expres rijder Nick Wilson. Hij rent rond 1850 als 12-jarige jongen van huis weg en wordt geadopteerd door indianen, van wie hij allerlei vaardigheden leert.

 

Winning London (2001) K3/364
Verenigde Staten
Familie / Komedie
93 minuten

geregisseerd door Craig Shapiro
met Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen en Eric Jungmann

Chloe en Riley Lawrence mogen naar Londen om deel te nemen aan een schoonheidswedstrijd. Tussen de voorbereidingen door hebben de meisjes heel wat tijd om de stad te ontdekken en maken bovendien nog kennis met twee knappe Britse jongens.

 

Wishmaster 2: Evil Never Dies (1999) K3/365
Verenigde Staten
Horror / Fantasy
96 minuten

geregisseerd door Jack Sholder
met Andrew Divoff, Paul Johansson en Holly Fields

De gevaarlijke Djinn wordt tijdens een mislukte overval gewekt door de dievegge Morgana. De Djinn draait zelf op voor de misdaad en gaat de gevangenis in, op voorwaarde dat Morgana hem 1001 zielen levert, die hij nodig heeft om definitief de wereldoverheersing in handen kan nemen.

 

Wishmaster 3: Beyond the Gates of Hell (2001) K3/366
Verenigde Staten / Canada
Horror
91 minuten

geregisseerd door Chris Angel
met John Novak, A.J. Cook en Jason Connery

De lamp met de gemene Djinn wordt per toeval ontdekt door een universiteitsprofessor. Op een avond roept hij per ongeluk de geest op, en algauw breekt de hel los op de campus van de universiteit.

 

Wishmaster 4: The Prophecy Fulfilled (2002) K3/367
Verenigde Staten / Canada
Horror
92 minuten

geregisseerd door Chris Angel
met John Novak, Tara Spencer-Nairn en Michael Trucco

De Djinn wordt voor de vierde keer gewekt en moet de liefde van een vrouw zien te winnen om de Apocalyps op aarde te kunnen ontketenen. Bovendien moet hij de vrouw beschermen voor een aantal gevaarlijke engelen, die zijn duivelse plannen proberen te dwarsbomen.

 

Vorige Pagina: ( V ) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: ( X )