Vorige Pagina: ( V ) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: ( X )

 

Wonder Woman (2017) 09/K10
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
141 minuten

geregisseerd door Patty Jenkins
met Gal Gadot, Chris Pine en Robin Wright

Een Amazoneprinses verlaat haar weelderige tropische eiland om te leven in een wereld met stedelijke stadsgezichten van glas en staal. Opgeleid door Griekse krijgers en uitgerust met uitzonderlijke gaven is ze de afgezant van de goden die zal uitgroeien tot een van de grootste heldinnen ooit.

 

Wizard of Lies The (2017) 06/K10
Verenigde Staten
Drama / Biografie
133 minuten

geregisseerd door Barry Levinson
met Robert De Niro, Michelle Pfeiffer en Hank Azaria

The Wizard of Lies volgt het uitgebreide bedrog waarvan Bernie Madoff zich jarenlang bediende voor persoonlijk gewin, over de ruggen van ontelbare slachtoffers heen. Ook onderzoekt de film zijn ondergang, toen hij in 2008 eindelijk werd gearresteerd op verdenking van de grootste financiële fraude in de geschiedenis van Amerika. Zijn familie bleef niet gespaard, maar werd eveneens meegezogen in de maalstroom van zijn schanddaden, onder het genadeloze voetlicht van de hongerige media.

 

Wrestler The (2008) 220/K9
Verenigde Staten / Frankrijk
Drama
109 minuten

geregisseerd door Darren Aronofsky
met Mickey Rourke, Marisa Tomei en Evan Rachel Wood

In de jaren 80 was Randy "The Ram" Robinson een beroemd professioneel worstelaar. Nu, twintig jaar later, moet hij het doen met een handjevol liefhebbers bij shows in gymzalen en buurthuizen. Hij geeft zich echter nog altijd voor de volle 100%, maar dat komt hem duur te staan; hij zal zijn leven ingrijpend moeten gaan veranderen...

 

Wall The (2017) 05/K10
Verenigde Staten
Thriller / Oorlog
81 minuten

geregisseerd door Doug Liman
met Aaron Taylor-Johnson, John Cena en Laith Nakli

Twee Amerikaanse scherpschutters zijn gelegerd in Irak. Op een dag wordt een van hen neergeschoten door een onzichtbare sluipschutter. De ander moet snel dekking zoeken om niet opgemerkt te worden door de schutter. Hij zit gevangen achter een muur waar hij niet achter vandaan kan komen zonder opgemerkt te worden. Via de radio begint hij te communiceren met de vijand.

 

We Are Marshall (2006) 207/K9
Verenigde Staten
Drama / Sport
124 minuten

geregisseerd door McG
met Matthew McConaughey, Matthew Fox en David Strathairn

Op waren feiten gebaseerd verhaal over het footballteam van de Marshall University in Huntington, West-Virginia. Het verhaal speelt zich af in de jaren 70, toen heel Huntington achter haar populaire team stond en het plaatsje leefde voor het football. Maar op een avond na een wedstrijd stort het vliegtuig neer waarin de 75 leden van het team plus staf overleden. In de periode hierna tracht het plaatsje zich langzaam over de gebeurtenissen heen te zetten, als de nieuwe coach Jack Lengyel moet beginnen aan het opbouwen van een nieuwe footballhistorie in Huntington.

 

Where Eagles Dare (1968) 198/K9
Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Oorlog / Actie
158 minuten

geregisseerd door Brian G. Hutton
met Richard Burton, Clint Eastwood en Mary Ure

In 1944 wordt een Amerikaanse generaal neergeschoten bij een zwaarbewaakt Duits fort en gevangen genomen. Meteen wordt er een reddingsoperaties op touw gezet door de Britten, aangezien de generaal bevrijd moet worden voordat hij de plannen van een invasie in Frankrijk onthult. Als de missie op touw gezet wordt, worden er geheime agenten en een mysterieuze Amerikaanse luitenant toegevoegd aan het team die de missie moeten gaan uitvoeren.

 

Win It All (2017) 162 /K9
Verenigde Staten
Komedie
90 minuten

geregisseerd door Joe Swanberg
met Jake Johnson, Aislinn Derbez en Keegan-Michael Key

Eddie Garrett is een sympathieke man uit Chicago met een gokprobleem. Een kennis die de gevangenis in moet vraagt hem een weekendtas te bewaren. Eddie komt erachter dat de tas maarliefst $ 50.000 aan contanten bevat. Hij kan de verleiding niet weerstaan en vergokt alles... Hij moet nu alles op alles zetten om het terug te winnen voordat de kennis vrijkomt. Het wordt allemaal nog spannender wanneer de gevangenisstraf wordt verkort...

 

  161/K9
Verenigde Staten
Horror / Mystery
130 minuten

geregisseerd door Robert Zemeckis
met Michelle Pfeiffer, Harrison Ford en Diana Scarwid

De briljante wetenschapper Norman Spencer maakt zich zorgen over zijn echtgenote Claire. Sinds hun enige dochter Caitlin op kamers is gegaan, hoort Claire stemmen en ziet ze voortdurend een gezicht van een jonge vrouw gereflecteerd in het water. Claire vermoedt dat de bizarre verschijnselen alles te maken hebben met de nieuwe buren. Ze verdenkt Warren Feur er zelfs van zijn echtgenote Mary te hebben vermoord. Haar geest zou nu in Claires huis ronddwalen. Voor Norman gaat dit te ver en hij stuurt zijn echtgenote naar een therapeut. Die raadt Claire aan om in contact te treden met de geest...

 

Warriors Gate The (2016) 145 /K9
Frankrijk / China / Cambodja
Actie / Avontuur
108 minuten

geregisseerd door Matthias Hoene
met Dave Bautista, Sienna Guillory en Uriah Shelton

Een tiener, die dol op gamen is, wordt op magische wijze naar het verre China getransporteerd. Hij komt daar voor een bijzondere uitdaging te staan. De jongen kan een echte prinses redden. Maar dan moet hij wel al zijn game-ervaring gebruiken om een ware Kungfu-krijger te worden. Hij besluit alles op alles te zetten voor de reddingsactie.

 

White Hunter Black Heart (1990) 133 /K9
Verenigde Staten
Avontuur / Drama
112 minuten

geregisseerd door Clint Eastwood
met Clint Eastwood, Jeff Fahey en Charlotte Cornwell

Regisseur John Wilson wil een film in Afrika opnemen. Een belangrijke oorzaak is het feit dat hij bezeten is van de olifantenjacht. Terwijl de filmploeg zich op de opnamen voorbereidt, concentreert John zich op zowel de olifanten- als op de vrouwenjacht. In Afrika krijgt de regisseur met iedereen ruzie en gaat letterlijk op de vuist. Terwijl kostbare draaidagen wegtikken, probeert John een olifant te verschalken. Terwijl het filmproject op de rand van de finaciële afgrond balanceert, staat John midden in de jungle oog in oog met een olifant. Het wordt een dodelijke confrontatie voor de helper Kivu. De eerste opnamen van de film moeten nog beginnen...maar de Afrikaanse drums vertellen al het verhaal van de blanke jager met het boosaardige hart.

 

William & Catherine: A Royal Romance (2011) 110 /K9
Verenigde Staten
Drama
90 minuten

geregisseerd door Linda Yellen
met Dan Amboyer, Alice St. Clair en Lesley Harcourt

Het liefdesverhaal van prins William (Dan Amboyer) en Kate Middleton (Alice St. Clair) dat resulteerde in een van de meeste gevierde huwelijken in de geschiedenis. Op een cruciaal punt in hun verkering neemt William het advies van zijn moeder, wijlen prinses Diana (Lesley Harcourt), ter harte, wat ze hem vlak voor haar dood schonk: ''Houdt vast aan de liefde van je leven en bescherm het met heel je hart.''

 

Written on the Wind (1956) 77 /K9
Verenigde Staten
Drama
99 minuten

geregisseerd door Douglas Sirk
met Rock Hudson, Lauren Bacall en Robert Stack

Mitch Wayne en Kyle Hadley zijn al sinds hun jeugd vrienden. Marylee, de zuster van Kyle, hoopt dat Wayne ooit met haar zal trouwen, maar hij is, net als Kyle, verliefd op Lucy Moore. Kyle vraagt Lucy ten huwelijk, waar zij mee instemt, nog voordat Wayne zijn liefde voor haar kenbaar kan maken. Een jaar later merkt Lucy dat ze zwanger is, maar als Kyle ontdekt dat hij waarschijnlijk geen kinderen kan verwekken, suggereert Marylee dat Wayne en Lucy een relatie hebben.

 

White Girl (2016) 52 /K9
Verenigde Staten
Drama
88 minuten

geregisseerd door Elizabeth Wood
met Morgan Saylor, Brian 'Sene' Marc en Justin Bartha

Leah is een tweedejaarsstudente in New York waar ze recent naar een nieuw appartement is verhuisd met haar kamergenote Katie. Wanneer Leah de plaatselijke drugsdealer Blue in contact brengt met de hoofdredacteur van haar magazine, om cocaïne te verkopen aan plaatselijke clubhoppers, wordt Blue gearresteerd. Leah laat het er echter niet bij zitten en ze is vastberaden om hem vrij te krijgen, ongeacht wat het kost.

 

We Don't Belong Here (2017)  10/K9
Verenigde Staten
Drama / Familie
92 minuten

geregisseerd door Peer Pedersen
met Catherine Keener, Anton Yelchin en Kaitlyn Dever

Nancy Green staat aan het hoofd van een dysfunctionele familie. Wanneer haar getroebleerde zoon Maxwell verdwijnt begint haar dochter Lily te graven in de voorgeschiedenis van haar familie. Het duurt niet lang vooraleer hun donkere verleden de familie Green inhaalt.

 

Whole Truth The (2016)  363/K8
Verenigde Staten
Drama / Thriller
93 minuten

geregisseerd door Courtney Hunt
met Keanu Reeves, Renée Zellweger en Gugu Mbatha-Raw

Advocaat Richard Ramsay heeft een moeilijke zaak te pakken. Hij werkt namelijk aan de verdediging van de zeventienjarige Mike Lassiter, die ervan wordt verdacht zijn rijke vader te hebben vermoord. Ramsay zoekt hulp bij een jonge advocate, Jenelle, die vastbesloten is om de waarheid boven tafel te krijgen.
 

 

When the Bough Breaks (2016)  344/K8
Verenigde Staten
Drama / Horror
107 minuten

geregisseerd door Jon Cassar
met Morris Chestnut, Regina Hall en Jaz Sinclair

John en Laura zijn een jong en werkend stel dat wanhopig een baby wil. Na alle mogelijkheden geprobeerd te hebben, huren ze uiteindelijk Anna in, de perfecte vrouw om hun draagmoeder te zijn. Maar naarmate de zwangerschap vordert, begint ze steeds meer een psychotische en gevaarlijke fixatie op haar man te krijgen. Het stel raakt verstrikt in Anna's dodelijke spel en moet vechten voor hun toekomst voor het te laat is.

 

Wild Bill (2011)  579/K3
Verenigd Koninkrijk
Drama
98 minuten

geregisseerd door Dexter Fletcher
met Charlie Creed-Miles, Will Poulter en Liz White

Na een gevangenisstraf van acht jaar wordt Bill Hayward voorwaardelijk vrij gelaten. Hij keert terug naar huis, naar zijn zoons van elf en vijftien jaar oud, die zijn verlaten door hun moeder en volledig op hun zelf zijn aangewezen. Onwillig om vader te spelen, is een liefdeloze Bill vastbesloten om verder te gaan met zijn nieuwe leven. Hoewel Dean, de oudste jongen, een baan heeft weten te vinden en een vader probeert te zijn voor zijn jongere broer, komen ze door de komst van Bill toch onder de aandacht van de sociale dienst. Dean dwingt zijn lamlendige vader om te blijven en zo te voorkomen dat de jongens uit huis en onder toezicht worden geplaatst. Bill besluit met tegenzin één week te blijven. Ondanks dat hij zelf nooit door iemand is grootgebracht sluit hij snel vriendschap met zijn zoon Jimmy. Door deze nieuwe band begint Bill te beseffen wat hij gemist heeft.

 

Windmill Massacre The (2016) 237/K8
Nederland
Drama / Horror
85 minuten

geregisseerd door Nick Jongerius
met Charlotte Beaumont, Noah Taylor en Patrick Baladi

Jennifer is een Australisch meisje dat op de vlucht is voor haar verleden en in Amsterdam belandt. In een wanhopige poging om uit de handen van de autoriteiten te blijven voegt ze zich bij een stel toeristen die een tour maken langs de meeste beroemde molens. Als de bus op een afgelegen plek stil valt, zijn ze genoodzaakt onderdak te zoeken in een leegstaande loods naast een sinistere molen waarover een duistere legende gaat. Al snel breekt de hel los.

 

We Still Steal the Old Way (2016) 163/K8
Verenigd Koninkrijk
Misdaad
90 minuten

geregisseerd door Claudio Fäh
met Ian Ogilvy, Billy Murray en Christopher Ellison

De Archer Gang is terug en doet waar ze het beste in zijn. Ze plannen een gedurfde overval in hartje London. Deze wordt uitgevoerd met precisie, maar gaat mis wanneer de er een gewapende politiemacht binnen komt vallen. Wanneer zij in een voorlopige hechtenis zijn genomen in een beruchte gevangenis, komt de ware reden van de overval op tafel. Zij zullen van binnenuit hun oude vriend en mentor, de Boss, George Briggs helpen om uit te breken.

 

War & Peace (2016) 149/150/151/K8
Verenigd Koninkrijk
Drama / Romantiek
360 minuten

geregisseerd door Tom Harper
met Paul Dano, Lily James en James Norton

Het verhaal volgt vijf adellijke families in het 19e eeuwse Rusland tijdens de regeerperiode van Alexander I tot aan de Franse invasie in 1812. Tegen de achtergrond van de oorlog, draait alles om de liefdesverhoudingen tussen Natasha Rostova, Pierre Bezukhov en Andrei Bolkonsky en hoe deze periode hun levens voorgoed zal veranderen

 

Vorige Pagina: ( V ) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: ( X )