Vorige Pagina: ( V ) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: ( X )

 

Wedding Daze (2006) K3/74
Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
90 minuten

geregisseerd door Michael Ian Black
met Jason Biggs, Isla Fisher en Joe Pantoliano

Anderson (Jason Biggs) is helemaal klaar om zijn hart aan zijn perfecte vriendin te geven, maar daar blijkt het hare niet tegen opgewassen. Ze overleeft zijn ultiem romantische huwelijksaanzoek niet en laat Anderson gebroken achter. Zijn beste vriend Ted (Michael Weston) drukt 'm een jaar later op het hart dat het nu wel weer tijd is om te gaan daten. Dat advies ziet Anderson niet helemaal zitten; hij wil die lastige fase het liefst maar overslaan. Midden in de lunchroom waar ze zitten vraagt hij daarom de eerste vrouw die hij ziet, serveerster Katie (Isla Fisher), ten huwelijk. Zij kan ook wel een twist in haar leven gebruiken en zegt direct dolblij 'ja'!

 

Wolfhound The 2007 K3/370
Rusland
Fantasy
136 minuten

geregisseerd door Nikolai Lebedev
met Aleksandr Bukharov, Oksana Akinshina en Aleksandr Domogarov

Hij was gedoemd te sterven, maar kreeg het voor elkaar te overleven, nu is zijn missie om wraak te nemen voor het uitroeien van zijn stam. Hij is de grote krijger die zichzelf Volkodav noemt, en is de laatste man van de stam van Serie Psi (Grijze honden). Ontsnapt aan de dood is zijn taak nu om Zhadoba te doden, degene die verantwoordelijk is voor het lot van de Serie Psi.

 

White Men Can't Jump (1992) K3/348
Verenigde Staten
Komedie / Drama
112 minuten

geregisseerd door Ron Shelton
met Woody Harrelson, Wesley Snipes en Rosie Perez

Oplichter Bill is op de vlucht voor zijn schuldeisers en belandt hierbij in de wijk Venice in Los Angeles. Om wat bij te verdienen daagt hij op een veldje waar een groep zwarte jongens aan het basketballen is, één van hen uit tot een duel om geld. Sidney gaat de uitdaging aan, want hoe zou zo'n slungelige blanke nu iets van basketbal afweten? Wanneer Sidney voor de ogen van zijn vrienden word ingemaakt, bedenkt hij dat hij samen met Bill wel eens veel geld zou kunnen verdienen door weddenschappen aan te gaan. Dit zou ook voor hem goed uitkomen, want Sidney kan wel wat geld gebruiken. Maar wat Sidney echter niet weet, is dat Billy schulden heeft bij twee gangsters die hun geld binnenkort komen opeisen.

 

Wild Things (1998) K3/359
Verenigde Staten
Thriller
110 minuten

geregisseerd door John McNaughton
met Matt Dillon, Neve Campbell en Kevin Bacon

Sam Lombardo (Matt Dillon) is de meest populaire leraar op zijn school. Kelly (Denise Richards) is één van zijn leerlingen. Op een dag dringt ze zijn huis binnen waar ze hem probeert te verleiden. De volgende dag vertelt ze overstuur dat Sam haar heeft verkracht. Een paar dagen later bekent een ander meisje, Suzie (Neve Campbell), dat zij eerder al door hem verkracht was. Hij heeft hulp nodig om zijn onschuld te bewijzen en neemt daarom Ken Bowden (Bill Murray) in de arm, de enige advocaat die de zaak aan wil nemen.

 

Wild Things 2 (2004) K3/360
Verenigde Staten
Thriller
98 minuten

geregisseerd door Jack Perez
met Susan Ward, Leila Arcieri en Isaiah Washington

De 17-jarige wulpse Brittney is razend omdat zij haar erfenis kwijtspeelt aan haar klasgenote Maya. Een verzekeringsagent ontdekt een misdadig plan tussen de twee meisjes. Voor hij het weet is hij betrokken bij een zwoel, zinderend seksspel.

 
Wild Things: Diamonds in the Rough (2005) K3/361
Verenigde Staten
Thriller / Misdaad
86 minuten

geregisseerd door Jay Lowi
met Linden Ashby, Brad Johnson en Dina Meyer

Marie en Elena zijn twee ambitieuze high-society meisjes die alles hebben wat hun hartjes begeren. Toch zijn ze nooit tevreden en zetten alles op het spel om twee waardevolle diamanten te kunnen erven. Zelfs voor moord schrikken ze niet terug.

 

Wild Things: Foursome (2010) K5/33
Verenigde Staten
Drama / Thriller
90 minuten

geregisseerd door Andy Hurst
met Jillian Murray, Cameron Daddo en Ashley Parker Angel

De hotelmagnaat Ted Wheetly is hard tegenover zijn arrogante feestende zoon Carson die erin gelooft dat zijn rijke, rokkenjagende vader zijn moeder de dood in heeft gereden. Wanneer Ted omkomt tijdens een speedboot ongeluk wordt rechercheur Frank Walker op de zaak gezet om de zaak te onderzoeken. Hoe meer hij zich in de zaak verdiept, hoe wantrouwiger hij wordt van de intriges, verleiding, hebzucht, bedrieging en mogelijk zelfs een koelbloedige moord.

 

Waking Up in Reno (2002) K3/56
Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
92 minuten

geregisseerd door Jordan Brady
met Charlize Theron, Billy Bob Thornton en Patrick Swayze

Candy en Lonnie Earl zijn gek op elkaar. Er is echter één probleem: Candy is getrouwd met Roy, en Lonnie is getrouwd met Darlene. Tot nu toe is de relatie geheim geweest, maar dit staat op het punt te veranderen wanneer het viertal een lange rit door het land maakt.

 

Wicker Man, The (2006) K3/354
Verenigde Staten / Duitsland
Drama / Mystery
106 minuten

geregisseerd door Neil LaBute
met Nicolas Cage, Ellen Burstyn en Leelee Sobieski

Politieman Edward Maulis raakt geobsedeerd door de verdwijning van een jong meisje. Haar spoor leidt naar een eiland waar de bewoners zich vreemd gedraen. Maar Maulis laat zich niet uit het veld slaan en ontdekt dat de eilandbewoners zich bezighouden met bizarre, heidense rituelen.

 

Wrong Turn 2 (2007) K3/374
Verenigde Staten / Canada
Horror / Thriller
97 minuten

geregisseerd door Joe Lynch
met Henry Rollins, Erica Leerhsen en Texas Battle

Dale is presentator en producent van zijn eigen TV show 'The Ultimate Survivalist'. In de show worden zes deelnemers zes dagen lang in een woeste omgeving gedropt in de omgeving van West Virgina. De zes deelnemers aan de spelshow komen er al snel achter dan ze het moeten opnemen tegen een misvormde familie kannibalen.

 

War (2007) K3/62
Verenigde Staten
Actie / Thriller
103 minuten

geregisseerd door Phillip G. Atwell
met Jet Li, Jason Statham en Devon Aoki

Wanneer de collega van FBI agent Jack Crawford wordt vermoord door de mysterieuze huurmoordenaar 'Rogue' zweert deze wraak te nemen. Wat volgt is een intensieve klopjacht op 'Rogue', die bovendien een dodelijke oorlog heeft ontketend tussen twee Aziatische misdaadsyndicaten.

 

What's Love Got to Do with It (1993) K3/82
Verenigde Staten
Drama / Muziek
118 minuten

geregisseerd door Brian Gibson
met Angela Bassett, Laurence Fishburne en Vanessa Bell Calloway

Anna Mae heeft altijd al een speciaal stemgeluid gehad. In haar tienerjaren wordt ze ontdekt door de popster Ike Turner. Ze trouwt met hem, wordt de moeder van zijn kinderen en wordt het belangrijkste lid van zijn band. Door Ike's alcohol- en drugsgebruik mishandelt hij haar, maar omdat ze vroeger door haar eigen moeder is verlaten, wil ze niet dezelfde fout maken. Het geweld wordt echter van kwaad tot erger.

 

White Noise 2: The Light (2007) K3/350
Verenigde Staten / Canada
Horror / Thriller
99 minuten

geregisseerd door Patrick Lussier
met Katee Sackhoff, Nathan Fillion en Teryl Rothery

In dit vervolg, volgen we een man wiens familie is vermoord en die zelf nipt aan de dood is ontsnapt. Vanaf dat moment kan hij aan mensen zien dat ze snel zullen sterven. Als hij ze vervolgens van dit noodlot wil redden, ontdekt hij de hoge prijs die hij moet betalen als je je bemoeit met de natuurlijke gang tussen leven en dood.

 

Whole Ten Yards, The (2004) K3/351
Verenigde Staten
Komedie / Misdaad
98 minuten

geregisseerd door Howard Deutch
met Bruce Willis, Matthew Perry en Amanda Peet

Dankzij de vervalsde tandarts-documenten van zijn buurman Nicholas 'Oz' Oseransky leidt de voormalig huurmoordenaar Jimmy 'The Tulip' Tudeski een rustig leventje met zijn vrouw Jill. Totdat Oz, een onwelkome connectie met zijn vorig leven, ineens voor z'n deur staat. Hij vraagt Jimmy om hem te helpen zijn vrouw uit handen van de Hongaarse mafia te redden.

 

Wedding Planner, The (2001) K3/75
Verenigde Staten / Duitsland
Romantiek / Komedie
102 minuten

geregisseerd door Adam Shankman
met Jennifer Lopez, Matthew McConaughey en Bridgette Wilson

Mary Fiore is de meest prestigieuze bruiloftsplanner van San Francisco. Wanneer ze tijdens het vieren van een lucratieve opdracht, het organiseren van de bruiloft van internettycoon Fran Donnolly, betrokken raakt bij een ongeval, redt de knappe dokter Steve Edison haar het leven. Ze beleven samen een fantastische avond en Mary begint voorzichtig weer te geloven in de liefde. Dan ontdekt Mary echter dat Steve de aanstaande bruidegom is van haar cliënt Fran Donnolly. Ondertussen denkt Mary's vader haar gelukkig te maken door een huwelijk te arrangeren met de onlangs van Sicilië overgekomen Massimo Lanzetta. Mary's hart staat op het spel. Kan ze haar cynisme aan de kant zetten en zich overgeven aan de romantiek? Gaat ze geloven in die mooiste dag van je leven die ze altijd zelf geschuwd heeft? Kiest ze voor haar werk of voor haar hart?

 

Wild Hogs (2007) K4/492
Verenigde Staten
Komedie / Avontuur
99 minuten

geregisseerd door Walt Becker
met John Travolta, Tim Allen en Martin Lawrence

Een groep vrienden van middelbare leeftijd met een doorsnee leventje brengt hun vrije tijd door met het rijden op hun stoere 'bikes' en het zich identificeren met de wereld van de échte motorrijders. Wanneer ze op een reisje per motor in New Mexico belanden en het daar aan de stok krijgen met de bende Del Fuegos, wordt het opeens allemaal een stuk minder leuk.

 

War of the Worlds (2005) K3/63
Verenigde Staten
Science-Fiction / Thriller
116 minuten

geregisseerd door Steven Spielberg
met Tom Cruise, Justin Chatwin en Dakota Fanning

Ray Ferrier (Tom Cruise) is een arbeider, wonend in New Jersey. Hij is vervreemd van zijn gezin, zijn leven verloopt niet goed en hij is teveel met zichzelf bezig. Zijn eenvoudige leven wordt echter op een buitengewone en gewelddadige manier verstoord, wanneer allesvernietigende indringers hun opwachting maken. Buitenaardse wezens, die in grote aantallen zijn gekomen om de aarde te vernietigen. Terwijl zij zich een weg banen door het land en een spoor van vernietiging achter zich laten, moet Ray zijn kinderen zien te beschermen.

 

Waiting... (2005) K3/55
Verenigde Staten
Komedie
93 minuten

geregisseerd door Rob McKittrick
met Ryan Reynolds, Justin Long en Anna Faris

Dean werkt al vier jaar in een restaurant. Wat begon als een baan om zijn studie te betalen is nu werk om te overleven. Na het werk is Dean alleen nog maar met feesten en meisjes bezig... Als Dean hoort dat zijn studie-vriend Chett een prachtige baan heeft gekregen bij een computer bedrijf vindt Dean het tijd om zijn leven weer op de rails te krijgen..

 

Waist Deep (2006) K3/54
Verenigde Staten
Misdaad / Thriller
97 minuten

geregisseerd door Vondie Curtis-Hall
met Tyrese Gibson, Meagan Good en Larenz Tate

In deze film volgen we De ex-gevange O2 (Gibson) die plotseling weer in zijn oude milleu moet terugkeren, nadat zijn auto is gestolen door een oude bekende bende van vroeger. De auto maakt hem op zich niet zoveel zorgen, maar wel zijn zoon die in de auto zat nadat deze gestolen was...

 

White Christmas (1954) K3/88
Verenigde Staten
Komedie / Muziek
120 minuten

geregisseerd door Michael Curtiz
met Bing Crosby, Danny Kaye en Rosemary Clooney

Twee oude legermakkers, Phil en Bob, die nu een zang- en danskoppel zijn, ontmoeten de glamoureuze Haynes-zusters, en besluiten ze te vergezellen naar hun volgende voorstelling in het Columbia Inn Hotel. Zij ontdekken dat het hotel eigendom is van hun oude legercommandant. Maar doordat er geen sneeuwval is en het hotel van wintergasten moet zien te overleven, gaan de zaken slecht en is het moreel laag. Daarom besluit het duo om in het geheim een grootse show op poten te zetten.

 

Vorige Pagina: ( V ) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: ( X )