Vorige Pagina: ( X )

1

Volgen Pagina: ( Z )

 

You, Me and Him (2018) 415/K9
Verenigd Koninkrijk
Komedie
98 minuten

geregisseerd door Daisy Aitkens
met Lucy Punch, Faye Marsay en Gemma Jones

Olivia is een ambitieuze advocate wier biologische klok plots onhoudbaar begint te tikken. Alex is haar wietrokende, loltrappende liefje, die het allemaal best goed vindt zoals het is. Tot het lesbische koppeltje, al dan niet door toedoen van hun irritante buur, beiden zwanger blijken te zijn. Alles waar ze ooit in geloofden of van droomden komt plots op een helling te staan.

 

You Can't Fight Christmas (2017)

105/K10

Verenigde Staten
Komedie
87 minuten

geregisseerd door Kenny Young
met Brely Evans, Andra Fuller en Persia White

Leslie Major is een opgewekte interieurontwerpster en de grootste fan van Kerstmis ooit. Haar grootste taak elk jaar is het versieren van de lobby van het beroemde Chesterton Hotel. Terwijl ze op een ladder staat om de boom te versieren, valt ze in de armen van Edmund James - de kleinzoon van de eigenaar JJ James. Edmund is een zakenman en vindt Kerstmis oppervlakkig en lichtzinnig. Maar er is iets met hem. Edmund en zijn zakenpartner Millicent hebben plannen voor het hotel, waaronder het beëindigen van de kersttraditie in The Chesterton. Leslie probeert hem op andere gedachten te brengen en ook dat hij van haar begint te houden.

 

Yards The (1999) 52/K10
Verenigde Staten
Misdaad / Drama
115 minuten

geregisseerd door James Gray
met Mark Wahlberg, Joaquin Phoenix en Charlize Theron

Leo is een 24-jarige jongen die net uit de gevangenis is gekomen. Leo is op zoek naar een baantje, en komt terecht bij z'n oom Frank die bij de spoorwegen werkt. Zijn beste vriend Willie laat hem zien hoe er politici worden omgekocht, en hoe het werk van de concurrent 's nachts wordt gesaboteerd.

 

You're Not You (2014) 180 /K9
Verenigde Staten
Drama
102 minuten

geregisseerd door George C. Wolfe
met Hilary Swank, Emmy Rossum en Josh Duhamel

Kate lijdt aan de ziekte ALS waardoor ze niet meer zo mobiel is. Ze besluit daarom Bec, een doelloze en zelfingenomen studente, in te huren om haar te verzorgen, ondanks de bezwaren van haar man. Wat voor Bec echter begon als een parttime baan transformeert in een levensveranderende ervaring als haar relatie met Kate haar verandert in een jonge vrouw met vertrouwen en ambitie.

 

Young Man with a Horn (1950) 104 /K9
Verenigde Staten
Drama / Muziek
112 minuten

geregisseerd door Michael Curtiz
met Kirk Douglas, Lauren Bacall en Doris Day

Rick Martin ontdekt dat hij een gave bezit voor muziek en valt helemaal voor de trompet. De legendarische Art Hazzard helpt hem met het bespelen van de trompet. Hij wordt uiteindelijk een ster trompetspeler, maar weigert om mee te spelen met de saaie deuntjes van het orkest. Hij speelt veel liever echte jazz. Dan keert de band zich tegen hem, waardoor Rick in de problemen komt.

 

Young Messiah The (2016) 45/K8

Verenigde Staten
Drama

151 minuten

geregisseerd door Cyrus Nowrasteh
met Sean Bean, Adam Greaves-Neal en David Bradley

The Young Messiah vertelt het verhaal van de jonge Jezus Christus. Op zevenjarige leeftijd vertrekt hij samen met zijn familie uit Egypte, om terug te keren naar Nazareth. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van de jonge Jezus en laat zien hoe hij groeit in zijn geloof en zo zijn eigen identiteit ontwikkelt.
 

 

Yi Bu Zhi Yao (2014) 24/K8

China
Actie / Komedie
140 minuten
 

geregisseerd door Wen Jiang
met Qi Shu, Wen Jiang en You Ge

Ma Zouri en Xiang Feitian zijn jeugdvrienden die elkaar goed kennen. Beiden leiden echter mysterieuze levens voordat ze werk krijgen in Shanghai. Nadat ze in Shanghai arriveren worden ze juist elkaars vijand. Xiang Feitian houdt drie dingen verborgen voor Ma Zouri, wat de twee naar drastisch verschillende bestemmingen stuurt.

 

Yip Man 3 (2015) 400/K7
Hongkong
Actie / Drama
105 minuten

geregisseerd door Wilson Yip
met Donnie Yen, Mike Tyson en Lynn Hunh

Een bende brutale gangsters wordt geleid door een oneerlijke projectontwikkelaar (Mike Tyson). Hij vat het plan op om de stad over te nemen. Wanneer dit gebeurt wordt Master Ip gedwongen een standpunt in te nemen. Hij gaat tot actie over, met gebalde vuisten.

Yurusarezaru Mono (2013) 386/K6
Japan
Actie / Misdaad
135 minuten

geregisseerd door Sang-il Lee
met Ken Watanabe, Jun Kunimura en Shioli Kutsuna
De film speelt zich af in Hokkaido, rond 1880, na de ineenstorting van het Tokugawa-shogunaat die het begin inluidde van de Meijiperiode, waarbij de Japanse regering een poging doet om het land te moderniseren naar Westers model. In de nadagen van het shogunaat slacht Jubei Kamata, een voormalige zwaardvechter van het shogunaat, op bevel talloze rebellen af, waardoor hij een geduchte reputatie krijgt in Kyoto. Na de val van de regering neemt hij deel aan verschillende bloedige veldslagen met als hoogtepunt de slag om Goryokaku. Nadien verdwijnt hij zonder een spoor achter te laten en ontsnapt op die manier aan de nieuwe regering, die hem probeert te vatten.

 

Yves Saint Laurent (2014) 260/K6
Frankrijk
Drama
101 minuten

geregisseerd door Jalil Lespert
met Pierre Niney, Guillaume Gallienne en Charlotte Lebon

Parijs, januari 1958. De 21-jarige Yves Saint Laurent werd aangeduid als opvolger van Christian Dior en stelt zijn eerste collectie voor. Op diezelfde succesvolle dag ontmoet hij Pierre Bergé, meester in het vak, die de liefde van zijn leven en zijn zakenpartner wordt. Beiden zullen elkaar nooit verlaten. Drie jaar later richten ze het bedrijf Yves Saint Laurent op, inmiddels uitgegroeid tot een van de beroemdste merken in de luxe modewereld.

 

You Again (2010) 180/K5
Verenigde Staten
Komedie
105 minuten

geregisseerd door Andy Fickman
met Kristen Bell, Odette Yustman en Jamie Lee Curtis

Marni (Kristen Bell) is onderweg naar haar broer, om zijn verloofde voor het eerst te ontmoeten. Wanneer ze erachter komt dat zijn verloofde het meisje is dat haar leven op high school in één grote hel heeft veranderd, lijkt het niet best. Eenmaal aangekomen bij haar broer komt ze voor de nodige verrassingen te staan, net als haar moeder, die ook een voormalige 'rivaal' ontmoet.

 

Young Victoria, The (2009)

147/K4

Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Drama
100 minuten

geregisseerd door Jean-Marc Vallée
met Emily Blunt, Jim Broadbent en Rupert Friend

De jonge koningin Victoria (Emily Blunt) heeft moeite om zich aan te passen aan de strenge etiquette van het Britse hof. Daarnaast zijn er zoveel andere taken die haar aandacht vragen dat haar vrijheid ernstig te lijden heeft. Maar met de aanwezigheid van de Duitse prins Albert lijkt dat anders te worden.

 

Yes Man (2008)

8/K4

Verenigde Staten
Komedie
104 minuten

geregisseerd door Peyton Reed
met Jim Carrey, Zooey Deschanel en Bradley Cooper

Als Carl Allen (Jim Carrey) de zoveelste aanvaring met anderen en ook met zichzelf heeft gehad, besluit hij dat het zo niet langer kan. Hij schrijft zich in voor een soort cursus die van een principe uitgaat: zeg overal 'Ja' op. Aanvankelijk bevalt dit Carl goed, maar als het langer gaat duren ziet hij in dat een instemmend antwoord op alle vragen ook minder leuke kanten heeft.

 

You Don't Mess with the Zohan (2008)

382/K3

Verenigde Staten
Komedie
113 minuten

geregisseerd door Dennis Dugan
met Adam Sandler, John Farley en Rob Schneider

Zohan, een agent van de Israëlische geheime dienst Mossad, besluit zijn eigen dood in scéne te zetten en vervolgens een carrièreswitch in New York te maken als haarstilist. Niet lang daarna raakt hij steeds dieper in de problemen wanneer zijn ware identiteit dreigt bekend gemaakt te worden.

 

Yellow (2006)

381/K3

Puerto Rico / Verenigde Staten
Drama / Muziek
90 minuten

geregisseerd door Alfredo De Villa
met Roselyn Sanchez, Bill Duke en D.B. Sweeney

Amaryllis Campos is een jonge, getalenteerde ballerina die haar armoedige huis in Puerto Rico verlaat om het geluk te beproeven in New York. Daar komt ze terecht in een stripclub waar ze, door haar sensuele bewegingen, al snel de meest gewilde stripper is. Amaryllis wordt verliefd op Christian, een van haar beste klanten. De liefde is wederzijds en Christian wil Amaryllis mee naar het buitenland nemen om samen een nieuw bestaan op te bouwen. Maar dan wint Amaryllis een auditie voor een Broadway productie en staat ze voor een onmogelijke keuze: met haar ware liefde mee gaan naar het buitenland of haar droom nastreven en een ster

 

You Got Served (2004)

383/K3

Verenigde Staten
Drama / Muziek
90 minuten

geregisseerd door Chris Stokes
met Marques Houston, Omarion en J. Boog

Hip-hop comedy over streetdancers. Twee vrienden, David en Elgin, hebben een eigen dance-crew. Ze hebben snel geld nodig, en gaan dus werken als drugskoeriers. David komt echter niet opdagen, en Elgin wordt beroofd.. De persoon waar hij voor bezorgde, wilt natuurlijk zijn geld, wat Elgin niet heeft.. Zij kunnen snel $50.000 dollar verdienen, maar dan moeten ze eerst een streetdance-wedstrijd winnen van een dance-crew, door wie ze eerder met de grond gelijk gemaakt zijn.

 
You, Me and Dupree (2006)

384/K3

Verenigde Staten
Komedie
108 minuten

geregisseerd door Anthony Russo en Joe Russo
met Owen Wilson, Matt Dillon en Kate Hudson

Carl en Molly Peterson zijn een pas getrouwd stelletje met een nieuw leven, nieuw huisje en pril geluk. Wanneer echter Carl's beste vriend Randy Dupree ontslagen wordt en in de goot belandt, nodigt Carl hem uit een tijdje bij hen te komen wonen. Dupree heeft het echter iets te goed naar zijn zin en Carl heeft het al moeilijk genoeg om de verantwoordelijke echtgenoot uit te hangen. Dan blijkt Dupree ook nog eens veel te goede maatjes te worden met Molly en haar vader..

 

Yours, Mine and Ours (2005)

385/K3

Verenigde Staten
Komedie / Familie
90 minuten

geregisseerd door Raja Gosnell
met Dennis Quaid, Rene Russo en Linda Hunt

Een Coast Guard, tevens weduwnaar en een handtasdesigner, weduwe, worden verliefd en besluiten te gaan trouwen. Echter, haar 10 kinderen en zijn 8 kinderen zijn hier niet bepaald blij mee. Ze trachten het huwelijk met alle macht te saboteren.

 

Vorige Pagina: ( X ) 1 Volgen Pagina: ( Z )